Jump to content

Sokkie : 26 maart 2012 : Dr. van Onselen : ACCZ


Recommended Posts

  • Replies 178
  • Created
  • Last Reply

He Glamlady!! Succes morgen! Komt goed!

Hallo allemaal,

Zo, net een uurtje terug uit Bocholt. Vanmorgen waren we om 10.00 uur aanwezig, beetje vroeg. Ik moest er om 11 uur zijn, een andere vrouw om half 11, dus daar nog even mee gesproken.

Om tien over 11 werd ik opgehaald door Conny. Daar mocht ik me uitkleden en kreeg ik het schort voor en de zweetslofjes. (van die slofjes die je in het zwembad over je schoenen doet). Toen weer wachten op van Onselen, die kwam na een minuut of 10 om mij te tekenen en foto's te maken. Hij vroeg of ik zenuwachtig was, ik zei nee, eigenlijk niet, en jij dan?? Hij lachen! Hij was ook niet zenuwachtig, gelukkig :) Daarna weer wachten en toen kwam de anesthesist voor het infuus en de uitleg daarover. Ik heb helemaal geen allergien of medicatie o.i.d., dus hij zei, jij krijgt de mooiste narcose ooit! Straks lekker slapen en als je wakker wordt vind je dat jammer omdat je zoooo lekker sliep. Haha. Ik had trouwens geen grote reus. Wel een Duitser.

Dus, infuus in, kamertje verder. Daar mocht ik gaan liggen en vroeg een verpleegster of ik aan leuke dingen wilde denken. Ik zei, ik ga aan Cuba denken, daar ben ik naartoe geweest. Wij een gesprekje over Cuba en toen zei de anesthetist, je gaat nu lekker slapen, daaag! Ik voelde mijn hand tintelen, en toen mijn lijf en ik dacht, nou, ik val echt niet in slaap hoor! En toen werd ik weer wakker haha!

Ik werd lekker rustig wakker, niet koud, niet trillen. Ik werd overeind gezet en mocht daar even blijven. Ik vroeg gelijk om mijn tongpiercing, want die had ik vlak voor de operatie uitgedaan. Direct weer ingedaan, niks aan de hand. Toen naar de uitslaapkamer en daar lag ook de mevrouw die ik eerder 's ochtends ontmoet had. Bij haar was ook alles goedgegaan. Zij was al lekker aan het eten en ik dacht... oooo, wil ik ook!!! Gelukkig kreeg ik dat heel gauw. 2 broodjes kaas, thee, water. Op advies van iemand hier op het forum heb ik suiker in mijn thee gedaan, dat ging prima. Misschien zonder ook wel hoor, geen idee.

Van Onselen kwam nog even langs, borsten voelen, alles was goed. Toen ging mijn buurvrouw plassen en daarna moest ik. Van te voren was ik al 3 keer geweest, dus nu met moeite een paar druppen. De verpleegster deed nog voor de spiegel mijn band even af, kijk, mooi he! Prachtig, maar ik wilde wel graag naar huis :) Daarna in de rolstoel naar de auto gebracht en toen konden we gaan!!

Ik woon in het noorden van het land en moest 2,5 uur in de auto. En werkelijk elke hobbel voel je. Pfff echt blij dat ik thuis ben. Thuis gelijk 2 paracetamolletjes gehad en lekker gegeten. Volgens de zuster komt er vannacht een trein over mijn borsten gedenderd en die dropt een olifant op mijn borstbeen. Aii.. We zullen wel zien! Tot nu toe gaat het goed.

Mijn borsten zijn nu alleen nog erg puntig en strak, de zuster zei dat dit wel goed komt. Herkennen jullie dit?

Heb trouwens 385cc gekregen.

xx Sokkie

Link to comment
Share on other sites

ja hoor,strakheid blijft op z'n minst week à 2 weken,was bij mij toch zo. En ze worden uiteraard soepeler ook nog,ff geduld :D Komt allemaal goed! ;) x

Link to comment
Share on other sites

Heey Sokkie!

Heerlijk zo'n uitgebreid verslag!

Gelukkig is alles zo goed gegaan en ben je weer lekker thuis.

