Jump to content

Knoop doorgehakt !


Linda.1984
 Share

Recommended Posts

Na jaren lang twijfelen kwam dit voorjaar het serieuze nadenken over een borst vergroting. En nu heb ik de knoop door gehakt, ik ga ervoor.

Ik ben Linda  38 jaar en moeder van twee kinderen van 12 en 14 jaar. Graag zou ik ook eens een mooie bh willen kopen en een leuke bikini zonder enorme vulling erin en die niet open gaan staan maar gewoon gevuld wordt door borsten. 
Nu ben ik aan het kijken naar bij welke kliniek ik dit het beste kan doen. Hebben jullie tips ?

Ook vraag ik me af hoe ik dit ga doen met mijn werk. Ik kan wel 3 weken vrij nemen maar kan ik daarna wel weer werken ? Ik werk in de wijkverpleging en naast wonden verzorgen en mensen helpen bij het douchen/afdrogen. Zal dit nog te zwaar zijn na 3 weken ? Echt tillen doen we niet. Maar we bukken en bewegen genoeg in mijn werk. 

Link to comment
Share on other sites

Hi! Welkom op het forum!

Het zoeken kan beginnen voor je! Heb je al voor ogen wat je graag wilt? Ik zou gaan zoeken op resultaten bij verschillende artsen, en aan de hand daarvan bij een of meerdere klinieken (en de chirurg die je graag wil) een consult gaan plannen.

Ik ga 19 dec voor een wissel, bij dr Fresow van Klaver Kliniek.

 

Ik werk zelf in de zorg, verpleeghuis, en volledig aan het bed. Ik heb mijn leidinggevende op de hoogte gesteld, en ga voor 6 weken in de ziektewet. Ik moet qua werk heel veel (zwaar) tillen, dus dat is echt niet te doen.

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.