Jump to content

Risje80: 22 december 2011 : Dr. Nelissen : Global Care Clinic


Recommended Posts

Dag dames,

Met kriebels in mn buik kan ik nu ook mijn operatieverslag topic beginnen!!

Ik ga maandag de 21ste op 2e consult in Belgie. Dan wordt alles definitief vastgelegd en besproken. En echt zo benieuwd omdat ik de vorige keer iets heel anders voorgesteld kreeg wat ik wilde. Ik wilde alleen een lift eventueel verstevigd door een inwendige bh, maar dat werd meteen van tafel gewimpeld. Ik had nog maar zo weinig eigen weefsel over dat een inwendige bh zoiezo niet ging lukken, sterker nog hij raade aan voor een mooi resultaat protheses erin te doen!! Ik Siliconen... NO WAY. Ik wil geen neppe porno tieten. Ik wil gewoon mooie natuurlijke borsten terug van vroeger meer niet!

Ik wil nooit geen grote borsten meer, ik heb een grote cup E gehad en vond dat echt geen pretje. Ik had alleen maar last van die dingen, en deden me pijn met sporten. Maar nu 13 kilo lichter, heb een een b erg lege c cup.

Eenmaal thuis gekomen, heb ik natuurlijk mn borsten voor de spiegel binnenstebuiten gekeerd. En moest ook tot de conclusie komen dat ik idd weinig weefsel heb, gezien er ook zo veel vel weg gehaald moet worden.

Onder andere middels dit forom ben ik me gaan verdiepen in protheses. Overigens heeft die pc me foto`s laten zien van vrouwen met lifts met protheses, en het viel me zo ontzettend mee, het zag er zo natuurlijk uit. Ik kon helemaal niet zien dat er protheses in zaten. Ik was dus al wat bijgedraaid, haha.

In het eerste consult sprak hij over 180 cc ronde eurosiliconen. nu ik me er in verdiept hebt lijkt me 180 cc wat weinig, misschien heeft hij dit bewust gezecht omdat ik niet groot wilde, of omdat dit het beste bij mij zal passen, ik weet het niet. Dat is dus maandag nog een duscussie.

Ook weet ik niet of hij boven of onder de spier plaatst.

Ik heb een hele lijst met vragen gemaakt voor hem. Na maandag zal er ook hoop duidelijker zijn voor mij.

De operatie had ik al vast laten leggen op 22 december. Deze datum wilde ik persee omdat mijn kinderen dan 2 weken vakantie hebben. Wij wonen 7 km van school dus ik moet met de auto op en neer. Nu hoef ik 2 weken geen auto te rijden. De eerste 10 dagen is mijn man ook lekker thuis om mij te verwennen, hihi

Enigste waar ik enorm tegen op zit is de slaapverdoving, ik ben er als de dood voor! had liever onder nacose gegaan, maar dat doet deze pc niet ( belgie helemaal niet volgens mij) Misschien dat ze daarom zoveel goedkoper zijn.

Groetjes, Risje

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

hallo,

wat houd dat in slaapverdoving?

ik krijg gewoon narcose en dan ben je helemaal weg hahaha ja en als je wakker word is alles klaar.

jij moet dus in december heen wel fijn dat je man je helpt de eerste 10 dagen.

je kunt nu beginnen met aftellen........ik moet nog 12 dagen ik ben 30 november aan de beurt met m'n wissel.

liefs vlindertje

Link to comment
Share on other sites

Mn 2de consult gehad! ik zou alleen gaan, maar manlief is toch weer met me mee gegaan dat was wel heel fijn.

Het gaat nu echt gebeuren, alles is definitief door gesproken en vast gelegd.

Ik krijg een lift met 200 cc ronde protheses. Groter kan niet omdat mijn borst of borstkast te smal is. Wel kon ik kiezen voor high profil, en die heb ik ook gepast, maar jeetje dat komt wel heel ver naar voren hoor, en vond ik niet mooi. Hij gaf ook aan dat dit op ten duur ballerig kan worden. En ik wel echt voor de natuurlijke look gaan. Dus 200 cc vind ik helemaal prima! Ik wil ook geen grote boobs meer, cuppie c is helemaal goed voor mij.

