Jump to content

Gezakte prothese


Stephanie9
 Share

Recommended Posts

Dag iedereen,

Ik voel me op dit ogenblik een beetje ten einde raad. Op 8 mei 2020 heb ik een borstvergroting gehad... Mijn borsten leken van bij het begin niet echt gelijk maar ik dacht dat dit normaal was dus ik heb enkele maanden gewacht maar de vorm van beide borsten bleeft echt verschillend. Mijn tepels waren ook echt niet gelijk qua hoogte. Ik ben dan op controle geweest en bleek inderdaad dat mijn linkerprothese onder mijn litteken onderdoor was gezakt. Het antwoord: dit is slechts de derde keer dat ik dit zie in heel mijn carrière, dit is gewoon brute pech. 5 februari dit jaar hebben ze dan een correctie gedaan van de inframmamaire plooi. Dus het litteken met heel sterke draad vastgezet zodat de prothese er niet meer onder kon zakken. In het begin was het heel goed, ik had de borsten die ik wou. Maar sinds enige tijd merkte ik opnieuw verschil. En helaas, ik heb het gevoel dat het weer hetzelfde is. Ik heb foto's genomen en als ik er naar kijk kan ik niet anders doen dan wenen. Is er nog iemand die dit heeft meegemaakt? Op zich denk ik dit ziet niemand als ik kleren aanheb.. maar bij het dragen van mijn bh en bikini merk ik dat mij ene tepel veel hoger komt. En gewoon ook, ik wil gewoon voor mezelf gelukkig kunnen zijn met mijn borsten. 

IMG_20210424_113449.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hoi Stephanie, wat ontzettend naar. Je borsten zien er beiden mooi uit maar wel een verschil inderdaad. Ik zou weer contact opnemen met je arts en ook advies inwinnen bij een andere kliniek. Dit is niet wat je voor ogen had en snap dat je verdrietig bent; helemaal als je al een hersteloperatie gehad hebt. Sterkte. x

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.