Jump to content

Angelina Jolie niet zo natuurlijk als het lijkt


Marisjuh

Recommended Posts

Heey meiden!!

Nou net als vele vind ik Angelina een hele mooie vrouw!!

Ze zegt nooit ingrepen te hebben gedaan maar dit filmpje bewijst dat ze een wenkbrauwlift en neus heeft laten doen...

Ik maar denken dat ze van nature zo was... nou dit doet me dan ergens ook wel goed dat ook zij!! aan dit soort dingen doen..... :106:

Link to comment
Share on other sites

Die wenkbrauwlift ben ik niet zo zeker van ;) Als ze op de linkse foto haar oog halt sluit (zoals rechts) denk ik dat ze toch aardig gelijk zijn gebleven :P

Die neus... sja sja... die erge overbelichting op de rechtse foto laat de details niet meer zien zoals links wel te zien is..maar daar lijkt idd wat aan gesleuteld te zijn.

En Marisjuh.... natuurlijk doet 85% van de celebs hier aan mee... en jij mag je lekker goed voelen, of unsere Angelina nou wel of niet een gekleide neus heeft hahahaah ;)

Link to comment
Share on other sites

Yep... heb net een andere foto gezien van haar, de neus is zeker gehalveerd hahahahahahaha ;)

http://4.bp.blogspot...sticSurgery.jpg

ennnn

http://plasticsergea...rhinoplasty.jpg

**edit** duh... ik had niet eens gezien dat het een filmpje was :106: Foto's die ik link, staan ook in t filmpje ;)

Link to comment
Share on other sites

Mooie lady inderdaad! T blijft toch altijd speculeren over wat iemand al dan niet heeft laten doen vind ik. Dit filmpje vind ik niet echt een bewijs omdat het gaat om foto's en die zijn tegenwoordig zooo makkelijk te bewerken. Beter is het om bewegende beelden met elkaar te vergelijken en dan nog is het een lastige zaak.

Ik vind het juist super dat er zoiets bestaat als plastische chirurgie. De mening van de maaktster van het filmpje deel ik dan ook niet:

'Having so much plastic surgery done makes you look very fake and nog beautiful at all!!! Staying true to yourself makes you beautiful. So next time you look in the mirror, know thet beeing real is more beautiful than anything else!'

Pfff vrouwen onderling... :86::85::89::37::92::160:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.