Deze plastisch chirurg stelt mij helemaal gerust, ik heb echt vertrouwen in hem dat hij mij heel mooi gaat maken. Maar toch blijf ik bang voor de sedatie, dat weet hij en ik mag rustgevende middelen nemen, dus dat is wel fijn.

Het aftellen is begonnen......!!

Link to comment
Share on other sites

*** Risje, Wat fijn he dat je mannetje weer mee is geweest, en dat je nu echt een prima gevoel hebt over alles! Wel lachen dat je eerst eigenlijk "tegen" silliconen was en toen je aan het idee gewent was wel een klein beetje groter wilde hihi. Leuk dat je man en kids straks vakantie hebben als je geopereerd wordt he, kunnen ze je lekker verwennen. Ik wordt 4 januari geopereerd (been en armlift) en dan heeft mijn man en zoontje ook nog een paar daagjes vrij, kunnen ze lekker op bezoek komen in het ziekenhuis.

Owja, ik heb trouwens ook high profile, en helemaal geen ballen-effect, het is maar net denk ik ook hoe je eigen borst(kas) is. Ze zeggen ook altijd dat high profile bovenop veel bolling geeft, dat is bij mij niet zo (misschien omdat ik onder de spier heb, en de borstspier zeer getraind is??).

Succes met de voorbereiding!'

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Ik kijk er nu echt naar uit. Eerst twijfelde ik enzo was onzeker. Maar nu alles vast staat, denk ik laat maar komen, ik ga heeeele mooie borsten krijgen, daar heb ik zo`n zin in!!

@Vlinder, slaapverdoving dan ben je niet onder narcose maar krijg je een roesje. Je ademt dan nog helemaal zelf en alle functies blijf je zelf doen. Brengt veel minder risico met zich mee, maar ik vind he twel een eng idee, straks word ik wakker tijden de operatie :139: Aan de andere kant, ik wil dit zo graag, dus hie rmoet ik me even door heen zetten!!

@ Ingrid, ik vind het zo fijn dat mijn man me steunt, het heeft even geduurd voordat hij in de gaten had hoe erg ik er aan toe was (mannen zijn altijd wat traag denk ik) Maar daarna heeft hij zelf voorgesteld om er wat aan te laten doen. Dat vond ik wel fijn, want ik voelde me zo schuldig om me voor zoveel geld te laten opereren ( en dat geld was er toen nog niet) Ik wilde mijn gezin niet in moeilijkheden brengen omdat ik zonodig nieuwe borsten wil. Maar er kwam een gelukje toen we de hypotheek over gingen zetten, toen kwam er wat geld vrij en dat was meer dan genoeg voor mijn operatie!

Ik vind het heel belangrijk dat hij er ook volledig achter staat, ik wil niet dat hij straks gaat denken, pff dat zijn maar neptieten. Dat zou ik heel erg vinden. Ik doe het tenslotte ook voor hem! Ik wil er perfect uit zien voor mijn mannetje.....

Maar jij gaat weer onder het mes... Knap hoor dat je dat durft! Jij wordt echt helemaal een nieuw mens, super!!

Ik krijg de protheses ook dual plane, ik mocht zelf kiezen op de spier of dual plane. Ik hoor alleen maar positieve verhalen over dual plane, dat ik daarvoor gekozen heb. Ik hoor zo weinig over voor de spier, het lijkt me zo los zitten, hihi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Oeh Risje! Tis bijna zover! Gaat het goed met je? Zenuwachtig?

Oh meid, ik ben nu iets meer dan 1 maand PO, en vind het resultaat geweldig! Ik ben zo blij met mn beslissing!

En dat zul jij ook zijn!

Ik wou je vast veel succes wensen met de laatste loodjes, de operatie zelf en met het herstel! Laat je snel wat horen?

lfs, Keet

Link to comment
Share on other sites

We kunnen aftellen lieverd!! Haha donderdag mogen we!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ben blij voor je dat je nu positief erover denkt, ik ook, ik heb er zin in!!!!! Ik voel me nu een kind, die morgen op schoolreisje gaat, de heerlijke spanning!!! :-)

Link to comment
Share on other sites

Thanks ladies.....

