Jump to content

Ik heb nu 300cc mentor en wil 500cc kan dit? Zie foto’s


Recommended Posts

Ik heb nu mentor implantaten 300cc en wil naar 450cc of 500cc.. 

 

als ik dit doe gaan ze dan niet meer uit

elkaar staan?

 

weet iemand wat het verschil is tussen mentor en motiva ? 
 

kijk dit zijn mijn borsten nu die kunnen dan wel wat groter toch? Ik wil het liefst een volle D cup  en kan ik het beste rond of druppel nemen? Ik heb ze nu dual plane 

 

xx Twinkeltjee 

8ED9A9BB-9464-49D1-8204-E642D0880643.jpeg

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hoi,

 

Ik heb ongeveer dezelfde situatie. Op dit moment 350cc en wil groter, en dichterbij elkaar (dat laatste voornamelijk), Ik heb veel rond gekeken en ga in maart op consult bij wouter van der Pot. Hij legt op zijn insta heel goed uit hoe hij de ruimte kleiner kan maken, en de voor en na foto's zijn heel mooi. Daarom is mijn keuze op hem gevallen, ondanks dat hij wel een stuk duurder is dan veel andere. 

Link to post
Share on other sites

Hoi, volgens mij moet je ook naar je borstbreedte kijken. Dus hoe breed in cm zijn ze nu en hoeveel wil je ze naar elkaar toe met het oog op welke cc vulling je erin gaat doen. Ik heb motiva implantaten dual plane en op de website staat een matrix met diameter en cm en vulling enzo aangegeven. Kijk maar eens.  Ik denk zelf dat je dat aantal cc's prima kwijt kunt.

Succes met je keuze.

Link to post
Share on other sites

@Annshey! Ja klopt hij had het over 13,5 tot 15 cm bij mij maar ben bang met 700 cc dat het teveel naar elkaar komt wil ongeveer wel 2 vingers er tussen kunnen dus niet echt tegen elkaar aan daarom denk ik zelf 550 of 625 meer dan genoeg is haha morgen weer een afspraak spannend! Hoeveel cc heb jij? Xx 

Link to post
Share on other sites

Hoi, ik heb 380 cc en die is 12,5 cm breed en mijn borst was tot 14 cm breed mogelijk. Maar ik wilde minimaal 1 cm daarbinnen blijven ivm natuurlijke look. Ik heb de motiva demi. Er zijn daar 4 verschillende typen hoogtes van en ik heb de 2e hoogte. De 4e is het meest hoog. Hoe is je afspraak van vandaag gegaan ?

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.