Jump to content

Welk implantaat bij welke plastisch chirurg?


Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik ben 44 jaar en moeder van 2 kids (19 en 13) en 2 bonuskinderen (15 en 17)

In 2007 ben ik heel actief geweest op een soort gelijkplatform (.nl) en heb daar veel informatie vandaan gehaald en leuke gesprekken gevoerd.
Ik heb eind 2008 een borstvergroting laten doen bij kliniek de arenborg in Venlo. Bij dr Visser.

Ik heb ronde siliconen protheses 310 CC op de spier geplaatst gekregen. Ik ben uitgekomen op een 75D ( was 75 A).

Ik ben tevreden geweest de afgelopen jaren. Wel heb wat harde plekken in mijn beide borsten, vind ik ze stug en ogen ze soms wat onnatuurlijk. Ronde ballen. Ik zal wat foto’s delen. 

Gezien de tijd en de harde plekken in mijn borsten en ik wat ouder wordt en het soms wat onnatuurlijk oogt die strakke borsten op mijn leeftijd, wil ik graag een prothese wissel laten doen. En ook gelijk een maatje groter, lijkt mij wel 🙂 

Ik ben 3 weken geleden teruggewenst naar dr Visser voor een consult. Zij plaatst momenteel alleen nog maar de Mentor Saline.

Watergevuld spreekt mij wel aan, maar ik kon de implantaten niet voelen. Ook was er geen pasprotheses of iets dergelijks. Dus vind het heel lastig om er een beeld bij te krijgen. Ik wil nu wel graag zachte bewegende natuurlijk ogende  borsten willen.
Ik zou bij dr Visser de mentor Saline 330 krijgen, die opgevuld zou worden tot 445 (medium gespannen), waardoor een minimaal risico op klotsen zou ontstaan.

Klotsen??   Daar schrik ik dan ook weer van. Wel heb ik begrepen dat je ze in principe niet meer hoeft te vervangen.

 

En toch heb ik er geen goed gevoel bij. Om te kiezen voor een implantaat die ik niet van tevoren kan voelen en waar heel weinig online over te vinden is. Dat er kans is op klotsen lijkt me ook erg naar. 

 

is er iemand die ervaring heeft met bovenstaand implantaat?

 

Ik heb een afspraak ingepland met dr van der Weij en met Dr van Zaal ivm siliconen mentor implantaten. Ik zou graag willen weten of anatomische implantaten mogelijk zijn.

dr Visser zegt van niet omdat er een risico is dat ze gaan draaien. Maar ik lees ook verhalen dat het ligt aan degene die ze plaatst.....

Daarnaast zijn er nu ook ergonomische implantaten...dat lijkt me ook wel mooi.

 

.

Zo zie je... aan de ene kant al veel ervaring, aan de andere kant is het toch weer een hele zoektocht.

 

Ik zie veel dames die geholpen zijn door bovenstaande artsen, zouden jullie wat foto’s willen en kunnen delen? 
 

ik zie echt door de bomen het bos niet meer. Ik heb ook het gevoel , het niet nu perfect zijn.

herkent iemand deze gevoelens? 
 

ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen 
 

 

652FFE24-92A0-4CE5-9CAE-CA29DDA26878.jpeg

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Hi, welkom op het forum!

 

Ik zal over 2 weken geopereerd worden (1e keer) en zag in het begin ook door de bomen het bos niet. 

Dit forum vond ik heel fijn voor de ervaringen van anderen. 

 

Ik heb ook veel online research gedaan, en was eerst ook niet overtuigd van siliconen implantaten en neigde naar hydrogel of zoutwater implantaten, maar na meerdere onderzoeken gelezen te hebben en artsen gesproken te hebben werd ik daar ook niet fan van. o.a. door het klotsen, hoe ze aanvoelen en het feit dat de buitenkant ook gewoon nog steeds van siliconen is. En als ze lek gaan zit je opeens met een lege borst 😅

 

Ik ga nu voor de motiva ergnomix implantaten, dat zijn ronde plantten maar ze zijn niet zo hard en vallen daarom wat meer in een druppel vorm. Maar je hebt niet de nadelen van evt roteren. 

 

Ik denk dat het verstand is om inderdaad langs diverse artsen/klinieken te gaan en hun meningen en adviezen in te winnen. Uiteindelijk zal je gevoel wel aangeven waar je je het beste bij voelt.

 

En gewoon veel topic lezen hier op het forum 😁

 

Succes!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Haii welkom hier! 🤗

Ik ben begin dit jaar door dr. Van der Weij geopereerd en heb 300 cc mentor anatomisch voor de spier gekregen en ben er superblij mee! Dr. Van der Zaal lees ik ook hele goede verhalen over dus zijn beide hele goeie pc's die echt voor een natuurlijk resultaat gaan.

Denk ook wel dat je een maatje groter kan nemen.. op de foto lijken ze idd wat bol en vind ze ook wel beetje teveel in het midden zitten waardoor je aan de zijkant wat volume mist.

Ik zal je toevoegen aan mijn album.. ben trouwens 43 en had nog maar een vrij lege 75B over na 2 kids inclusief borstvoeding.

 

Succes met het maken van je keuze! 😊

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Heb inmiddels mijn consult gehad bij dr van Zaal. Het was een fijn consult. Zij adviseerde mij om voor ronde implantaten te gaan van Mentor extra 410 CC en dan ook een slagje breder, want inderdaad mis ik volume aan de zijkant en ze zitten momenteel eigenlijk te strak gespannen, waardoor mijn borst aan de bovenkant te hoog en te bol is. 

Ik dacht dat ik kapselvorming had, maar dat is gelukkig niet het geval. 
zo zie je maar….

Al ben ik afgelopen jaren natuurlijk blij geweest met mijn borsten, want beter iets dan niets 😉

 

Maar ik ben heel blij dat het nu wel gaat veranderen. Ik heb Arion implantaten en deze hebben geen keurmerk, dus ook om die reden ben ik blij dat ze vervangen gaan worden.

 

Opvallend vind ik wel dat het herplaatsen meer kost dan het laten plaatsen. Maar dat heb ik vaker gehoord.

 

Ik heb begin juli ook nog een gesprek bij dr van der Weij, maar twijfel of ik zal gaan aangezien ik erg tevreden ben over het advies en dr van Zaal….

 

@Marietjuhdank voor het toevoegen ik ga gelijk even kijken

 

@Goowbij jou is het nu aftellen…spannend hoor. Ik weet nog zo goed hoe dat is…

 

Link to post
Share on other sites

Fijn dat je zo'n prettig consult hebt gehad bij dr. Zaal. Zij maakt ook prachtige borsten!

Weet je al of je je gesprek bij dr. Van der Weij door laat gaan of ga je nu voor dr. Zaal?

 

Tuurlijk, wat je zegt.. iets is zeker beter dan niks 😅

Ja snap ik.. zeker als er geen keurmerk op zit. Je kan niet voorzichtig genoeg zijn maar dr. Zaal en dr. Van der Weij zijn echt wel gerenommeerde pc's waar je in goed handen zult zijn 😊

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.