Jump to content

harde duw tegen borst na 4 weken po


Recommended Posts

Hallo meneer de plastisch chirurg,

Vanaf afgelopen maandag loop ik met een brandende vraag en verontrustend gevoel, ik heb wel al de afdeling van mijn pc gebeld maar ik heb er nog steeds geen goed gevoel bij, aangezien mijn gevoel in de borst blijft.

Dit is gebeurd: mijn zoontje van 9 kwam binnen en springt vol tegen mij aan, vol tegen mijn borst, het deed zo'n ongelofelijke pijn dat ik zelfs in huilen uitbarstte. En nu, 3 dagen later, voelt het nog steeds trekkend aan en ik ben gewoon bang dat een spier verschoven zit of wat dan ook... Hij zit wel nog op dezelfde plek maar toch ben ik mega ongerust. Hoe kom ik er nu achter of het mis is of nieyt. Ik voel me echt zo'n aanstelster, komende dinsdag moet ik sowieso op controle bij mijn pc. Aan die kant van die duw zat/zit een bloeding en denk dat gewoon vanalles niet goed zit. Bij mijn vorige bv was dat nl ook al vanaf het begin zo, knobbels erin, verschoven, lekkage dus vandaar mijn ongerustheid..

Alvast bdabkt voor het lezen.

Groetjes ange

Link to comment
Share on other sites

Meissie, waarom maak je niet even een afspraak bij de chirurg!!!!!!

Je bent écht geen aanstelster!!! en dat vind je chirurg ook niet hoor!

Toen ik bij hem terug ging omdat ik dacht dat 1 prothese te hoog zat, of niet goed ingedaald was, was hij héééél erg vriendelijk en had alle tijd om mij alles uit te leggen!

Fantastisch gewoon!!

Link to comment
Share on other sites

AAAuu.... Ik hoop voor je dat het meevalt!

Ook sneu voor je zoontje, die zal zich ook wel schuldig voelen.

Ik ben net een week geleden geopereerd en doodsbang dat iemand tegen me op knalt ....

Sterkte, groetjes Xanaa

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.