Jump to content

Asia en Explantatie


Recommended Posts

Goedemiddag iedereen,

 

ik schrijf deze topic omdat ik graag het Asia syndroom onder de aandacht wil brengen.

ik ben 27 jaar gezond en moeder van 2 kindjes. 6 weken geleden heb ik een borstvergroting gehad, vanaf week 2 kreeg ik hersenmist wat inhoud dat je concentratie weg valt en je prikkels slecht kan verdragen, toen gingen bij mij de alarmbellen eigenlijk al rinkelen maar aangezien ze zo kort er nog in zaten kon ik nog geen verband zien met de protheses. 4 weken later kreeg ik rare spier en gewrichtspijn in mijn benen armen voeten en handen. nu begon ik me toch wel aardig zorgen te maken en ben op onderzoek uit gegaan. ik vind het raar dat als je borstprotheses opzoekt je de nare kant eigenlijk amper kan vinden, ga je opzoek vind je de hele beerput en dit is beangstigend. ik heb ze na 5 weken en 2 dagen meteen laten verwijderen om erger te voorkomen. ik heb geen last van hersenmist meer gehad. wel doen mijn gewrichten nog pijn en heb ik echt de hoop dat dit ook beter word. 

ik kreeg dus binnen een mum van tijd veel klachten terwijl ik een gezonde jonge vrouw ben.en wil iedereen bewust maken van de gevaren, ook op langetermijn mocht je klachten krijgen ook al is dat 10 jaar na data denk asjeblieft ook aan de protheses, want ze kunnen iedereen ziek maken.

 

groetjes Angelique 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dag Angelique, 

 

Wat heftig om te lezen dat je al zo vroeg klachten hebt gekregen.. Maar wat knap dat je ze vrij snel hebt laten verwijderen. 

Ik heb de implantaten nu ruim 2,5 jaar en ik kreeg na ongeveer 2 jaar klachten. 

Ik ben mezelf nu ook aan het oriënteren op een explantatie. Mag ik vragen bij wie jij jou explantatie hebt gedaan en hoe jou herstelproces is verlopen? 

 

Groetjes, 

Kelly

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.