Jump to content

Help... een bolletje/knobbeltje


Guest dydy

Recommended Posts

Guest dydy

hoi dames.

ik ben nu juist 1 week po en toen ik juist uit de douche kwam voelde ik een bolletje onder mijn linker arm dat naar de borst toe loopt kent iemand dit?

liefs dydy

Link to comment
Share on other sites

Hey Dydy,

Geen idee, maar niet meteen in paniek. Wanneer je een bolletje/ knobbeltje ziet hoeft dit niet eteen iets te betekenen, het kan om een kliertje gaan, of een stukje prothese die je mogelijk voelt?... Waneer je een bolletje voelt, dat scherp aanvoelt zoals een kiezelsteentje dan is het een reden om het wellicht te laten controlleren bij je huisarts. Maar je zegt aan de binnenkant van je arm en niet je borst?

Bij twijfel een afspraak maken bij je huisarts. Durf het niet met zekerheid te zeggen...

Liefs! Pat

Link to comment
Share on other sites

Guest nieuwe_borsten

hoi dydy,

Kan dat niet gewoon zijn doordat je prothese via de oksel is ingebracht?

Dat het aan het kapselen is ofzo.

Zou wel even je pc/consulent/huisarts even bellen.

Succes!

xx melany

Link to comment
Share on other sites

Guest dydy

hoi dames,

ik dank julie voor de reacties.

@pat71

het is een heel zacht bolletje juist onder de arm waar de prothese begint dus ik denk dat ik me zorgen maak om niets waarschijnlijk zoals je zegt een kliertje of een stukje prothese want aan de andere kant heb ik het ook maar iets minder dik.

@melany

de prothese is lang de tepel geplaats maar toch bedankt voor de reactie.

waarschijnlijk maak ik me te veel zorgen door het nieuws ik ben nu eenmaal iemand die me heel snel zorgen maakt. ik moet dinsdag toch terug naar de kliniek voor de hechtingen te verwijderen dan zal ik het zeker vragen, want het doet ook geen pijn.

groetjes dydy

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

Ik had dat vorige week ook,maar dan onder mijn borst.Ben eergisteren voor de 3 mnd controle terug geweest en Dr Visser zei me dat het de prothese was.Onder en aan de zijkant van de borst zit heel weinig vet.Dus voel je de prothese meteen en dan kun je ook bobbeltjes/bolletjes voelen.

Ik maakte me ook geen zorgen omdat het geen pijn deed en ik kon het ook een beetje wegduwen en als ik van positie veranderde verdween de bobbel of hij zat op een andere plaats.

Maar als je je echt zorgen maakt even naar de kliniek gaan of naar de HA,daar zitten ze voor hé!!

gr Emma

Link to comment
Share on other sites

Guest Booby

Hoi Dydy, als het knobbeltje blijft zitten en niet veranderd zou ik sowieso even naar de ha gaan, een pc is niet gespecialiseerd in knobbeltjes, een ha voelt wel of er iets zit dat niet goed is. Beter een keer te vaak gaan dan te weinig!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest amidi

dat zou ik dus ook doen, als ik een knobbeltje zou voelen, maakt me niet uit wat voor een knobbeltje, dan zou ik dus echt wel even langs de huisarts gaan, daar betaald je tenslotte zoveel ziektekostenverzekering voor. Beter een keer te vaak als te weinig.

succes.

gr. amidi

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.