Jump to content

SofiaMaria : 4 mei 2012 : Dr.Plovier : Beclinic


Recommended Posts

Hoi iedereen!

Ik heb vastbesloten om een topic te openen, omdat ik graag steun wil hebben in bepaalde dingen. Ik heb een jaar geleden een borstvergroting gehad bij dr. Plovier. Ik ben van een lege c naar een D gegaan. Ik kreeg namelijk 350cc..

Kort na de operatie had ik al het gevoel dat ze toch nog klein zijn, maar goed. Ik heb te horen gekregen dat ik geduld moest hebben, omdat ze nog moeten indalen.

Een jaar later, nu dus, heb ik vastbesloten om toch een prothesewissel te ondergaan. Ik ben nog wel heel erg aan het twijfelen over de maat, maar ook waar de prothese geplaatst moet worden.

In het verleden is mijn prothese geplaatst onder de borstspier. Ik merk dat mijn borsten best stug aanvoelen. Mijn zussen hebben mij verteld dat ze te hard zijn om natuurlijk over te komen. Daarnaast is het een drama geworden met het zoeken van een geschikte bh. Mijn borsten zijn namelijk groot, maar plat....

In eerste instantie wilde ik super graag een borstvergroting ondergaan, om een ware decollete te verkrijgen. Daarnaast wilde ik ook heel dat mijn borsten wat voller zouden zijn, zodat ik leuke bh's kon kopen, maar uiteindelijk heb ik allesbehalve dit.

Nou heb ik gelezen op internet dat je de prothese ook op de spier kan plaatsen, maar dat dit niet kan als je te weinig borstweefsel hebt. Hoe weet je of je genoeg borstweefsel hebt?

Daarnaast is de plaatsing van de prothese boven de spier met het aantal boven de 300cc niet geschikt. Hebben jullie hier ervaring mee?

Ik heb over 1 maand een prothesewissel, maar ik zit te twijfelen over de plaatsing en het aantal cc..Kan een van jullie me hierbij tips geven?

Ik ben jullie onwijs dankbaar!!!

Liefs,

Sofia Maria

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Je hebt een wissel over een maand maar je weet niet wat erin gaat en de pc heeft niks gezegd? Heb je uberhaupt een consult al gehad? Een pinch test wijst uit of je genoeg weefsel hebt voor boven de spier en dat kan alleen door een pc gedaan worden.. Dat ze hard zijn door achter de spier vind ik ook wel gek.. Ik heb en had dat en mijnes waren altijd heel erg zacht.. Pudding zacht als echt word 't nooit met een bv waar die protheses ook zitten.. Ik zou als ik jou was eerst al vragen bij een pc neerleggen aangezien die je op deze vragen het beste antwoord kan geven.. Succes!!

Link to comment
Share on other sites

Ja ik ze zijn niet zo zacht als hoe ze eerst waren. Ik heb ook op diverse sites gelezen dat dat helemaal niet gek is, omdat de spier over de prothese zit.

Ik heb niet echt een consult daarna gehad. Ik doe alles via de e-mail....

Bedankt!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb gelezen dat je met plaatsing van de prothese op de spier, dat dat het meest natuurlijke look geeft. Dus dat zou ik dan wel het liefst willen hebben. Ook wil ik heel graag een decollete streepje..

Ik denk dat ik er 475cc in wil hebben..Max. 500 cc..Wat denk jij zelf?

Link to comment
Share on other sites

Hallo SofiaMaria

Die vragen die jij hebt hoor je toch te stellen aan een plastisch chirurg....

Sorry dat ik het zeg, maar je gaat toch niet voor een wissel als je geen consult hebt gehad, dus geen antwoorden hebt gehad op je vragen?? Je haalt al je informatie van internet en een forum???

Je zegt hier dat je je borsten niet soepel vindt aanvoelen omdat ze onder de borstspier zitten. Dat is onzin!! Het zou eerder zo kunnen zijn dat je kapselcontractie hebt, want een gelprothese die onder de spier geplaatst is, wordt continu gemasseerd door je spier, dus is soepeler dan een prothese die op de spier geplaatst is!

De cc´s die je wilt..... Uhm medium, high, ultra high profile??? Hoe breed is je eigen borst, dus welke diameter heb je nodig. Welke projectie wil je krijgen???

Jij gaat straks onder het mes en komt terug met tieten, dat is alles wat je ervan weet nu. Ik zou me nog maar eens goed bedenken of je dit wel zo gaat doen.......

Succes! Dit maakt me kwaad, dat kun je ook wel zien aan mijn reactie. Je gaat toch niet als een leeghoofd op die tafel liggen en zeggen tegen Plovier: stop er maar wat in. Plovier doet sowieso al waar ie zin in heeft lees ik hier vaak, dus jij komt waarschijnlijk echt van een koude kermis thuis.

Ik zou me wat volwassener gedragen en gewoon een consult aanvragen en dan beslissen!

BB

Ik ben geen plastisch chirurg dus ik zou het je echt niet kunnen vertellen.. Verbaasd me eerlijk gezegd enorm dat je een plastisch chirurg kunt vinden die je opereert zonder je vooraf te zien..

Helemaal mee eens!!!

Link to comment
Share on other sites

Nou zo gek vind ik het helemaal niet !!! Ik ging ook naar me operatie toe en kreeg hem daarvoor nog te zien en toen is alles besproken.

Hoor het wel vaker hoor, eerst consult en daarna meteen operatie!!

dr.plovier vind ik wel een van de beste en hij maakt de mooiste boobies!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ik weet dat jullie Plovier de beste en de aardigste en zo vinden hihi, want er bestaat niet voor niks zo een topic.... Maarrrr het spijt me, met de verhalen die ik hier lees, vind ik het helemaal niet zo een goede chirurg. Als mensen bont en blauw van tafel komen, is er toch echt iets serieus mis, het spijt me dat ik het zeg. Iemand die met een blauwe wang van tafel komt en naast haar borsten blauw is.... ik vraag me dan echt af, waarom bij Plovier wel en bij anderen niet.

Ik bedoel dit niet als aanval op jou Mii, maar ik zie het nut niet van het verdedigen van het werk van Plovier... Als ie fouten maakt, mag dat hier ook staan en ik lees er de laatste tijd net iets te veel om nog te geloven dat het een goede plastisch chirurg is... het spijt me

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Nee hoor snap het ook wel ! Moet zeggen dat ik die verhalen nog niet heb gelezen dus misschien vandaar !

Maar van dat bont en blauw heb ik wel bij meerdere chirurgen gehoord ! Kan ook best zijn dat hij achter uit gaat, hij heeft bij mij in ieder geval zijn best nog gedaan :D

Link to comment
Share on other sites

Die blauwe wang was van mij :( had ook imense rugpijn na de operatie .

Verzorging was echt matig bij plovier .

Neemt niet weg dat mn borsten er tot nu toe mooi uit zien:d

Moet natuurlijk wel wachten op dalen en zo maar denk wel dat ze erg mooi worden.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben net gecontroleerd en ik ben goedgekeurd en mn twins ook hahaha... 6 dagen en daaaaaag hechtingen... Geen Plovier overigens... Heb mijn pc gevraagd naar hoe het kon dat iemand een blauwe wang had na een ok terwijl ze alleen aan haar borsten geopereerd is en de zijkant van haar ribben helemaal bont en blauw waren en volgens hem word er dan nogal er hardhandig en onsecuur met je te werk gegaan... Een blauwe wang kon hij overigens niet plaatsen aangezien dat totaal niet in het te opereren gebied valt.. Persoonlijk en ik wil hier niemand mee voor het 'plovier' hoofd stoten zou ik dan veel meer geld betalen als ik erg grote volumes zou willen hebben en een kliniek in Los Angeles boeken met een paar weken overnachting...

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het ook vreemd en ongepast dat een operatie wordt ingeplant zonder voorafgaandelijke consultatie, best vreemd.

Dit gebeurt vaker bij dr Plovier heb ik hier gelezen.

