Jump to content

Mooie bikini in de maat 75F?


Enibas

Recommended Posts

Bonprix.nl

;)

Er zijn wel merken zoals Freya.. maar ik vind bikini's die puur gericht zijn op grote cupmaten nooit echt "wauwwww". Meestal is het degelijk en simpel ;)

Link to comment
Share on other sites

Ik heb er zelf 1 van Freya ,net wat Piepke dus al zegt;en ik moet zeggen : het is mn favo bikini,ze blijven er mooi in hangen,dus ook prima voor netjes zeg maar ,lol,en hij is best mooi,je mag m in mn album bewonderen als je wilt. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Lucky71

Meiden help!!

Nu ik maat 75F heb, is het lastig om een mooie bikini te vinden in die maat...Weet iemand waar ik die kan kopen?

Hoi,

Bon Prix vind ik voor het betaalbare een goede keus. Heb er laatst 2 besteld in kreeftrood en zwart in de maat 75e. Afgelopen weekend voor het eerst gaan zwemmen en vond het toch een beetje spannend, of het allemaal netjes zou blijven zitten, maar geen klachten, zaten perfect en dat voor nog geen 30,00. Heb er ook 1 van Aubade (maar die gaan maar tot 75e) en ik heb er een van Panache. Dat is ook een engels merk, vaak verkopen site's die van Freya en Panache. die gaan ook groot qua cupmaten en voordeel, je kunt er los het broekje bijkopen. Vaak is het zo dat als je een setje koopt, je een groot broekje krijgt qua maat omdat je een grote borsten hebt. Bij Bon Prix is dat ook. Als je omvang 75 besteld, krijg je er een broekje maat 38 bij, en die broekjes vallen al klein, maar mij passen ze perfect. Succes met shoppen...vervelend zeg hahaha

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.