Bastiane17

BV op consult Schreinemachers Kliniek Veldhoven en Verdocnk BBC

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik ben al een tijdje aan het meelezen en zal me even voorstellen nu ik de eerste stappen heb gezet.

15 jaar geleden was ik al bezig met informatie te zoeken naar borstvergrotingen. Maar nooit de stap durven zetten. 

In al die tijd niet meer zo mee bezig geweest. Met een push-up bh kwam ik al een heel eind maar elke zomer of naar het zwembad met de kinderen... dan zat er vrijwel niks.

Nu al twee jaar bezig met fitness en nog zo'n 4,5 kilo afgevallen, wat helaas niet bij mijn buik maar bij mijn borsten er af is gegaan.

Ik heb altijd al kleine borsten gehad, alsof ze nooit doorgegroeid zijn. Ook ooit begonnen met de pil in de hoop dat ze daardoor nog een boost kregen. (een nichtje van mijn kreeg enorme borsten door de pil) Helaas voor mij niet het geval.

Tijdens mijn zwangerschappen eindelijk mooie gevulde borsten, nog steeds niet heel groot maar wel al beter! Maar goed, ook daar bleef niks van over, terug naar af en nog wat slapper.

Nu eindelijk de eerste stap gezet. Ik vind het echt heel spannend, met name ook de mening van anderen, ook al weet ik dat ik me daar niets van aan moet trekken... en ik het natuurlijk voor mezelf doe.

Ik heb vorige week mijn eerste consult gehad bij dr. Schreinemachers bij Kliniek Veldhoven. Omdat ik vrij slank ben en ik graag ook een natuurlijke look wil adviseerde ze me Mentor, anatomisch 210cc, voor de spier.

Omdat ik ook hele goede verhalen heb gehoord en gelezen van dr Verdocnk, ga ik daar op 8 dec op consult. Ik ben benieuwd wat hij gaat zeggen. Zij werken daar met Motiva en hier gaat mijn licht mijn voorkeur naar uit. Eens kijken hoe die aanvoelen wanneer ik daar ben.

 

Dan ben ik ook nog aan het bedenken hoe ik het ga doen zonder mijn werk te veel te onderbreken... ik heb nl geen zin om mensen hier over in te lichten... dus wil het liefste voor een vakantie plannen (ik zit vast aan de schoolvakanties). Voor de kerst gaat niet meer lukken denk ik, dat wordt dan voor de carnavalsvakantie.

 

Nou, al een heel verhaal! 

Zijn er meiden waarbij ik eens zou mogen kijken in hun album die ook bij Schreinemachers of Verdonck zijn geweest met bescheiden cc's?

Dat zou ik fijn vinden.

Groetjes Bastiane

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spannend! Altijd goed om bij meer klinieken/artsen op consult te gaan. We hebben beetje zelfde lichaamsmaten. Bij mij was bij mijn 1e consult 225-250cc geadviseerd, en bij 2e consult 310cc. Ik merkte dat ik eerst voorwl de gedachte had dat ik van “niets” naar “iets” wilde maar inmiddels toch wel overtuigd om niet voor te klein te gaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi !

 

Mijn verhaal komt zo goed als overeen met jou verhaal , ook het idee gehad dat ze nooit zijn verder gegroeit ook aan de pil enz fantastisch toen ik zwanger was en een ellende toen ik bevallen was. Ik zelf ben ook bij kliniek veldhoven geopereerd maar dan bij dokter derks, ik ben super tevreden over deze arts en over de kliniek ! Uiteindelijk heb ik 350 cc voor de spier gekregen , mijn voorkeur ging van te voren ook uit naar anatomisch omdat ik dacht dat dit natuurlijker was , na mijn consult waarin dr derks mij adviseerde om voor de mentor xtra te gaan was ik om en nu 2 weken later ben ik heel blij dat ik naar haar heb geluisterd,  ze vertelde dat bij anatomisch er een kans bestaat dat ze kunnen draaien en daarbij je na een zwangerschap juist meer volume boven de tepel mist en dit met de mentor xtra kan . Wellicht dat je een consult bij dr derks zou kunnen overwegen ? Ik kon vrij snel terecht van mijn consult tot mijn operatie zat 2 weken dus wellicht dat het nog wel kan voor de kerstvakantie.  

Heel veel succes met je zoektocht !!

Oh ja en vooral niet aan je omgeving denken maar echt aan jezelf!!!

Xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja als ik na het consult meteen doorgepakt had, zou ik 30 nov al aan de beurt zijn gekomen. Maar dat gaat me iets te snel... ook qua werk nog niet te regelen. Op zich had ik wel het idee dat Schreinemachers heel goed gekeken heeft wat er bij mij past en welke vorm daar dan bij hoort. Het is toch per persoon en lichaam anders denk ik. Ik ga nu het consult bij Verdonck afwachten en dan ga ik beslissen...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ja dat lees ik hier ook veel, beter iets meer dan te weinig omdat je er anders wellicht spijt van krijgt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, ik heb net even je topic gelezen. Als je iets echt wil, dan moet je ervoor gaan. Ik heb ook jaren getwijfeld :). Ik heb zelf 265 xx voor de spier gekregen (dr demeyere) en ik ben heel tevreden. Ik startte wel van een b/c 75 en heb nu een d/e75. Soms had ik wel groter gewild maar dat zou onnatuurlijk zijn + met het sporten is dat niet evident. Ik merk nu ook met het slapen soms dat ze in de weg zitten, voordien had ik dit niet. Goed foto’s laten zien aan je chirurg en je intuïtie volgen:) succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites