Jump to content

ADHOC


Miss Duck

Recommended Posts

Dames,

Sommigen van jullie weten dat ik en mijn vriend uit onze woning moeten, wij hebben nog tot 31 januari. Wij zijn dus met spoed opzoek naar wat anders maar ons budget is te laag voor particulier. Via de woningbouw komen wij nog niet in aanmerking.

Nu zag ik op de site van ADHOC dat je, je hier alleen voor kan aanmelden als een HUIDIGE bewoner van adhoc je voordraagt.

Nu is mijn vraag, is er iemand hier die via Adhoc huurt en ons eventueel wil voordragen? Eventueel geven we er een kleinigheidje voor, fles wijn? Zeg het maar

:blush: :blush: :blush:

Link to comment
Share on other sites

je zou kunnen kijken voor tijdelijke bewoning van een chalet ofzo, de kosten liggen lager, het is vaak particulier en in de tussentijd kun je verder zoeken/kijken naar andere woonruimte.

heel veel succes! ik weet hoe klote het is!

xx

Link to comment
Share on other sites

Helaas Boob, Toch ontzettend bedankt voor de moeite!

@Rox, Ja we zijn daar ook al voor aan het rondkijken, alleen ligt het vaak op een ongunstige plek. Wij zijn afhankelijk van het OV en hebben geen auto. Vaak liggen die chalets op een plek waar of de bussen amper rijden, of er niet eens een bus gaat.

Bedankt voor het meedenken

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.