Jump to content

Miss sport : 2 mei 2012 : Dr. Verdonk : Welness Kliniek


Recommended Posts

Omg ik heb m'n tijd door gekregen. Het is 11.00 geworden. Ik zou gebeld worden, maar hield t niet meer, dus belde net zelf maar op. Hihi met , , hebben jullie de planning al van volgende week? Zegt ze: ik kan u niet vinden. De tranen sprongen er al bijna in. Ik 3x voornaam, achternaam, geboortedatum, gespeld, snel, langzaam. Nee niet gevonden. Dokter Verdonk heeft me gezien op 29-2-12. Ja nu komen we ergens. Ook niet zei ze. Pffff. Staat u onder een andere naam? En ja hoor...onder m'n meisjesnaam. Stress voor niks. Tja die gebruik ik al jaren niet meer. Ik dacht ff daar gaan m'n tieten. Zzzoooo spannend girls het is bijna zover.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

ooh meid gefeliciteerd met je datum.

2 mei dan is het voor mij precies een jaar geleden...ik weet nog zo goed hoe ik me voelde ..en kijk nu zit mijn eerste jar er alweer op!!

Succes met de operatie!!!

Link to comment
Share on other sites

Ooooh, dat kan ik me zo goed voorstellen! Dat je denkt, nou dat gaat m niet worden!

Ik ga 1 mei, en kan vanaf vrijdag bellen voor mijn tijd..... Zal ik morgen doen alsof het vrijdag is? :46:

Spannend hoor! Wat gaat het worden? Wat heb je nu?

Succes met aftellen!

Link to comment
Share on other sites

T gaat toch wel snel hè marrie? Al een jaar. Die hebben hun plekje wel gevonden.

Waar wordt jij geholpen pebs? Ik heb nu brede verzakte lege d en het wordt 325cc high profile achter de spier.

Link to comment
Share on other sites

Hai Miss Sport,

Wat leuk dat je nu de tijd hebt! Maakt het echt definitief he!

Ik sta voor 5 mei ingepland, heb nog geen tijdstip. Dat hoor ik als het goed is eind deze week.

Moet zeggen dat ik het nu wel spannend begin te vinden, terwijl ik gisteren nog nergens last van had....

Begin er nu steeds meer aan te denken... Kan me nog steeds niet voorstellen dat ik straks gewoon boobs heb!

Link to comment
Share on other sites

Hahah welkom marieked2. Allemaal mei boobs. Lekker achter elkaar.

Nagels zijn verwijderd vandaag Hoeft niet allemaal zei ze aan de tel., maar dat staat zo stom om 1 rechter wijsvinger niet te hebben. Dan weet iedereen meteen dat er een ok heeft plaats gevonden. We een raar gevoel weer. Zo kaal. Ach ja alles voor de boobs. Die komen op de eerste plaats.

We gaan 7.30 vertrekken uit Dordrecht om 11.00 daar te zijn in Genk. Ik hoop dat alles op rolletjes loopt en dat het op tijd is. Volgens de Tom Tom is het ong 2uur rijden. Ik heb er met de trein 4uur over gedaan bij het eerste consult. Wat een verschil in tijd. Zou dit wel kloppen?

Link to comment
Share on other sites

Van harte gefeliciteerd met je datum!! Volgens mij zweette je peentjes aan de telefoon :D

Ik mag al snel na jou, 7 mei krijg ik weer een nieuwe boob!

Volgens mij klopt het wel qua tijd. Van mn ouders naar A'dan is 1,5 uur met de auto en 3 tot 4 uur met de trein...

Groeten Roling

Link to comment
Share on other sites

Hoi rolly, nee ik zweete niet haha. Ik vind het toch zo spannend meisie. Vreemd om het weer opnieuw mee te maken met je andere boob. Gelukkig zullen ze dan niet veel verschillen met herstel. Het is allemaal nog in een verse periode.. Zoals je vast we eens hebt gelezen, dat de tweede x mee valt qua pijn. Das mooi meegenomen. Nu zal het vast goed komen. Krijg dan tieten hahaha.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Miss,

Ik wordt geholpen in het Sint Franciscus Gasthuis, is een regulier ziekenhuis in Rotterdam. Balletje is zo gerold, maar wel veel vertrouwen in de arts.

Mijn nagels zijn er inmiddels al bijna een maand af, moesten er allemaal af, zat net tegen het opvullen aan dus heb ze er maar afgeknabbeld.

Kan niet wachten tot ik ze er weer op kan zetten, krabbel mezelf helemaal open met mijn eigen nagels, ze vragen zelfs aan me of ik opeens een kat heb! :D

Inderdaad een hoop boobies in mei, volgens mij ben ik de eerste?

