Ga naar inhoud

Hupkens, Bakker of Van der Weij?


OvB

Aanbevolen berichten

Hi dames,

 

Ik wil mijn borsten laten vergroten, maar twijfel heel erg tussen dokter Hupkens, Bakker en Van der Weij.

Mijn 'dream boobs' zijn mooi vol bovenin, en staan mooi dicht tegen elkaar aan. Aangezien ik zelf vrij klein en smal ben, wil ik persoonlijk niet van die enorme porno boobs.
Over Boerhaave heb ik gehoord dat zowel Bakker als Van der Weij eerlijk advies geven over de grootte die bij jouw lichaam past, maar dat zij niets veranderen aan de stand van de borsten (ze kunnen ze niet dichter bij elkaar plaatsen). Over Hupkens heb ik gehoord dat hij ze juist wel mooi tegen elkaar aan kan plaatsen, maar dat hij het liefst gaat voor grote borsten.

Zijn er dames die door Hupkens of Bakker/Van der Weij zijn geopereerd en hun ervaringen en eventueel foto's willen delen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom! 🤗 Ik ben begin dit jaar door dr. Van der Weij geopereerd en ben heel erg tevreden over het resultaat.

Ik wilde ook absoluut niet te groot en dat ze er natuurlijk uit zouden zien.. dat is heel mooi gelukt vind ik.

Ik ben trouwens 1.65 en 60 kilo. In mijn topic staan wat foto's met bh en als je wilt kan ik toegang geven tot mijn album.

Maar je voorsituatie is denk ik toch wel grotendeels bepalend hoe ze zullen worden.. welke maat heb je nu?

Succes met het maken van je keuze!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb me van tevoren suf gegoogeld en op basis daarvan voor dr. Van der Weij gekozen. Ik heb dus ook geen andere consulten gehad. Hij houdt idd van natuurlijk en adviseert welke protheses het beste bij je lichaam passen dus als je bijvoorbeeld echt groot zou willen kun je beter een andere pc kiezen. Ik was eerder bang dat ze te groot zouden worden en dat het heel erg zou opvallen dat ik een bv heb gehad maar ik ben echt superblij met ze.. vind ze goed bij me passen. In het begin vond ik ze wel erg groot voor "maar" 300 cc 😂 maar de maat went echt snel en zou ze zeker niet kleiner maar ook niet groter willen.

Ik zal je toevoegen aan mijn album! 😉

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.