Jump to content

Grotere cupmaat


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Misschien herkent een aantal van jullie het probleem? Heb je een grotere cupmaat dan is het moeilijk leuke lingerie te vinden. Zelf bestelde ik daarom maar in het buitenland. Mijn idee is nu een eigen webwinkel te beginnen, zie http://www.annadiva.nl Ik wil o.a. Freya in de collectie opnemen (http://www.freya-lingerie.nl). Mijn vraag zijn er meer mensen die moeite hebben leuke lingerie te vinden en welke merken kunnen jullie tippen die ik in mijn collectie zou moeten opnemen?

Groet

Marielle

Link to comment
Share on other sites

Ik heb absoluut geen moeite om aan grote maten lingerie te komen!! Maar wel aan " BETAALBARE " grote cupmaten. Ik zie liever merkloze betaalbare bh's dan dat ik standaard al meer betaal omdat er bijv Marie Jo instaat.

Succes met het opstarten :D

Link to comment
Share on other sites

Curvy is echt bij best veel online shops verkrijgbaar vind ik (veel sale nu ;) ) maar ik vind 55+ euro al "duur" worden voor een bh voor de fun of als wissel. eBay is me vreemd, bestel je dan alleen in het buitenland, en zijn de verzendkosten dan niet behoorlijk??

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie leuke reacties! ik wil idd mooie, betaalbare lingerie gaan verkopen. Ik draag zelf 70 F dus de grote cupmaten met smalle omvang komen zeker in het assortiment. Kennen jullie het merk Panache Superbra? Daar koop ik zelf vaak beha's van in Engeland. Die hebben echt hele mooie dingen maar het merk is in Nederland lastig verkrijgbaar. Volgende week heb ik een afspraak met de vertegenwoordiger van Panache. Spannend!

Ik heb trouwens al wel een Facebook pagina opgestart daar staan al wat foto's op van de merken die ik graag wil gaan verkopen: www.Facebook.com/annadiva.nl

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.