Jump to content

Wissel na bijna 10 jr; zoektocht juiste pc; hulp nodig :).


kim75
 Share

Recommended Posts

Goedemorgen iedereen,

Volgend jaar is het 10 jr geleden dat ik een bv kreeg, helaas moest ik na 3 mnd een her-operatie ivm kapselvorming en niet indalen (best pijnlijk die protheses tegen m’n sleutelbeen) maar uiteindelijk een mooi resultaat. Destijds geopereerd in de Wellness Kliniek en prima geholpen door dr. Verdonck (werkt daar niet meer, geloof ik). De reden van de wissel is dat ik laatst Moordtieten zag, een documentaire over bv en dat ik toen dacht: volgend jaar zitten ze er 10 jaar in, garantie loopt af, gaat alles nog wel echt goed daarbinnen, better save than sorry....dus misschien wel slim om op zoek te gaan naar een goeie pc die gespecialiseerd is in wissels. Zoals misschien meerderen onder ons was ik blij met de bv maar had wel meteen zoiets van; had best wat groter gemogen. Ik heb 330/350 cc ronde Monobloc, achter de spier. Om eerlijk te zijn weet ik de plaatsing niet 100% zeker. Wat ik wel zeker weet is dat ik destijds, voor de bv, niet actief was op een forum en ik dat achteraf jammer vond omdat ik zeker weet dat je hier veel tips en advies kan krijgen. Ik hoop dan ook dat jullie mij tips etc kunnen geven over de, voor mij, juiste pc. 
groeten Kim
 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hoi Kim,

Ikzelf heb afgelopen dinsdag een wissel ondergaan in de Wellnesskliniek. Hier heb ik destijds ook mijn BV laten doen in 2007. Ik heb wederom gekozen voor deze kliniek omdat ze zelfs na zoveel jaren nog mijn dossier hadden wat dus ook wel fijn is. Ik ben geholpen door Cromheecke, een uiterst aardige dame van mijn leeftijd en ben tot dusver heel tevreden over het resultaat. Ik had destijds 325 LP laten plaatsen en heb nu 490 HP, ook net als toen weer achter de spier. Dus ja ik weet niet wat voor jouw de juiste pc is...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

@kim75

hi Kim ik heb in 2008 een BV laten doen in de Arenborghoeve. Ik krijg 07 oktober mijn wissel bij dr Zaal (Velthuis).

ik ben ook op consult geweest bij mijn oude PC maar heb hier niet voor gekozen. 
ik krijg een ander implantaat, een wat bredere. Ik hoop hiermee een ander beeld te krijgen van mijn borsten. Wel spannend . Heb jij al een idee waar je een consult gaat afspreken? Ik zou je aanraden om er minstens 2 te doen. 
Heb je al een album aangemaakt? 
Ik ha daar deze week even voor zitten 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.