En dat bond en blauw zien, suspicious inderdaad!

maar wil wel aangeven dat ik zeer tevreden ben over de Be-clinic. Mijn boobs worden mooi, grootte is niet te groot zoals aangegeven en ik ben vriendelijk behandeld, en ik kan zeggen dat ik niet heb afgezien. Ik ben een tevreden klant.

En aan SofiaMaria: je zit met zoveel vragen, plan dan toch een consult in. Het internet en fora zijn een goede bron van info, maar dat vervangt toch niet een gesprek face to face met een dokter

Link to comment
Share on other sites

MissBoobyMoon :Na de operatie stap je zélf van de operatietafel, ze doen je bh aan terwijl je staat, je badjas aan en daarna zetten ze je in een rolstoel en ga je zelf in je bed liggen.

Kan je je dit toevallig herinneren?

Ik ga je operatieverslag even teruglezen, ben ook heel benieuwd naar die blauwe wang ;)

Link to comment
Share on other sites

Overigens vind ik in dit geval een wissel inplannen zonder consult niet vreemd omdat het bij de chirurg gebeurd die al over je medische gegevens en afmetingen beschikt ( ik ga er dan wel vanuit dat het wederom bij dr Plovier ingepland staat hè ;) )

** even wat info : Omdat je zegt dat je borsten wel groot maar plat zijn, denk ik dat je gewoon 'rond' low profile hebt, die zijn het meest breed en hebben het minste projectie. vandaar dat je moeite hebt mischien met bh's vinden, omdat je in de breedte redelijk groot moet gaan willen je beugels lekker zitten, maar dat ze dan voorop te los zitten vanwege te weinig opvulling.

Plovier plaatst meestal dual plane, en ik denk ook dat hij je niet wil adviseren voor de spier te plaatsen.

Omdat je aangeeft een natuurlijke look te willen, maar toch ook een spleetje....zou ik bijvoorbeeld zeggen : De anatomical moderate prothese en dan Medium Profile. Dan heb je een natuurlijke druppelvorm van bijvoorbeeld 480cc, die zijn 7mm breder dan de protheses die je nu waarschijnlijk hebt.Die 7mm zorgt dan misschien net voor het spleetje wat je wil, mede door de projectie van 5,5cm (die is nu 3,4 bij je denk ik).

Zo moet je een beetje zoeken en letterlijk passen en meten :42:

Maar dit alles moet wel passen natuurlijk...mocht de medium profile te breed voor je zijn, dan kun je voor High of extra High profile kiezen...dan worden de protheses namelijk smaller. Ik zeg het wel zo makkelijk, maar uiteindelijk hebben we zelf niets te kiezen, want beslist de chirug wat het beste past en wat het meest aansluit op je wensen.

Misschien heb je een idee nu het zo beschreven staat, want ik denk dat je zelf niet thuis bent in de verschillende vormen en maten en breedtes en hoogtes die er te krijgen zijn en waar ze voor dienen ;) ;)

Als je cereform prothesen hebt zou je eens kunnen kijken op www.cereform.net daar staan de meeste afmetingen en vormen, kun je zelf een beetje puzzelen en ideeen opdoen :D

Succes in ieder geval :43:

Link to comment
Share on other sites

Piepke! Echt super bedankt voor de info. Je begrijpt precies wat ik bedoel met groot maar plat. Ik heb toendertijd medium gekregen, misschien dat ze daarom wat platter zijn inderdaad.

@de rest: Ik heb nog geen echt negatieve verhalen gelezen over Plovier. Ik zat ook eerst na te denken om de wissel bij de Wellnesskliniek te doen, alleen zijn zij daar super traag in. Daarnaast komt het over alsof dr.Verdonck niet zoveel verstand heeft van bepaalde dingen. Ben daar namelijk ook al op consult geweest en mij is nu geadviseerd om eerst langs beclinic te gaan..

Link to comment
Share on other sites

Heey meid!

Wat jammer dat je zo ontevreden bent en snap dat je voor een wissel wil gaan!

