Jump to content

Recommended Posts

Hallo allemaal. Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben denise, 34 jaar en moeder van 3 kindjes. Na mijn zwangerschappen en borstvoeding zijn mijn borsten behoorlijk leeg geworden. Na een lange tijd de wens voor een borstvergroting heb ik nu de knoop doorgehakt. Afgelopen maandag heb ik een consult gehad bij kliniek veldhoven met Dr. Donders. Het voelde heel goed en vertrouwd. Ik heb mijn operatie nu gepland staan voor 27 december. Zo spannend. Zijn er toevallig leden die ervaring hebben met deze kliniek en/of arts? Ik ga ronde mentor protheses krijgen 365 cc, dual plan geplaats. In mijn hoofd had ik eigenlijk het idee dat ik graag een anatomisch prothese wilde. Maar het advies was toch rond omdat ik aan de bovenkant veel volume ben verloren en aan de onderkant nog wel wat volume heb. Iemand toevallig ervaring/foto's van deze protheses en op de manier geplaatst? 

Liefs denise

Ik probeer even een foto toe te voegen van het passen. Op de foto heb ik de 350 cc, maat het word dus de 365cc

20210913_135433.jpg

Link to post
Share on other sites

Hoi Denise, ik heb vandaag ook een consult gehad. Mijn consult was in het ziekenhuis hier. Kliniek Veldhoven stond ook op mijn lijst voor als dit consult niet zou bevallen. Veldhoven is iets verder weg vandaar dat ik dat als 2e keus had. 

Je foto ziet er al erg mooi uit met de 350 cc. Wel spannend allemaal, en je hebt ook al gelijk een operatie datum  dan heb je al echt iets om na toe te leven.

Link to post
Share on other sites

@Shadow spannend allemaal he😊 hoe was jou consult bevallen in het ziekenhuis? Ga je ook nog naar kliniek veldhoven? Ik vond het wel een super fijne kliniek. Ze luisteren echt goed naar je en zijn eerlijk. Ik had meteen een goed gevoel. En verschillende consulten vind ik vrij verwarrend worden, vrees ik 😅 vandaar dat ik ook gelijk mijn operatie datum in heb gepland. Mijn voorkeur ging uit naar 27 december. En daar was nog plek vrij bij de pc die ik wilde. Kan niet wachten🤭

Link to post
Share on other sites

Je hebt wel geluk gehad dat op de datum die je gekozen hebt net die ene chirurg ook tijd heeft.

Ik ga trouwens nergens anders meer heen voor een consult omdat het bij deze zo goed beviel.  En het is naar 10 min rijden met de auto. 

Snap dat je niet kunt wachten haha, dat heb ik ook🙂

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.