Jump to content

Betalen van operatie


Recommended Posts

Ik ga in principe een prothesewissel doen bij Bergman Clinics in Heerenveen. Ik heb mijn protheses al 22 jaar en het lijkt mij verstandig om ze nu te vervangen. Ik heb al een datum afgesproken en de papieren binnengekregen om te ondertekenen. Nu lees ik daarin dat ik alles vier weken voor de operatie al betaald moet hebben. Wat is jullie ervaring met klinieken of ziekenhuizen hier mee? Moesten jullie ook aanbetalen en zo ver van te voren alles al betaald hebben?

Link to comment
Share on other sites

Ja ik moest ook 4 weken van te voren betaald hebben.

Was ook bij bergmankliniek in heerenveen.

maar dat is om te voorkomen dat ze de O.K vrij houden en dat mensen op het laatste moment gaan afzeggen,

ik kan me het wel voorstellen.

Nou succes!

Link to comment
Share on other sites

*** Bij mij ging dat veel anders, gewoon geld meenemen op de dag van de ok! En de vorige operatie heb ik zelfs nadien betaald (toen kende ik natuurlijk mijn pc al beter en was er een grotere vertrouwensband).

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Je MAG het volledige badrag vooraf betalen. Bij de WK mag alles hahaha. Wat MOEST was een aanbetaling ban €500 om je datum vast te leggen. Ik heb €1000 aanbetaald en de rest op de dag van ok doe ik de rest.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.