Hoop vrouwen in de zenuwen voor de nieuwe boobs!

Ik heb vandaag nog gedaan alsof het vrijdag was, maar de mevrouw van het ziekenhuis trapte er mooi niet in, u moet vrijdag bellen mevrouw....

Oke joh! :D

Link to comment
Share on other sites

Dat is een goeie pebs, Hahaha het was te proberen. Ik heb een klant die hoofd van Sfg op de plas.chir werkte. En een klant die daar geholpen word. Ze doen het heel mooi daar. Gelukkig ben je in goede handen.

Ik moet nog 7dgn girls. Nog steeds niet zenuwachtig maar wauw wat is het een lekker gevoel ze straks rijker te zijn. Ik heb alleen 1probleempje....ik begin net als rollingstone obstipatie te krijgen. Ik heb nog geen eens tieten....toch zenuwen??? Snap er niks van.

Link to comment
Share on other sites

Om deze tijd over precies een week ben je in de kliniek en gaat het bijna gebeuren!

Obstipatie.......hmmmz heb ik ook een beetje last van......kan dat door zenuwen komen? Vroeg me al af of het door de Arnica of de vitamine C kwam :huh:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Marie, bij de wk was 1 rechterwijsvinger voldoende. Ik weet niet hoe dat zit bij andere klinieken. Vlg week om deze tijd word ik denk ik dicht genaaid hihi.

Hoi kaar, bedankt voor t geheugensteuntje van de arnica. Vandaag begin ik ermee. Even vergeten. Ik hing al aan de tel voor celebrex maar die willen ze niet geven tenzij de specialist anders beslist dit voor te schrijven omdat hier toch bijwerkingen van te kunnen krijgen zijn. Rare zin maar je begrijpt t wel.

Link to comment
Share on other sites

Nu al bijna een week niet gesport door de drukte van t werk. 8 wk zijn het voor mij in totaal incl ok. Verschrikkelijk de laaste lootjes.

Schoonheidsbeurt achter de rug. Nu aan t vervellen vw nieuwe huid na peeling. Zonnebank en Kapbeurt een dag van te voren is geregeld.

Bah niet bepaald een lekker die arnica druppels. Ik denk niet dat ik dit meerdere keren per dag tot me kan nemen. Misschien toch maar in pilvorm halen morgen. hoeveel keer moet dit en hoeveel druppels voor volwassenen? Verdubbelen? Er staat alleen een kinderdosering.

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij heb ik iets gemist.. arnica druppels? Waar zijn die voor?

Ik wil ook volgende week ff naar de kapper en ik heb ook voor volgende week een afspraak bij de pedicure staan :D

Link to comment
Share on other sites

Ooooh, ben blij om te horen dat er iemand is die ervaring heeft met het SFG.

Geen last van obstipatie hier, zit wel aan de arnica. Lijkt wel pure alcohol, maar het is voor een goed doel zullen we maar zeggen.

Vitamine C slik ik ook al braaf een week of 3.

Weet natuurlijk niet of je het lust, maar elke dag een sneetje roggebrood wil nog wel eens helpen.

Nog 6 keer slapen!

Link to comment
Share on other sites

Die druppels zijn inderdaad heel vies! Je moet 3x maal daags 5 tot 10 druppels innnemen met water. Ik kom daar niet aan hoor, mag blij zijn als ik ééns per dag 10 druppels neem.

Arnica helpt om zwellingen en blauwe plekken te verminderen Essie. Het werd mij aangeraden door de pc.

Jullie liggen straks allemaal tiptop op de operatietafel dus. :)

Link to comment
Share on other sites

Chickieee je mag die Arnica druppels NIET!! Daar zit alcohol in, werkt bloed verdunnend! Je moet de pilletjes ervan hebben!! Ik heb een bv gehad en nu een wissel en zowel van Selms als van der Weij zeiden uitdrukkelijk NIET de druppels ivm met die alcohol dus..

Spannend word het he.. Lekker aftellen.. Voor je 't weet BIG BOOBIES hihi!!

Xxx

Link to comment
Share on other sites

@Kaar: ja lees je verpakking maar.. Daarom smaakt het er ook naar.. Ik heb de tabletjes genomen.. Je gaat er geen liters van bloeden hoor maar het werkt wel iets verdunnend natuurlijk.. Komt goed!!

Ik wist niet precies wat die Arnica was, ja behalve de zalf.. Dus ik zei ik ken alleen de zalf.. Toen zei hij de tabletjes moet je nu hebben.. Geen druppels ivm alcohol..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.