Jump to content

Be-Clinic: Dr. Paul Wylock


Recommended Posts

Ik was net nog even aan het rondkijken op de site van Be-clinic van Dr. Plovier & Dr. Danau, en zie dat er nu ook nog een andere plastisch chirurg is komen bij te staan: Prof. Dr. Paul Wylock. Heeft iemand soms al ervaringen met hem?

Ik ga zelf bij Dr. Plovier op consultatie maar was toch ook benieuwd naar die andere...

Zal even de link zetten: http://www.beclinic.com/nl/be-clinic-team

Groetjes!x

Link to comment
Share on other sites

Twijfelaartje,

Ik heb het een paar weken geleden ook gezien op hun site.

in ieder geval ik ken hem niet of nog niet van vernomen.

Ik ging voor de goede resultaten van Plovier. Ze moeten het niet proberen om de 11 ste juli der een andere op te zetten. maar ja als je slaapt weet je het toch niet wat ze daar uitspoken. Ik was bij Plovier zo op mijn gemak gesteld ; Pff ik wil niemand anders. Hij zal misschien te veel werk hebben dat er daarmee iemand is bij gekomen.

gr Pinki

Link to comment
Share on other sites

Ik ben juist eens gaan google gaan kijken en zijn naam ingetypt. Maar heel veel van Dr Paul wylock kan ik niet terug vinden.

Mits een paar ingrepen in derde wereld landen in een interview. meer kan ik niet vinden over hem. Hij zit in de beroepsvereneging van Plastische chirurgie. Kweet niet wat er over te denken. Maar zal zijn vak ook wel kunnen zeker.

http://www.google.be/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fusers.telenet.be%2Fpieterherrewijnen%2Finterviewprofwylock.htm&ei=J_B8Te7MFYXCtAbBpOHsBw&usg=AFQjCNFgxbWr04i9MmzFmzHaZ_xbJFZzFg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.