Ga naar inhoud

Miss M84 : 22 april 2021 : Dr. Zaal : Velthuis Kliniek


Aanbevolen berichten

Beste allemaal. Afgelopen donderdag een borstlift gehad met prothese. Na 3 x borstvoeding gegeven te hebben was er weinig over. Een hangende C cup. Met deze lift en prothese hoop ik op een C/D uit te komen.  Ik heb dit door mevrouw Zaal laten doen in de Velthuis kliniek. De operatie zelf ging prima en eenmaal wakker heb ik meteen om pijnstillers gevraagd. Ik vind de afgelopen 48 uur wel heftig. Mijn borsten zijn mega hard en gespannen. Gister tijdens de eerste keer douchen begon mijn linker tepel te bloeden. Gelukkig vandaag niet. Na hoeveel dagen word de pijn wat minder? 

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Allemaal. Afgelopen donderdag ben ik in Amsterdam geholpen bij de Velthuis kliniek. Dr Zaal heeft mij gerust gesteld en ik vond het personeel heel lief. De operatie ging goed en vlot. Eenmaal wakker ervaarde ik veel pijn. Ik heb pijnstillers gekregen. In de middag mocht ik naar huis. Poeh dat valt even tegen.. ik neem elke 6 uur pijnstillers want anders trek ik t echt niet. Mijn linker tepel blijft bloeden als ik heb gedoucht en daar heb ik over gebeld vandaag. Alles voelt mega strak.  Ik hoop dat t snel wat beter gaat met de pijn. Ik ben wel erg blij dat ik er stap heb gezet. Mijn kinderen vinden het wel lastig. Maar laten we hopen dat ik snel weer oké ben. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en herstel? 

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel goed naar je lichaam luisteren...zoals iedereen al zegt..😉

Ik heb alleen een lift gehad. Dat viel me ook behoorlijk tegen.

Toch wel minstens drie weken heel gespannen pijnlijke borsten.

Na ruim twee weken..hangt van het advies van je pc af... 's nachts een soepeler bh om gedaan, omdat er teveel druk op de littekens kwam, vond ik. Vooral het z.g. drielandenpunt is kwetsbaar.

Maar iedere specialist adviseert anders over BH's.

De eerste twee maanden heb ik niet zwaar getild, geen honden aan de lijn uitgelaten ivm plotselinge ruk bij overstekend wild en ook nog niet heel hoog iets weggezet. 

En het daarna ook héél langzaam opgebouwd.

Nu vijf maanden po zijn ze toch af en toe nog gevoelig.

Maar het zijn al heel aardige borsten geworden. 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Hi! Heeel goed! Morgen mogen de hechtingen eruit. Het ziet er echt super uit al. 

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.