Jump to content

Dr. Laura Zaal Velthuis kliniek ervaringen?


Recommended Posts

Hi Dames,

 

Mijn naam is Farah ben 37 jaar en na een zwangerschap van tweeling (10 maanden nu) zijn mijn borsten nog meer gaan hangen. Nu ben ik afgelopen vrijdag op consult geweest bij Dr. Laura zaal voor een borstverkleining met lift. deze ingreep wordt door de verzekering vergoed vanwege klachten. Deze arts heeft vele goede recensies en is gespecialiseerd in borsten. Op zich ging het consult goed, ze is heel matter of fact en zakelijk. Ik heb dezelfde dag nog goedkeuring gekregen van de verzekeraar en de ingreep kunnen inplannen. deze staat voor 29 november a.s. (best snel dus)

nu sprak ik een vriendin van mij hierover en die heeft weer een vriendin die ook een borstverkleining met lift heeft ondergaan bij dezelfde arts. ik heb aan mijn vriendin gevraagd of ze haar vriendin voor meer informatie kon vragen wat betreft herstel en the do's and don'ts. 

 

Het eerste wat ze doorstuurde was ga NIET naar Velthuis kliniek en vooral niet bij Dr. zaal. Ik schrok hier natuurlijk van. 

Ze stuurde dat ze er zeer veel en lelijk litteken weefsel aan heeft overgehouden en volgend jaar voor een herstel operatie gaat. ze had ook een inwendige bloeding en is door een collega van Dr .Zaal verder geholpen. ik ben nu ENORM aan het twijfelen 😕

 

Mijn vraag aan jullie is wie heeft er een positieve/negatieve ervaring met Dr. Laura zaal en kan mij meer vertellen?

 

Alvast ontzettend bedankt!!!

 

Link to comment
Share on other sites

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.