Jump to content

Borstvergroting


Recommended Posts

Super spannend Linda! Ik ben afgelopen vrijdag geopereerd, heb Mentor anatomisch 440 CC gekregen. Viel me allemaal erg mee. Hopelijk verloopt het bij jou ook allemaal voorspoedig.

Link to comment
Share on other sites

Op 15-1-2023 om 20:17, Noahtygo zei:

Hallo

Mijn naam is Linda en ben nieuw hier. Aanstaande vrijdag krijg ik mijn borstvergroting 450 cc motiva silksurface rond. Benieuwd naar leden met zelfde soort borstvergroting 

Fijn dat het je mee valt. Zijn de protheses achter de spier geplaats? Duaplane? 

Link to comment
Share on other sites

Wat fijn dat het allemaal goed gegaan is! Die druk is herkenbaar. En als ik even heen en weer liep of maar iets deed werd het erger. Deed ik dus maar zo weinig mogelijk :-). Hopelijk is het voor jou ook te doen met heel rustig aan doen. Na 1 à 2 dagen werd het bij mij al veel beter. Je hebt het mooi achter de rug 😊👍

Link to comment
Share on other sites

Het begint nu wel wat pijnlijker te worden, dus probeer ook maar even zo min mogelijk te doen, hopelijk bij mij ook na dag of twee minder. 

Maar ben zoiezo blij dat ik het heb laten doen 

Link to comment
Share on other sites

Ik heb de eerste nachtjes wat rechter op geslapen (elektrisch bed). Vooral de eerste nacht niet zo heel veel geslapen; telkens 1 of 2 uur, daarna weer wakker. En opstaan / rechtop komen is lastig en pijnlijk.. vooral de eerste 2 nachten, daarna wordt het heel snel beter.

Belangrijk om de medicatie op tijd te nemen. Ik had het op mijn nachtkastje staan :-). Maar herstel gaat zó snel.. nu na 1 week al heel al helemaal gestopt met de medicatie. 

Link to comment
Share on other sites

Ervaar nu best veel pijn en kan niet in bed, zittend op de bank en dan doezel ik paar minuten weg en dan weer wakker. Kijk er nu al naar uit dat dat straks wel weer kan, maar jouw reactie houd me positief, nog ff doorbijten dus😉

Link to comment
Share on other sites

Paracetamol 1000 mg 4x per dag en naproxen 500 mg 2 x per dag. Voor de ingreep mee gestart: Belangrijk om de eerste dagen het schema aan te houden en niet te wachten tot de pijn verergerd. 

Link to comment
Share on other sites

Hoi, nu lijkt het wat beter te gaan, ik probeer wat minder pijnstillers, want werd daar ook erg suf en misselijk van. 

Ik heb de sportbh nog niet uitgehad, durfde ik nog niet vanwege de pijn. Maar wil morgen proberen te douchen. 

En jij al helemaal pijn vrij? 

Link to comment
Share on other sites

Fijn dat het wat beter lijkt te gaan. Welke pijnstillers gebruik je? Uitwerking van Narcose kan ook wat misselijkheid veroorzaken. Hopelijk wordt het snel beter. 
Ik heb in de nacht nog wat last, neem daarom voor of tijdens de nacht toch nog een paracetamol. Overdag geen last op af en toe een trekkend gevoel door de wond/hechtingen na. En verder ben ik voorzichtig en onzeker om geen verkeerde bewegingen te maken… wil niets verpesten :-). Vind dat het resultaat elke dagen mooier wordt (was niet meteen onder de indruk ;-)). Spannend moment ook voor jou om het resultaat te gaan zien. 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.