lottejanna

lottejanna : 20 november 2020 : Dr. van der Weij : Boerhaave

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Een hele tijd geleden had ik een topic geplaatst over of iemand raad wist wat betreft aantal cc's en wat voor cupmaat daar ongeveer aan gelijk staat. Ik heb eind september de knoop doorgehakt en ik heb voor anatomische implantaten gekozen van 300 cc. Dokter van der Weij zal me vrijdag (20 november) gaan opereren! Nu het steeds dichterbij komt, word ik toch wel zenuwachtig maar ik heb er vooral heel veel zin in :) ik neem jullie graag mee in mijn verhaal. Ik zal vandaag of morgen nog even before foto's maken en dan is het al bijna zo ver !! Hebben jullie trouwens tips voor fijne sport bh's voor als die vanuit Boerhaave te los begint te zitten? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh spannend hoor, komt echt dichtbij nu! Leuk leuk. Ik moet zeggen, zit nu op week 5, maar draag nog steeds de beha van boerhaave. Laatste week wel, na het wassen in de droger en de bandjes heel klein stukje strakker gezet. Dus geen andere sportbeha. Raden ze ook niet aan vanuit de kliniek. Het liefste de po beha 6 weken dag en nacht. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel veel succes alvast vrijdag!

Spannend hoor. Ik ben 4 januari bij dr. Van der Weij aan de beurt en krijg ook 300 cc anatomisch voor de spier.

Ik ga je verhaal zeker volgen!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohhh goeie tip! Kan je de bandjes verstellen van de bh van Boerhaave? Of moet je met naald en draad wat strakker maken? Dan haal ik gauw nog wat spulletjes in huis daarvoor haha :) hoef ik er tegen die tijd niet nog aan te denken

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel! Aftellen voor jou ook dus :) ik zal je even toevoegen aan mijn album als ik een album heb aangemaakt. Wat is jouw voorsituatie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jazeker! :43:Dankjewel.. ben heel benieuwd naar je foto's.

Merk dat hoe dichter bij het komt hoe meer ik er mee bezig ben en hier mee lees op het forum.

Ik moet nog een voorstel topic maken maar ik ben 42 en moeder van 2 kids van 8 en 6 Na mijn dochtertje was er nog niks aan de hand en had ik nog een mooie c-cup maar na mijn tweede (zoontje) ook borstvoeding te hebben gegeven (zat toen op een e-cup!!) zijn ze geslonken en nu nog maar b-cupje over 😓

Share this post


Link to post
Share on other sites