Ga naar inhoud

Wat te doen tegen meeeters?


Marisjuh

Aanbevolen berichten

Heey meiden

Ik loop al heel lang het juiste product te zoeken die je huid mooi egaal en zuiver maakt :blush:

Ik heb van alles gebruikt en gebruik op dit moment producten van de tuinen maar ik blijf best wat meeeters op de t-zone houden (voorhoofd, neus, kin) Puistjes heb ik gelukkig niet veel dat scheelt weer hihi. Toch vind ik het erg niet zo mooi uitzien :(

Kortom wat gebruiken jullie om je huid egaal te maken? Ik gebruik geen foundation daar kan ik niet goed tegen en vind het totaal niet fijn, 1 x op een wit kussen en alles zit onder dus ook geen creme waar het in zit is niet voor mij weggelegd hihi.

Ik wilde op dit moment over stappen naar nivea young, waschgel en tonic die producten heb ik altijd fijn gevonden ook de matterende creme maar ja blijf ook niet eeuwig een ''jong'' huidje hebben :P ook scrub ik 3 x in de week maar veel effect heb ik dus niet bereikt

Jullie tips?

Liefs :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey meid,

ik ben schoonheidsspecialiste en werk in een parfumerie, ik heb wel wat tips voor je.

Als ik het zo lees, reinig je je huid heel erg goed.

Als je het té goed reinigt gaan je talgkliertjes aan het werk, omdat je je huid uitdroogt.

Scrubben max 2x in de week, je kunt je huid juist beschadigen door teveel te scrubben.

Vocht is het allerbelangrijkste wat een (jonge) huid nodig heeft. Zorg dus voor een goede hydraterende

creme.

Nog steeds last van mee-eters? Je kunt van dr. Brandt de vacuümcleaner gebruiken. Dit is een creme die

de mee-eter als het ware uit de porie zuigt. Te koop bij de luxere parfumerie (kost ongv. 30 euro).

Dit werkt super!

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

O super meiden!!

O leuk zeg ik wil mischien ook schoonheidsspecialiste gaan doen hierna :136:

Ik gebruik nu een reinigins melk en daarna een tonic met een dag/nachtcreme en scrubben deed ik 3 keer in de week maar zal ik nu 2 x gaan doen :136:

Ik gebruik alles voor een normale huid maar er staat op dat het hydrateerd? Net als de matterende crme van nivea er staat op 24 uur hydratie is dat goed?

echt zwarte puntjes zijn het niet maar je ziet echt dat mn huid niet egaal is :( Ook heb ik een beetje een rooie neus hihi erg

Oe die creme lijkt me wel wat moet je die vaak op doen?

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Reinigingsproducten voor de normale huid zijn prima. Reinigingsproducten voor de vette huid moet je sowieso niet gebruiken.

Ik zou niet een matterende creme gebruiken, maar een hydraterende creme, hier gaat een huid vanzelf van glanzen (dus niet glimmen!)En dan wordt het wat egaler.

Die creme van dr. Brandt (pores no more) gebruik je 1 a 2 x in de week.

Wat leuk dat je misschien schoonheidsspecialiste wilt worden :)

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

O super!! Ik ga vanmiddag terug naar de tuinen en wil de aloe vera lijn gaan halen deze is heel hydraterend en voor elk huidtype :136: Zal ook eens kijken voor de creme vind 30 euro wel wat veel maar als het werkt :blush: Moet je die er tijdelijk op laten zitten en er af wassen?

Ja lijkt me super!! Hoop alleen dat ik ook een bol opleiding kan doen zie het niet zitten om weer 2 a 3 jaar naar school te gaan ben volgend jaar klaar namelijk :136:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja die slakken creme heb ik ook gebruikt maar ik krijg er meer van lijkt wel? Kan ook even tijdelijk zijn :P

Hahah ja mii wat dacht je dan? :P

Nou helaas verkoopt niemand Dr. Brandt... :(

Heb vandaag de hele lijn van de tuinen gekocht aloe vera wash gel, tonic en dag/nacht creme :D Het moet hydrateren maar het voelt tot nu toe allemaal strak aan heb ik weer :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dr Brandt verkopen ze bij Douglas Maris :D Je kan daar ook online bestellen misschien handig als je geen Douglas in de buurt hebt :)

Oja en wat bij mij werkt zijn de Garnier Pure extra-strong pads :D heb nooit last van puistjes of mee eters sinds ik het gebruik!! Verder gebruik ik helemaal niks, geen cremes/lotions/wasgels. Alleen voor ik ga slapen de Demakeup Night Resource pads en sochtends de Morning Up pads :) (het gele potje en het blauwe potje)

Nou werken die dingen bij iedereen anders natuurlijk maar bij mij werkt het dus misschien ook iets voor jou :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...

Ik heb dus ook een giga rot huid en kan bijna nergens tegen. Jeuk en puistjes bah bah. Jaren geleden ben ik naar Loes Oud huidkliniek geweest in Veldhoven. Het is daar heel duur maar het werkte perfect. Nu is mijn huid een stuk egaler maar soms duikt er hier en daar nog wel eens een puistje op en soms is mijn huid onrustig. Ik gebruik wel een foundation van Clinique en die is heel fijn. Verder gebruik ik producten van ROC.

Liefs,

Cinta

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.