Jump to content

Vraagje !!


Recommended Posts

Nu zei een collega bij me vandaag op het werk

dat na een tijd ( jaren ) je eigen weefsel verdwijnt en alleen je prothese overblijft?

Dat dus je eigen borstweefsel met de loop van tijd afbreekt ofzo..

Zij heeft zelf 3x een BV ondergaan en beweert dat dit zo is uit ' ervaring ' .. Is dit eigenlijk werkelijk zo, want geloofde er eerst niet veel van, maar ze hield haar hoofd hard erover en dacht mja ga dit toch eventjes aan de meiden hier vragen sinds ik nog nooit van zoiets gehoord had .. :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Zoals je al beschrijft zei heeft 3 x een bv gehad ;)

Als ze hierbij ook groter is gegaan is het logisch dat je minder eigen ''vet'' voelt en meer prothese!!

Verder denk ik dat dit echt onzin is, ik ben bijna 1,5 jaar po en voel echt mijn eigen borst er nog over heen nog net zo veel!!!

Mischien bedoeld ze dat het wat gerekt word waardoor het minder lijkt?

Nee hoor meid verder kan dit niet kloppen ;)

Link to comment
Share on other sites

Aaah fieuw, dacht al van huh hoe kan dit of bestaat dit?? :s

Neen ze bedoelde echt dat haar eigen weefsel verdwijnt, en dat bij iedereen zo is. En zei haar ook van kom op je hebt 2 wissels op een jaar gehad en je bent gestart met een a cupje.. En ze bleef beweren dat ze wel weefsel had en dat het echt met de tijd verdween blabla..

Daarom dacht ik ga dit toch effe vragen.

Dacht net hetzelfde als jou Maris.. Bedankt om hetzelfde als mij t denken en me even bij me zinnen te roepen ! :P dacht al van hier wist ik niks van en begon te twijfelen

Link to comment
Share on other sites

Als je geen protheses hebt worden je borsten ook kleiner naar verloop van tijd, of ze worden groter. Ze veranderen natuurlijk je hele leven door zwangerschap, gewichtschommeling, ouder worden van de huid etc.

Dit veranderd niet als je er protheses achter hebt zitten, tuurlijk kunnen je borsten kleiner worden, maar net zo goed groter ;)

Fabeltje dus..

Link to comment
Share on other sites

Ja weet dat de natuur zijn werk natuurlijk blijft doen hoor :)

maar deze dame beweerde echt gewoon dat je borstweefsel weg ging na verloop van tijd, niet door afvallen of bijkomen of door wissels ofzow, maar automatisch weggaat..

Klinkt heel stom alsik het typ of over nadenk, maar dacht toch van nou ga het even navragen, dat het zoals ik dacht toch echt een fabeltje is :) bedankt chicka's !!

Link to comment
Share on other sites

Hmmmm echt onzin, mijn mams is in de 50 en heeft ook nog dikke tetten niks van weg gegaan en puur natuur hihihihi

Mijn schoonmoeder heeft al ruim 13-14 jaar protheses en ook geen weefsel verlies...

Misschien wil ze je een beetje bang maken?? Denk ik dan?

Hahah dikke lulkoek (mag ik dat hier typen :blush:)

Ghehehe geweldig :159:

Link to comment
Share on other sites

Hahahahah lulkoek!!:D ja beetje misschien, ik ben over dikke 2 weekjes aan de beurt woehoeeeeew!

En kan best wel om bang te maken. Want ze raad het in geuren en kleuren af eigenlijk op mijn leeftijd (ik ben 19). En doet erover of als ik het doe de wereld vergaat. En weet je ben ik echt niet met gediend ook. Ik wil dit zo graag voor mezelf. En liever nu doen en op me gemakkie zijn dan er nog 10jaar ongelukkig met lopen en dan pas de stap te zetten. Zit in me koppie en gaatr niet meer uit. Alle andere larrie heb ik me niet aangetrokken maar dit over dat weefsel dacht ik toch van hmmmm moet ik toch navragen want heber nog nooit van gehoord:D.. Hahah bedankt om me gerust te stellen wijfieees!

Link to comment
Share on other sites

Ik was 17 toen ik op consult ging en net 2 maanden 18 toen ik geopereerd werd :blush:

Daarvoor bij de dokter geweest en ja mn boobies waren uitgegroeid dus waarom wachten?

Net wat femmy zegt het leven is te kort om ongelukkig te zijn!!

Of ik spijt heb? Nee zeker niet ik ben nu al meer dan een jaar po en ze zijn echt van mij :136:

Ik heb boobies en niemand pakt die van me af!!

Link to comment
Share on other sites

Ja zelfs sinterklaas heeft me een lekker kadobonnetje van de hunkemoller gegeven voor bh's te shoppen met me nieuwe boobs, als hij zelfs achter me staat .. hahahha :D

Ja zo denk ik er ook over meisies.. Heb jaren genoeg complexen gehad en push-ups gedragen of 2bh's over elkaar dat als ik me bh uitdeed ik dacht: nou de bh gaat uit en de boobs zijn weg ook, of ik verschoot over hoe lelijk ze echt wel waren alsik in me naakie voorbij de spiegel wandel. En hoe ik geen relaties ofzo kan aangaan of me goed kan voelen bij iemand of iemand goed kan LATEN voelen omdat ik mezelf zo slecht voel.. Die dagen wil ik achter de rug en liever nu dan over zoveel jaren. Gaat me zo gelukkig maken !!

En Marisjuh wat zeiden je ouders toen als ik dat mag vragen? :blush:

Mijn moeder beschouwt het echt als taboe en moet er niet van weten ( staat ook niet open voor zulke zaken, tanden laten bleechen vind ze er zelfs al over )

Nou jah heb ik in januari toch ineens een serieuze groeispurt gekregen :1bouncingboobs:

Langs een kant is het toch wel erg hoe mensen elkaar tegenwoordig niks gunnen he, als je erover nadenkt..