Had je ook gevraagd in 385cc of is dat toch nog veranderd op de ok?

sterkte de komende dagen!

x

Link to comment
Share on other sites

Hoi Kirsten,

Het zou maatje 5+ worden, groter kon ook niet omdat ik te weinig weefsel had. Dus we hadden niet echt cc afgesproken. Maat 5 is trouwens 380 cc.

Volgende week om deze tijd heb jij ze ook!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sokkie,

Gaat allemaal nog goedkomen hoor, die olifant lekker aan de deur laten staan en niet open doen. hihi

Goed je paracetamolletje nemen en ja zal zien het indalen komt echt snel op gang

Dan worden ze echt iedere week mooier.

ik heb ook 380 cc aan de linkse kant.

En Cuba!!

Daar gaan wij met nieuwe boobs in augustus heen. Hopelijk is het daar erg mooi

sterkte voor nu en laat die olifant maar buiten,

ps zei ze niet dat ze hem volgende week weer nodig hebben, in dat geval zal kristen en Rachel wel willen dat je de olifant in het noorden hou. :44:

Link to comment
Share on other sites

Ja wie weet is die olifant van de week al in zeeland in de sloot geraakt en is hij nog aan het bij komen heb jij geluk.

Wij landen in Holquin en dan richting de kust, weet even niet meer hoe het daar heet. ( slordig he), maar de boobs kwamen ertussen hihi

Moet me nog volledig richten op cuba.

ps wel je oefeningen blijven doen, heb je morgen veel plezier van. al is het wel flink stijf.

Link to comment
Share on other sites

Ha mous,

Wij zijn ook in Holguin geland. Dan zitten jullie misschien ook in Guardalavaca, of Varadero.

Ik heb inderdaad de oefeningen gedaan! Nu wel redelijk slapeloos, ben geen rugslaper.

Toch maar proberen...

Link to comment
Share on other sites

Hallo!

Het gaat goed! Het eerste gedeelte van de nacht kon ik niet slapen, had veel kussens van de bank en mijn eigen hoofdkussen, maar mijn hoofdkussen is veel zachter waardoor ik steeds naar beneden gleed. Om 2 uur vannacht ofzo mijn hoofdkussen weggehaald en toen ging het goed. Eerst geslapen tot half 4, daarna tot 7 uur. Mijn borsten zijn wel iets gevoeliger dan gisteren, maar die olifant staat geloof ik ergens in de wei en niet op mijn borsten :) Ademen gaat erg goed en ik kan heel veel zelf.

Ik heb ook niet het gevoel dat ik door een trein ben overreden. Misschien helpt het dat ik van kinds af aan heel intensief heb gesport (wedstrijdzwemmen) en dat die borstspieren toch wel iets gewend zijn.

So far so good! Straks komt mijn moeder mij bewonderen en dan gaan we samen even naar de apotheek voor de celebrex en ff boodschappen doen. Op paracetamollen gaat het ook goed, maar hoorde dat celebrex ook ontstekingsremmend werkt.

Senna, waar laat jij je opereren?? Komt voor jou ook al dichtbij!

xx

Waarom staat dit forum eigenlijk nog op wintertijd?? :)

Link to comment
Share on other sites

Haha Rachel! Hoop het voor je.

Zojuist voor het eerst gewassen en borsten bekeken! Ze zijn mooooi!!!!! Wow hee. Nu nog indalen.

Bh weer aan viel me ook mee, even een steekje pijn maar goed te doen. Ik heb er gelijk een naadloos hemdje onder gedaan, is wel prettiger.

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Bofkont. Geniet er maar lekker van, wamt straks is het zijn beurt hè dat weet je. Hihi. Blij dat het goed met je gaat.

X. Miss sport.

Ik word heel goed verzorgd door mijn lief! 's Ochtends ontbijtje, en er wordt heerlijk gekookt! Erg fijn!

Link to comment
Share on other sites

Hihi, ik lees dat je van B naar C wilde met 380cc, nou jij zal verbaast zijn als je de eerste keer bh's gaat passen. Dat is ws gewoon een E of F geworden hoor, als je 75cm omtrek hebt. Zoals je ziet in mijn handtekening wilde ik van A naar C, maar is het toch echt een E geworden.

Fijn dat het allemaal goed gegaan is en dat je pijn mee valt. Ik vond de tweede dag het ergst, nou die heb je bijna achter de rug. Heb je ze al in het echt gezien? Ga je vanavond douchen?

Groetjes Schorpioen

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.