Jump to content

Nu het juiste moment?


Recommended Posts

Hallo allemaal! 

 

Kort geleden ben ik lid geworden op dit forum, wat goed dat jullie elkaar hier helpen. Ik twijfel al een aantal jaren over een bv. Het is vast herkenbaar dat de gedachte om het te doen van tijd tot tijd terug keert, zoals nu. Mijn borsten zijn niet in verhouding met de rest van mijn lichaam. Ik weet zeker dat ik een bv wil, maar niet of nu het juiste moment is. Ik heb namelijk nog geen kinderen, en die wens is er wel (over een jaar of 2/3). Daarom hoor ik graag ervaringen van jullie! Is het beter te wachten tot na een eventuele zwangerschap? 

 

Liefs, 

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lize! 
Welkom. ☺️
Ik twijfelde al vanaf mijn 16e over een borstvergroting. Nu 20 jaar later heb ik afgelopen week de stap pas ondernomen. 
 

Ik heb gewacht met een bv na mijn zwangerschappen en dat de kinderen al wat groter en zelfstandiger waren.(zijn nu 7 en 9)  Plus de negativiteit/taboe in mijn “kring” die er heerst over bv weerhield mij ervan om het daadwerkelijk te doen. 

 

Ik denk dat het per persoon verschilt. 
Een vriendin van mij heeft een bv ondergaan toen ze 18 was en daarna 2 kinderen gekregen. Zij vindt ze nu juist heel mooi en natuurlijk ogen. Een andere vriendin van mij heeft na de zwangerschappen een wissel gehad omdat haar borsten niet mooi meer waren. Het is best prijzig dus dan zul je je af moeten vragen of je het er voor over hebt om na eventuele zwangerschappen nog een keer onder het mes te gaan. 
 

Denk er dus goed over na! 

Link to comment
Share on other sites

Hallo Von,

 

Bedankt voor je reactie en het delen van jouw ervaring. Stoer dat je toch de stap hebt ondernomen, heb je de operatie al gehad of dat nog niet? 

 

Ik kan me inderdaad voorstellen dat het per persoon verschilt. Het is en blijft iets om goed over na te denken..

 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.