Ga naar inhoud

Denk jij aan een borstverkleining? Wil je graag advies?


Aanbevolen berichten

Beste,

Een te grote borstomvang is in Belgë een vaak voorkomend probleem.Te grote en te zware borsten kunnen psychische en emotionele problemen veroorzaken en in ernstige gevallen ook lichamelijke ongemakken. (Kortademigheid, rugklachten , etc…)

Voor een nieuw medisch informatief programma is het productiehuis Kanakna dringend op zoek naar een dame met een grote borstomvang. Ben jij die persoon en klinken bovenstaande problemen jou niet onbekend in de oren? Dan kunnen wij jou misschien wel helpen.

Wat moet je er voor doen?

Je komt op consultatie bij onze huisarts Clara.

Zij biedt je oplossingen aan en gaat samen met jou op zoek naar de gepaste behandeling.

Verder werken we samen met meerdere specialisten, waardoor we je heel snel kunnen verder helpen. De beelden worden gemaakt met respect voor de patiënt en zullen niet meer tonen dan nodig.

Het resultaat is een kort informatief stuk rond iemand met een te grote cupmaat die gaat voor een borstverkleining. Op deze manier willen we ook de kijkers thuis voldoende info meegeven over deze ingreep en helpen het taboe rond deze plastische ingreep te doorbreken.

Ben je geïnteresseerd of nog niet helemaal overtuigd en heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, op het nummer 0475/854 345 of mail naar dorienvandenbroeck@kanakna.com

We ronden de inschrijvingen af op 11 februari!

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.