Ik was enorm zenuwachtig, echt heel erg, maar de laatste 2 dagen ben ik heel rustig geworden, raar he. Ik moet het ook anders zien en er naar uit kijken ipv zo nerveus te zijn.

Maar ik weet zeker, vanavond word ik heel zenuwachtig. Maar gelukkig mag ik een oxazepam innemen. Dan kan ik nog goed slapen. Vorige week sliep ik heel slecht en was al meerdere keren geopereerd, haha. Maar de laatste nachten slaapt ik gelukkig heel goed, en op mn buik!!! haha. Vanavond ook hoor, voor het laatst op mn buik slapen, dat zal echt vreselijk wennen worden komende weken, tegen het slapen zie ik dan ook wel tegen op. Maar goed, komen we ook wel weer over heen.

Ik hoop snel mn verslagje te kunnen schrijven. Is echt raar, ik lees altijd verslagen van anderen, en dan nu mag ik eindelijk mn verslag schrijven....

Ik weet niet wanneer ik er aan toe ben om weer achter de pc te kruipen, maar er komt een verslag van mij!!

Wish me luck....

Liefs, Risje

Link to comment
Share on other sites

*** Risje, eindelijk is het dan bijna zover!!! Spannend, maar inderdaad wel leuke spanning ook he, ik had zo'n beetje een achtbaan-gevoel... Kriebels omdat er iets groots staat te gebeuren en je weet niet hoe het allemaal gaat enzo, en toch ook blij dat er wat gaat gebeuren. Laat t over je heen komen, je pc weet wat hij doet, jij moet je aan hem overgeven, komt goed meis!

Zet m op! En ben straks benieuwd naar je verslag.

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Hey Risje,

Ooh spannend! Morgen is het al zover voor jouw, wat is de tijd dan weer snel gegaan.

Ik hoop voor je dat je vanavond nog lekker kan slapen.

Ik wens je heel veel sterkte en alvast een heel goed herstel!

Liefs Xanaa :116:

Link to comment
Share on other sites

dag dames,

vanmorgen om half 6 weg gereden. en waren om 10 over half 8 daar. we zijn maar gelijk naar binnn gegaan in de hoop dat ik meteen geholpen zou worden. En idd kon ik gelijk mee. mn man moest wat gegevens achtre laten en daarna moest hij meteen gaan, dat vond ik wel jammer, ik dacht dat hij nog wel eventjes bij me zou mogen blijven. Ik werd meteen meegenomen naar beneden kreeg een vies blaauw drankje en mocht me daarna uitkleden, toen werd ik afgetekend, nog weer gezecht dat ik mijn tepels niet te hoog wil, hifi. Ik was vrij rustig, daarna mocht ik op de tafel gaan liggen. Het duurde vrij lang voordat ik het slaapmiddel kreeg, toen voelde ik rare dingen in mn hoofd en viel weg, ik zag allemaal tunnels en kleuren. Een tijdje later werd ik idd wat wakker, Ik kon ze horen praten, en voelde wat ze aan het doen waren, ik werd steeds wakkerder, ik vertelde, hallo, ik ben wakker, ik wil slapen! Maar blijkbaar konden ze niks meer bijgeven, eng vond ik het niet zo, maar ik kon wel precies voelen wat ze aan het doen waren, ik heb 2 keer erge pijn gehad, en heb ook hard au geroepen, ik hoorde de pc zeggen geef maar wat verdoving bij. Ik denk achteraf dat ze op dat moment een spier aan het open snijden waren. Ik heb van te voren aangeven dat ik het toch aan hem overlaat hoe ze de prothese plaatsen, hij vroeg welke sporten ik deed en hoe vaak. Ik dacht ik laat het maar aan hem over, hij doet het al 10 jaar. Ik werd steeds meer wakker en vroeg of ze klaar waren, maar ze moesten het nog dicht maken. Ik heb ondertussen wel veel geduw en getrek gevoelt, maar echt veel pijn niet op het snijden in de spier na.

