Jump to content

Borstvoeding na een BV


Recommended Posts

Hallo,

Ik ben 28 jaar en ik zou graag nog een BV willen doen voor ik zwanger wil worden. Ik wil rond de 30 jaar voor de eerste keer zwanger zijn. Mijn vraag is: of ik beter een BV doe voor een zwangerschap of beter na? Ik heb schrik dat ik na borstvoeding borstweefsel ga verliezen en dat mijn BV dan voor niks is geweest. Sommige zeggen dat ik dan weer opnieuw een prothesewissel moet doen? Klopt dit?

Mvg, N.

Link to comment
Share on other sites

Dit is niet iets wat je kunt voorspellen... de een heeft na een zwangerschap veel minder borst/vetweefsel dan daarvoor, de ander maakt bijna geen verschil en is het hooguit wat slapper, en het kan zelfs zo zijn dat je een maatje meer krijgt, die kans is alleen veel kleiner, dus de kans is groot dat je borsten zo veranderd zijn dat je misschien na die tijd niet tevreden meer bent en dat je meer cc's of zelfs een lift nodig bent.., wat ik zou afwegen is wanneer ben je van plan mama te worden als dit binnen een paar jaar is (bijv.2 jaar)zou ik zeker wachten, (en het maakt geen verschil of je wel of geen borstvoeding geeft de klieren gaan al groeien tijdens de zwangerschap en je weefsel neemt ook af tijdens je zwangerschap, het is eigenlijk een bakerpraatje dat het door de borstvoeding alleen komt.., hierover berust vaak een misverstand) weet je het nog niet maar de eerste jaren zeker niet kun je het overwegen... en zou ik het zelf gewoon doen (als ik nog lang niet van plan ben om kids te krijgen)en zien wat er gebeurd, het kan best allemaal meevallen en zelfs natuurlijker worden, maar de kans is ook groot (groter)dat het juist de andere kant opgaat..en je wel een wissel wenst.. het is gewoon niet te zeggen eigenlijk...en is bij iedereen anders.

Link to comment
Share on other sites

ik zou het erna doen... kost weer een hele hoop geld als je het daarna opnieuw moet doen!

en volgens mij lijden je borsten dus echt heel erg tijdens je zwangerschap!

tenminste als ik sommige foto;s hier bekijk dan zie je het toch duidelijk!

waarschijnlijk gaan je borsten groeien en als je prothesen hebt zal het er echt niet mooier op worden!!!

maar het is natuurlijk je eigen keus

Link to comment
Share on other sites

Ik wil mama worden binnen 2 jaar. Dus mss beter wachten dan??? Ik weet het niet meer. Het is ook niet gezond om na jaar bv zwanger te zijn en dan weer wissel te moeten doen. Al dat geld + die operatie telkens. Mijn man zou het niet overwegen moest hij mij zijn. Hij kreeg al schrik gisteren :-)

Link to comment
Share on other sites

Als je op zo'n korte termijn kinderen wil (op je 30ste) zou ik ff wachten met de BV. Ik bedoel, je bent ook nog 9mnd zwanger dus dan begin je mss binnen een jaar al met zwanger proberen te worden...Bekijk het van de zonnige kant..vrij snel zodra je zwanger bent beginnen je borsten al te groeien en zolang je borstvoeding geeft heb je dus big boobies! Kan je daarna altijd nog een BV doen.

Link to comment
Share on other sites

Als ik jou was zou ik toch even wachten.

ik ben zelf trotste mama van 2 kids en heb ook borstvoeding gegeven. Voor mijn zwangerschappen had ik een lege B, tijdens de borstvoeding en redelijke E( je kunt niet geloven hoe gelukkig ik was :1big_boobs: . )

Als je dan stopt met borstvoeding zijn de gevolgen natuurlijk te zien...

Het zou jammer zijn als je dan alweer opnieuw een operatie moet doen

Link to comment
Share on other sites

Ja ik weet het, maar ik moet zeker nog 2 jaar studeren, ik ben weer opnieuw aan het studeren. Ik mag zeker niet zwanger worden tijdens mijn studies want ik mag dan geen stage doen in het ziekenhuis. Dus moet ik dan wel al meer dan 6-8 jaar wachten want ik wil er 2-3 met leeftijdsverschil van 2 jaar. Het is wel lang wachten dan pfff. Met mooie marlies-dekkers zijn mijn borsten oké, ik accentueer ze ook wel. Maar ik vraag me soms af of ze er zo lelijk uit zullen zien na borstvoeding, de meeste geven toch nu dag van vandaag borstvoeding. Mijn zussen en vriendinnen hebben even mooie borsten na zwangerschap. En als je oud wordt kan je dat toch niet tegenhouden dat ze rimpelen met of zonder Borstvergroting. De zalven worden beter en beter. Ik ga gewoon afspraak maken met mijn specialist. Blijven sporten en smeren....is de boodschap.

Link to comment
Share on other sites

Ik zou persoonlijk ook nog even wachten :blush:

Het hoeft zeker niet te zijn dat je borsten veel veranderen en een wissel moeten zeker niet maar voor de zekerheid zou ik die 2 jaar nog even door bijten ;)

Ik ben ook heel jong aan een bv begonnen (was net 18, ben nu 19 heb ze meer dan 1 jaar) en wil zeker ook nog kinderen maar dat zie ik pas gebeuren over jaartje of 4. Kortom heb je het er voor over om eventueel binnen een paar jaar te ''moeten'' wisselen?

Liefs :116:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.