Jump to content

Trekt dit nog bij?!


Irina1991
 Share

Recommended Posts

Hi dames!

 

Eigenlijk ben ik een (stiekeme ;-)) meelezer, maar toch besloten om zelf een topic te openen. Jullie reageren allemaal zo fijn op elkaar! Dat kan niet mis gaan 😀

 

Ik ben 14 januari jl geopereerd in Rotterdam. In mijn linkerborst zat sinds 2006 een prothese 180cc (ivm tubulaire borst) en deze is 14 jan gewisseld voor een motiva 500cc full. De andere borst (waar nog niets in zat), is meteen meegenomen met een 380cc demi. Ze waren immers, na 14 jaar en twee zwangerschappen, wederom ongelijk. 

 

Ik ben er super blij mee want ik heb eindelijk volume! Iets wat ik nog nooit heb mogen ervaren. Dus trots ben ik er absoluut op!!

 

Maar wellicht zien jullie het al; de rechter (dus 'nieuwe'), heeft een rare plooi. Alsof mijn eigen borst erop hangt. De arts gaf aan dat ik moet wachten tot april/mei (eindcontrole), want de kans dat het nog zakt is aanwezig. Ik geloof er niet in eerlijk gezegd.

Ik kan me herinneren dat ik in 2006 ook een keer extra onder het mes moest omdat er iets aan mijn ribben werd gehecht (?!). Zou dit hetzelfde zijn? Tubulair dingetje ofzo?!

 

Anyway, wat moet dat moet, maar ik ben wel benieuwd naar jullie mening 😄

 

Ik hoor het graag! Thanks voor het meelezen en meedenken.

 

 

 

Pictures visible for members only.

Become a member now.

Link to comment
Share on other sites

@Irina1991 ik ben geen arts maar ik heb wel veel foto’s voorbij zien komen met ook z’n plooi rimpel . Is het geen double Bubble ?
en misschien inderdaad een  tubulair dingetje. De operatie is volgens mij toch anders bij tubulaire borsten?

 

Ik snap dat je twijfelt of het na 8 weken wel echt zakt en de plooi weg is ? 
maar goed ik ben geen dokter ,maar het is niet leuk die onzekerheid😣
hoop dat je snel een antwoord krijgt of liever dat de borst nog zakt en tevreden bent met het resultaat. 
Btw de linkerborst is wel heel 👍 


Gr. 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.