Jump to content

Ervaringen ronde prothesen bij Boerhaave?


Recommended Posts

Hoi meiden,

 

Na vele jaren dromen over volle borsten, gaat deze droom dit jaar eindelijk waar worden! Maar wat een ongelofelijke twijfel komt er allemaal bij kijken, betreft keuze kliniek en arts. 
Ik ben bij een aantal klinieken op consult geweest en wil ter oriëntatie ook nog langs Boerhaave. Nu viel mij op dat 9/10 borstvergrotingen worden gedaan met anatomische prothesen, en vooral natuurlijk resultaat.
Ik wil graag ronde prothesen, geen porno boobs maar er mag best wat borst komen!  Zijn er vrouwen die via Boerhaave voor een borstvergroting zijn geweest met ronde prothesen? Zijn jullie hier tevreden over?

 

Groetjes! 
Loïs 

Link to comment
Share on other sites

Hey @xloishayley wat goed dat je al bij verschillende klinieken op consult bent geweest. Het is inderdaad allemaal erg persoonlijk en dat je dan door de bomen het bos niet meer ziet met alle info die je krijgt is best begrijpelijk. Ik heb bijna een jaar geleden bij Boerhaave een bv laten doen met ronde protheses voor de spier, en ben er erg tevreden over. Het resultaat ligt ook aan je voor situatie, maar de pc kan je daarin heel goed adviseren. Zijn de adviezen die je gehad hebt bij je consulten erg wisselend geweest? 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.