Ik was dus wel gelijk lekker wakker toen ze klaar waren. De pc heef me foto laten zien van het resultaat. ik zag rode lijntjes en tieten die recht overeind stonden. maar echt bewust heb ik het niet gezien. Mijn vriend wel, en zei dat het mooi was. Ik heb een c cup gekregen precies wat ik wilde. weet niet hoeveel er uiteindelijk in gegaan is, maar het is goed zo.

Ik werd aangekleed en gelijk in de auto gezet, dat was om half 12. Ik de auto heb ik veel geslapen. `de rit is me ook enorm meegevallen, eenmaal thuis heb ik me op de bak geploft en ben gaan slapen, dat slaapmiddeltjes was nog niet uit mn lichaam. Ik ben nu net pas opgestaan, en dacht ga meteen mn versla schrijven.

Ik moet zeggend at de pijn me tot nu toe heel erg mee val. ik heb het gevoel dat mn ribben gekneusd zijn, heb wel netjes mn pijnstiller in genomen, ik hoop dat het bij deze pijn blijft, hihi.

Waar ik bang voor was is dan ook gebeurd, wakker worden tijdens de operatie, mar ik heb het overleefd!!!

Ik ben nog duizelig, dus ik ga maar weer wat op de bank liggen, ben heel erg benieuwd hoe het vannacht gaat.

Liefs risje.

ben overigens heeeeel blij dat ik dit achter de rug heb!!

Link to comment
Share on other sites

*** Amaai Risje, wat shit dat het toch is gebeurt waar je zo bang voor was, het wakker worden tijdens de ok... Maar zoals je zegt, het is voorbij, je hebt t gehad. Laten we nu maar duimen dat de pijn zo mee blijft vallen (ik denk wel dat ze lokale verdovingsvloeistof hebben ingespoten tijdens een sedatie, dus dat zal wel uitwerken straks...) maar ik hoop dat t toch meevalt. Ohh.. ik vind t toch wel eng hoor zo'n sedatie, zou er zelf nooit niet voor kiezen vooral niet als ik dit zo lees.

Wat leuk dat je een foto hebt gekregen, ben zeer benieuwd hoe het is geworden! Je hebt dus nu dual plane gehad zeker?

Groetjes en een heel goed herstel gewenst!

Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

ben eigenlijk wel beniewud hoe zijn kliniek er nu uitziet in Zolder ;ik ben nog in Hasselt geweest voor mijn ogen en ja ik ben ook wakker geworden ;

maar was niet eng en deed geen pijn .Succes met je herstel en laat even weten hoe het gaat want als ik ooit mijn borsten laat doen is Dr Nelissen ook

wel een goede optie.

Link to comment
Share on other sites

ben eigenlijk wel beniewud hoe zijn kliniek er nu uitziet in Zolder ;ik ben nog in Hasselt geweest voor mijn ogen en ja ik ben ook wakker geworden ;

maar was niet eng en deed geen pijn .Succes met je herstel en laat even weten hoe het gaat want als ik ooit mijn borsten laat doen is Dr Nelissen ook

wel een goede optie.

Ik hoor dat veel mensen wakker worden tijdens de sedatie. Ik denk ook dat 3 uur te lang is voor ene sedatief, zou toch beter zijn onder narcose.

Dr `nelissen is een geweldige arts, heel realistisch en direct. Maar luistert goed naar je wensen, en hij maakt leuke grappen tussen door, ik mag hem wel!

Zijn nieuwe praktijk is heel mooi, strak en modern, netjes.

Link to comment
Share on other sites

ik ben de nacht goed doorgekomen, weinig pijn gehad, alleen het verveeld idd wel steeds in 1 houding liggen.

ik heb een keer een kussen erbij gedaan en later weer weg gedaan, zo wissel je toch nog een beetje van houding.

Ik sta er echt zo versteld van hoe weinig pijn ik heb. Ik kan bijna alles zelf. Ik dacht gister dat het nog kwam door de verdoving, maar vandaag ook weinig pijn. Het voelt alsof mn ribben goed gekneusd zijn. Ik kan ook zelf mn bed in en uit komen. Vanmorgen ben ik met mijn man de boodschappen wezen doen. Daarna was ik wel erg moe en ben weer even gaan liggen, maar ik voel me verder prima!