Over dat je ze niet zacht vind voelen, ik zou eens op onderzoek gaan naar verschillende protheses.

Ik had een 70aa/75a en ben met 325 naar een 70E/F gegaan. Ik had dus niet veel weefsel en heb ook dual-plane gekregen MAAR ik wilde perse soft touch (niet 100% gevulde protheses) en ik vind mijn borsten wel pudding zacht. Kortom mischien moet je eens kijken of je ook soft touch protheses kan vinden? 100% gevulde zijn gewoon stugger maar geven minder snel rimpeling. Ik heb het mert Mcghan (Natrelle,Allergan). Ik ga in de toekomst zeker weer voor 85% gevulde.

Jij had nog een lege C dus het lijkt mij juist zachter te voelen?

Over de protectie, je kunt het niet altijd kiezen! Ik heb high gekregen terwijl ik medium wilde, ik wil juist geen bolling. Toch achteraf heb ik hele natuurlijke borsten zonder bolling maar ik moest het heben omdat mn borsten te smal waren voor medium. Kortom soms kun je wel high of extra high willen maar dan moet je ook veel cc's nemen om te ruimte op te vullen.

Ik vind het ook niet echt fijn om via email je 2de bv te plannen maar dat is persoonlijk! Ik had absoluut geen blauwe plekken en ook niet weken na de bv. Ook mijn arts zegt dat dat een teken is van ruw te werk gaan. Mischien toch een consult plannen even duidelijk al je vragen stellen? ;)

Mischien kun je ook eens vragen of hij ze dual-plane kan plaatsen? Volledig achter de spier is wat harder als dual dus dat scheelt ook weer :D

Heel veel succes en bij twijfel zou ik bij iemand anders een consult plannen!! 2 meningen zijn soms beter als 1 ;)

Link to comment
Share on other sites

MissBoobyMoon :Na de operatie stap je zélf van de operatietafel, ze doen je bh aan terwijl je staat, je badjas aan en daarna zetten ze je in een rolstoel en ga je zelf in je bed liggen.

Kan je je dit toevallig herinneren?

Ik ga je operatieverslag even teruglezen, ben ook heel benieuwd naar die blauwe wang ;)

Is dat alleen daar ofzo?

Ik ben gewoon wakker geworden in een bed... Toen was ook alles al afgekoppeld...

Ik ben gewoon in slaap door verplegend personeel van de ok tafel een ander bedje ingeschoven..

Toen ik helemaal wakker was hebben ze me pas mn bh aangetrokken hoor...

***********************************************************************************************************

Wat bont en blauw uit een operatie komen betreft heb ik het eens nagevraagd bij een patholoog (toevallig in de familie) en die zei dat er dan nogal asociaal met je om word gegaan op die tafel... Na welke operatie ook behoor je niet bont en blauw van een tafel af te komen en dit komt alleen door hardhandigheid en onsecuurheid van een arts in welke specialisatie dan ook ;) ... De arts neemt grofweg gezegd de ruime tijd niet die hij aan je kan besteden zoals bijvoorbeeld anderhalf uur maar raffelt het gewoon af door het in een uur te doen... Mag navraag naar gedaan worden hoor ;) heb het nagelezen in het handboek waar pathologen en artsen uit leren op de universiteit...

Link to comment
Share on other sites

Ben ook gewoon wakker geworden in bed met alles erop en eraan. Ik zou niet erg gerust zijn op een operatie die enkel besproken is via de e-mail. Al heb je het consult vlak voor de operatie, dan nog. Pas na het consult ben ik echt gaan nadenken en kwamen er weer andere vragen bij. Door de tijd die tussen het consult en de operatie stonden had ik ook de mogelijkheid om ze beantwoord te krijgen. Kun je niet toch eerst een consult plannen, een week voor de operatie ofzo?

En zo blauw van de OK afkomen. Wat een nare gedachte.

Link to comment
Share on other sites

Ik werd ook wakker in mn eigen bedje en werd naar mn kamer terug gereden

moet er niet aan denken om te gaan staan hihi had me niet gelukt :P

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.