Jump to content

een goeie sportbeha


Recommended Posts

Mijn omtrek onder mijn borst is 75 maar is het niet beter voor een sportbeha dat je dan 5 cm groter neemt dus een 80. Nu ik heb mijn sportbeha afgedaan en mijn rug staat erin en heb een beetje rode strepen en mijn borstvergroting moet nog komen.

Link to comment
Share on other sites

heeft uwe pc nie gezegd welke maat ge moet gaan kopen..? alé ik heb zelfs papier meegekregen omda in zo'n speciaalzaak te gaan halen. 52 euro :44:

Link to comment
Share on other sites

Hoi zootje,

Ik heb normaal 80 slappe d, maar sportbh draag ik 75d omvang. En daar droeg ik altijd nog een push-up onder voor de vollume. Ik ga naar 325cc en heb nu 80d genomen. Omvang is goed maar de cup is pffffff helaas leeg. Ik heb een d omdat ik een brede borst heb. Dus denk dat ik t maar zo hou die 80d. Zou je anders niet een sportbh even kunnen lenen om de maat te kunnen bepalen voordat je er 1aanschaft. Je zou die kunnen vullen als missboobymoon met water zakjes die even gevuld zullen zijn als je protese. Het zag er daar al echt uit. Succes.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.