Jump to content

Borstvergroting tijdens citytrip naar Istanboel


B-Cupje
 Share

Recommended Posts

Een reisbureau in het Limburgse Heusden-Zolder biedt vanaf september esthetische uitstapjes naar de Turkse stad Istanboel aan. Wie spotgoedkoop op reis wil en zich daar nieuwe borsten en haarimplantaten wil laten aanmeten, kan terecht bij Neva Travel. Ook tandcorrecties en liposucties staan er voor een prikje in de brochure.

Maandelijks zullen artsen van de Turkse esthetische privé-kliniek Medical Park naar Limburg overvliegen om geïnteresseerden meer te vertellen over de ingrepen. "De eerste kandidaten kunnen al vertrekken in september", aldus zaakvoerder Erkan Özdemir.

Een borstvergroting kost er om en bij de 1.600 euro, een verblijf van vier dagen incluis. Voor een liposuctie dok je 1.800 euro, en blijf je eveneens vier dagen in Istanboel. Bij mogelijke complicaties wordt de patiënt op kosten van de privé-kliniek op de eerste vlucht naar Istanboel gezet om alles te herbekijken. "Maar, als er één klacht binnenkomt, kap ik er meteen mee", zegt de zaakvoerder. De prijs voor plastische chirurgie lin België ligt, met een dag hospitalisatie, tussen de 3.000 en 4.000 euro, heel wat hoger dan in Turkije.

BRON : Het Laatste Nieuws

>>> Een hélé hetse over de Wellnesskliniek omdat een bv er €1999 kost maar dit kan dan wél ? Heb ik toch mijn bedenkingen bij hoor :blink:

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het ook maar apart hoor. Ik vraag me af of alles wel zo goed geregeld is dan. Wat als het verkeerd afloopt?

Ik heb wel eens reportages gezien over borstvergrotingen in het buitenland en zou dat toch niet zo snel doen.

Link to comment
Share on other sites

Guest anomiepje

Maar, als er één klacht binnenkomt, kap ik er meteen mee, zegt de zaakvoerder?? Dan bestaat ie niet lang.

"Bij mogelijke complicaties wordt de patiënt op kosten van de privé-kliniek op de eerste vlucht naar Istanboel gezet om alles te herbekijken"

Als er al iemand zo gek is om hieraan mee te doen moet ie wel slim genoeg zijn om de wond open te houden...Lekker weer een reisje naar Istanbul op kosten van de kliniek...

Dit is spelen met je leven.

Link to comment
Share on other sites

Ik geloof hier wel in.

Mijn zus is vorig jaar naar Istanbul geweest om haar ogen te laten laseren.

Hier in België zou dat haar een 2500 euro gekost hebben, terwijl ze het daar heeft kunnen laten doen voor de helft van de prijs incl. 3 overnachtingen en transfers naar daar.

Ze is er heel tevreden over, net als vele anderen die toen met haar meegereisd zijn.

Het ziekenhuis daar was echt super volgens haar, en zat vol met gespecialiseerde artsen die bijna niks anders doen dan dergelijke ingrepen.

Ik denk dat het verschil in prijs zit in de lagere werkkosten van Turkije.

Het leven is daar veel goedkoper. Hier is het vooral de plastisch chirurg die een fikse som wil hebben.

Groetjesss

Mixed

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Las ergens op een Amerikaanse site, dat er ook zulke trips zijn naar Thailand, en moet zeggen die dames (die zijn gegaan) hadden mooie boobs hoor! Ben dit jaar in Thailand geweest, en ja, helft is daar ladyboy, en veel hebben echt pracht boobies!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Ik heb triestige ervaringen in Belgie gehad en correcties in Turkije. Qua esthetische chirurgie Iran en Turkije volgen USA als de beste. Ik hen meerdere correctiez gehad in Turkije en zou nooit meer heel wat meer geld uitgeven hier voor irts die mij niet 100% content maakt.

Moest iemand meer informatie willen over esthetische ingrepen in Turkije schrijf mij gerust sinds ik redelijk wat ervaring heb 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.