Jump to content

Voel je een protese


lena1

Recommended Posts

Hoi ik ben erg benieuwd of je een protese voeld in je lichaam...bv als je je borst vast pakt...ik zelf heb een 75 à en er zou 375 anatomisch dualplane in gaan.( rond of anatomisch verschil kwa gevoel????)

Link to comment
Share on other sites

Bij mij voel je ze bijna niet. Ik moet echt zoeken naar de randen, dus een ander zou echt niet voelen dat ik protheses heb. En ik heb ze zelfs op de spier. Nu is het wel zo dat ik een C cup had voor de operatie, dus mijn eigen weefsel zit natuurlijk nog op de prothese. Alleen als ik buk kan ik de onderkant voelen.

Ook is aan 1 kant de prothese heel iets te groot, (de diameter) Dus als ik voor over hang kun je zien dat er een rare vorm in zit.

Maar verder kun je niks zien of makkelijk voelen.

Link to comment
Share on other sites

alleen aan de onderkant van mijn borsten kan ik het voelen en dan moet ik wel ff "zoeken" mijn man zegt er niets van te voelen!!

maar ik had wel wat borstweefsel van mezelf en een beetje spek.....

ik vermoed dat hele slanke dames of dames die bijna geen borstweefsel hebben dit misschien meer zullen voelen???????????????????????????

Link to comment
Share on other sites

Ik kan ze aan de onderkant wel voelen. Ik weet niet of het komt omdat ik nog niet zo heel lang po ben, of dat het komt omdat mijn huid dus is en ik niet zo heel veel eigen weefsel heb en het slap was. Maar ik vind het niet erg. Je ziet er niets van in ieder geval.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.