Link to comment
Share on other sites

hey kenza,

Wat een vaag verhaal zeg,maar misschien geloofd zij er heilig in dat kan,je hebt van die mensen die geloven in hun eigen niet waarheden,beetje lullig om een ander zn blijdschap/geluk op die manier weg te nemen.

Ik heb dr nog nooit van gehoord,en t lijkt me ook sterk en idd, als je ouder wordt wordt t allemaal wat slapper enzo,das normaal,maar is niet gezegd dat je weefsel echt verdwijnt?

ja het wordt minder als je een streng dieet volgt en sport gewoonweg omdat t vet er dan vanaf gaat.

Dan slinkt het dus als het ware.

dat gebeurt ook met ouder worden...

Link to comment
Share on other sites

wat een onzin verteld jouw collega zeg!! misschien is ze bang dat jouw boobs straks veel mooier zijn dan de jouwe??? misschien zit ze in de menopauze, vrouwen hebben dan de neiging vervelend te doen tegen jongere vrouwen, JAK!!!

Ik hoop maar dat ik dat straks niet krijg :ph34r: :ph34r: :ph34r:

liefs, jolly

Link to comment
Share on other sites

Hihi nou mijn ouders waren er ook niet voor hoor!!

Op een dag was ik het zo beu dat het er uit floepte tegen mn ma :blush: Haar reactie dat ik gewoon moest wachten of aankomen ....

Pas na een half jaar plus bezoeken van artsen mocht ik op consult van mn ouders! Ze vinden het leuk voor me en nu is het gewoon normaal maar heb er wat voor moeten zeuren hoor hihi :P

Link to comment
Share on other sites

Niks van aantrekken :) Als jij er gelukkig van denkt te worden moet je het gewoon doen!

Mijn ouders stonden juist wel achter me en dat heeft de drempel natuurlijk erg laag gelegd en daar ben ik blij om.

Het is inderdaad heel jammer als mensen elkaar iets niet lijken te gunnen, maar daarachter zit vaak hun eigen onzekerheid ;)

Go for it :D1bouncingboobs.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest kimberly1992

hey iedereen, ik overweeg om een borstvergroting te laten doen en kheb al veel en vaak informatie er over gelezen maar ik blijf nog steeds met een vraag zitten. Weet er iemand of je borsten na een borstvergroting nog steeds zacht en soepel aanvoelen zoals ervoor, zoals ze waren dus? Of voel je dat?

Link to comment
Share on other sites

@Vlinder ja tuurlijk meid de natuur denkt niet ooh je hebt je boobs laten doen, ik stop met werken :P ( was het maar zo :() maar dat echt je borstweefsel verdwijnt.. Ach, ze blijft het volhouden hoor, maar steek er ook geen moeite meer in nu.. Zo was er ook een smoes dat omdat ik wel van moedertje natuur goed bedeeld ben op de billetjes en wel een taille heb, ik met borsten op een pornoster of playmate ga lijken, dacht ik ook ffie waaauw was het maar zo hahahaha :123: . Is meer een questie van het niet gunnen dan, dan echt waarschuwen voor gevaren of echte dingen:) . Ik heb toch alles afgewogen en vind het het allemaal waart ook, en dat doet iedereen wel denkik voor je zo'n stap neemt, is niet iets dat je van vandaag op morgen doet denkik ook. Achja, bedankt voor je lieve woordjes ook alvast! :)

En hey meid trouwens wat heb je je handtekening leuk gepimpt in te kerstsfeer! :D

Link to comment
Share on other sites

@Jolly: Ze is 35 dus nog net niet :P

Ja joh buuuh wij vrouwen zijn soms toch zo'n rare schepselkes :145: zeker als iemand in de buurt een ' upgrade ' doet, is net hetzelfde als je bv. leuke laarsjes of schoenen koopt, en je krijgt als reactie ah nou vind ze toch niet zo mooi, terwijl ze wel mooi zijn, maar gewoon zodat je ze niet zou dragen

Of met een nieuw haarcoupje ofzo heb je dat ook altijd

En die collega is meer zo omdat zij 3x geopereerd is in totaal. En als ik eerlijk ben vind ik ze nogal skippybal, geen mooi spleetje, als ze geen bh aandoet blijven ze als ballen staan, weet je..

En ach al krijg je dat ( zoals ik nu ), trek je je dat toch niet zo hard aan, ik toch niet. Omdat ik hier zo op gefoccused ben, en het zo graag wil en er naar uitkijk :)

Liefs xx

Link to comment
Share on other sites

Hihi nou mijn ouders waren er ook niet voor hoor!!

Op een dag was ik het zo beu dat het er uit floepte tegen mn ma :blush: Haar reactie dat ik gewoon moest wachten of aankomen ....

Pas na een half jaar plus bezoeken van artsen mocht ik op consult van mn ouders! Ze vinden het leuk voor me en nu is het gewoon normaal maar heb er wat voor moeten zeuren hoor hihi :P

Oh uiteindelijk zijn ze toch van gedachte veranderd! :136:

Mja bij mij ligt dat helemaal anders, ik woon ook alleen dus moet niet echt om toestemming vragen.. Ben er vaak over proberen beginnen en dat werd altijd weggesnauwt of van onderwerp veranderd. Vind het wel jammer zo, moet ze zelf merken dat er iets anders is aan mij in januari. Het is voor mijn moeder echt een tabboe, iets dat je dus echt niet doet en ook niet hoort.. Dusja, vind het zonde maar is nu eenmaal zo. Weet ook dat ze achteraf kwaad op me gaat zijn hierom

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.