Ga naar inhoud

Dr. Laura Zaal Velthuis kliniek ervaringen?


Farah8402

Aanbevolen berichten

Hi Dames,

 

Mijn naam is Farah ben 37 jaar en na een zwangerschap van tweeling (10 maanden nu) zijn mijn borsten nog meer gaan hangen. Nu ben ik afgelopen vrijdag op consult geweest bij Dr. Laura zaal voor een borstverkleining met lift. deze ingreep wordt door de verzekering vergoed vanwege klachten. Deze arts heeft vele goede recensies en is gespecialiseerd in borsten. Op zich ging het consult goed, ze is heel matter of fact en zakelijk. Ik heb dezelfde dag nog goedkeuring gekregen van de verzekeraar en de ingreep kunnen inplannen. deze staat voor 29 november a.s. (best snel dus)

nu sprak ik een vriendin van mij hierover en die heeft weer een vriendin die ook een borstverkleining met lift heeft ondergaan bij dezelfde arts. ik heb aan mijn vriendin gevraagd of ze haar vriendin voor meer informatie kon vragen wat betreft herstel en the do's and don'ts. 

 

Het eerste wat ze doorstuurde was ga NIET naar Velthuis kliniek en vooral niet bij Dr. zaal. Ik schrok hier natuurlijk van. 

Ze stuurde dat ze er zeer veel en lelijk litteken weefsel aan heeft overgehouden en volgend jaar voor een herstel operatie gaat. ze had ook een inwendige bloeding en is door een collega van Dr .Zaal verder geholpen. ik ben nu ENORM aan het twijfelen 😕

 

Mijn vraag aan jullie is wie heeft er een positieve/negatieve ervaring met Dr. Laura zaal en kan mij meer vertellen?

 

Alvast ontzettend bedankt!!!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.