Jump to content

slapen zonder bh


Recommended Posts

aangezien ik plaatsing VOOR de spier heb moest ik 2 weken bh dag en nacht dragen en 2 weken enkel overdag. dus ik zou nu mogen slapen zonder bh. ik ben nu iets over 3 weken en ik kan nog niet slapen zonder bh. in het begin voel ik niets en is het wel beetje verademing om de bh uit te hebben. ik kan al redelijk op mijn zij slapen zowel links als rechts als ik nog beetje voorzichtig een goeie positie vind. maar dan midden in de nacht word ik wakker bij het draaien veronderstel ik met heel veel pijn in rechterborst. ik denk dat ik dan van rechterzij naar linkerzij draai. de rechterborst hangt dan eigelijk alleen maar en dan lijkt mijn rechterborst binnenin te scheuren :23: ook bij het opstaan voel ik die scheurende pijn.

herkent iemand dit?? zou het kwaad kunnen als ik bh verder blijf dragen 's nachts of is het niet dragen 's nachts beter voor te genezen?

Link to comment
Share on other sites

Gewoon lekker blijven dragen dan hoor!

Normaal staat er 6 wkn voor ,ik moest m echt 24 pd aan 6 wkn lang,nou dan ben je echt wel blij als die 6 wkn voorbij zijn.

Maar het is maar wat je zelf prettig vind zitten hoor,niets moet uit!:ph34r:

:116:

Link to comment
Share on other sites

gewoon goed naar je lijf luisteren! ik draag mn kliniekbh ook niet zo veel als zou moeten, maar als ik druk,last of pijn voel doe ik m gewoon aan.

en volgens mij kan het geen kwaad, maar zou gewoon nog even wachten met het slapen gewoon na een weekje weer proberen of het dan geen pijn doet!

xx

Link to comment
Share on other sites

Hey Boke,

Ik ben pas zonder bh gaan slapen na 6 weken, dus lekker aan laten dat ding als het niet fijn voelt zonder! Geen enkel probleem! :D

Liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites

bedankt dames :lol: dan hou ik hem zeker nog tijdje aan hoor. heb deze nacht met geslapen en redelijk comfortabel op mijn zij dus zo lukt het wel

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.