Wel leuk, nu hoor de verhalen van gister van mijn man natuurlijk: nadat we naar huis mochten (ik ging meteen van de operatietafel de auto in) heb ik een bekertje water gekregen, we zijn weg gereden, ik heb met mijn man nog gepraat en van het een op het andere moment schijn ik in slaap te zijn gevallen. Met bekertje nog in mn hand, haha. Mn man schrok eigenlijk en heeft een paar keer gevoeld of ik wel adem haalde..... 3 kwartier voordat we thuis waren werd ik wakker, en heel verbaasd, zijn we al hier...???

Om half 2 warren we thuis en ik heb nog toch 4 uur op de bank geslapen. Pfff als ik dat nou tijdens de operatie had gedaan, hahaha!!

Echt ik ben super blij!!!!! Mijn borsten zijn helemaal ingetapet dus ik kan er nog niks van zien, maar weet zeker dat ze heeeeel mooi zijn geworden. De arts was er heel trots op.

Dinsdag moet ik terug voor controle en dan gaat de tape eraf... Spannend!! Maar ook moeten er nietjes uit, ken iemand dat??? mijn man mocht me dat niet vertellen van de arts, omdat ik me dan druk zou maken, maar het schijnt geen pijn te doen. Het eerste waar ik aan dacht,, maar dan gaan mn protheses toch lek??!! haha.

Maar gig geen sedatie voor mij, tenminste niet voor zo'n zware en lange operatie.

Liefs, Risje

Link to comment
Share on other sites

misschien dat hij voor nietjes heeft gekozen ipv hechtingen;

hij heeft soms aparte methodes die beter schijnen te werken met mijn ogen had hij ook een aparte manier van hechten gebruikt die veel beter zou zijn .

Maar volgens mijn man heeft hij ook een leuke assistente hahahaha mannen!!

Link to comment
Share on other sites

misschien dat hij voor nietjes heeft gekozen ipv hechtingen;

hij heeft soms aparte methodes die beter schijnen te werken met mijn ogen had hij ook een aparte manier van hechten gebruikt die veel beter zou zijn .

Maar volgens mijn man heeft hij ook een leuke assistente hahahaha mannen!!

Dan bedoelt hij Valerie zeker?? Dat is idd en hele aardige meid, ik heb veel contact met haar gehad. Ik vond het jammer dat ze niet met me mee ging naar de OK. Ook mijn man mocht niet mee, op dat moment had ik daar niet opgerekend. Maar ik dacht al meteen, ik ben geen klein kind en ik moet dit toch zelf doen!

Ik maak me maar niet te druk over de nietjes, mijn man zei dat ze boven ergens zitten, miss om de prothese vast te nieten, hahaha. Ik kan niks door de tape heen voelen.

Xx

Link to comment
Share on other sites

Wel heftig hoor zo van de operatietafel de auto in. Zou ik zelf niet aan moeten denken, ben blij dat ik nog een nachtje in het ziekenhuis was.

Eerste keer dat ik naar het toilet moest ging ik bijna van mijn stokje hihi! En heb jij geen drains gekregen? Wel fijn dat je jezelf in ieder geval goed voelt en alles

naar wens is verlopen! Nou het resultaat nog bewonderen straks bij de controle! :1big_boobs:

Link to comment
Share on other sites

Hee Risje,

Sjeminee, ik vind het nogal een verhaal. Vat het niet negatief op, maar ik schrik hier gewoon van!!

Sedatie, wakker worden tijdens de operatie en dan na de operatie direct naar huis!?! :blink::blink::blink:

Man, ik was zo blij dat ik na de operatie nog even een lekker broodje kon eten, m'n boobs goed waren gecheckt door eerst de operatie assistent en later door de chirurg zelf, ik in een rolstoel naar de auto werd gerolt en heel duidelijke instructies heb meegekregen. Ik was er 's morgens om 08.10 volgens mij en ik was om 16.30 weer thuis, lange dag dus.

Anyway, ik hoop voor je dat alles goed blijft gaan en dat je geen pijn krijgt!

Een heel goed herstel gewenst!! :136:

Liefs,

Daphne

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.