newboob

newboob : 14 oktober 2020 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hoi Dames,

 

Zal me even voorstellen, ik ben 30 jaar en moeder van twee kinderen (3 en 8 jaar). Ik heb van mezelf nooit grote borsten gehad ( B cupje), maar na 2 zwangerschappen en borstvoeding gegeven te hebben is er van mijn bescheiden B cup nog maar een uitgezakte A cup over. Al enkele jaren wil ik een borstvergroting, maar het herstel met de combinatie van kinderen heeft me altijd tegen gehouden. Toch heb ik nu de beslissing gemaakt om het dit jaar te laten doen. En nu kan het me niet snel genoeg gaan!

 

Ik heb een consult gehad bij Dr. Straten in Kliniek Heyendael en was er erg enthousiast over, hij gaf me een goed gevoel. Voor mij is het belangrijk om voor een natuurlijk resultaat te gaan en borsten die wel bij mijn lichaam passen (1.80 mtr / 68 kg). Hij raadde mij anatomische protheses aan van 360 of 440 cc met dual plane plaatsting. Heb ze beide gepast en beide vindt ik mooi, dus de keuze is lastig. 

Volgende week ga ik nog een keer terug om  te passen en dan wil ik een keuze maken. Heeft er iemand ervaring met deze protheses en deze maat? Ik ben benieuwd of ze echt uitvallen zoals in de pas bh of dat het groter of kleiner wordt. En ook hoe mijn decolleté wordt. Nu begin ik toch te twijfelen of ik ook niet een ronde prothese moet passen, ondanks dat de foto's van de kliniek met ronde protheses mij minder aanspraken. Lastig al die keuzes

 

Ben echt heel benieuwd hoe het gaat worden, maar ben ook wel zenuwachtig voor het herstel. Ik kan moeilijk dingen uit handen geven en het lijkt me heel lastig om 6 weken niks te tillen (zeker met twee kinderen).

Nu sport ik 6 dagen in de week, minimaal 6 weken niks doen zie ik wel tegenop. Maar je moet er natuurlijk wat voor over hebben!

 

Ik heb in ieder geval een optie staan op 13 oktober en na de pas sessie van volgende week wil ik deze definitief maken!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom @newboob

 

Heel herkenbaar hoor alle twijfels 😉 

Spreek je gevoel goed uit en geef je wensen duidelijk aan!

 

Helaas kan ik je niet helpen met deze vraag want ik krijg zelf motiva round 450 of 500 cc ben zelf nog aan het twijfelen maar ben met de arts in gesprek en laat de juiste keuze aan hem over aangezien hij deskundig is en er kijk op het en die 50 cc zal het verschil niet maken 😊

 

Mijn operatie is volgende week 😍

 

Hier op het forum kan je veel hulp en steun krijgen en het is een leuke club!

 

Veel kletsplezier en succes met het maken van je keuze 🍀

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Petra84 Dankjewel!

Inderdaad een hoop twijfels en vragen,  maar ben blij dat ik volgende week nog een keer terug ga. Dan kan ik alles nog even bespreken.

 

Jij bent al bijna aan de beurt! Door wie wordt je geopereerd? 

Spannend hoor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@newboob en schrijf je vragen op hihi dan kan je niks vergeten 😉

 

Ja klopt volgende week vrijdag 😍

Ik word geholpen door dokter hupkens in vlaardingen 

 

Wacht met smart op de gegevens dat ik binnen moet zijn 🤣

Share this post


Link to post
Share on other sites

@newboob heb je fotos van borsten meegenomen om te laten zien wat Jij moet vind ? Want wat jij mooi vind kan anders zijn dan wat de arts vind. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

He @newboob!

 

Wat leuk!! Ik word 9 september geopereerd door Frans Straten en krijg 440cc rond dual plane 😄 Bij moeten ze alleen wel gelift worden, 2 kids en gewicht op en neer heeft niet geholpen (nu 1.73 en 66kg maar nog bezig om dat nog wat naar beneden te krijgen)🙈 

 

2 jaar geleden ben ik ook op consult gegaan, toen zou ik anatomisch doen, maar nu toch voor rond gekozen omdat ik bovenop ook wat volume wil. Als je wil kan je tzt wel in mn album meekijken. Ik heb alleen gezocht naar Frans Straten en lift resultaten maar ik weet dat @Lou! ook 440cc heeft gekregen anatomisch. Misschien dat je daar ook even mag kijken, heeft mij wel een goed beeld gegeven!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Owja! ook heel benieuwd hoe dat straks gaat met de kids, die van mij zijn 3,5 en 1 😅

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mar1986 Wat leuk, jij bent bijna aan de beurt!

Nou met de kinderen is wel een ding hoor, zo benieuwd hoe dat gaat. Die van jou zijn allebei nog jong, spannend hé.

 

@Lou! Dat is hetzelfde als wat ik wellicht ga kiezen, zou graag met je mee willen kijken als dat mag 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even een update..

Afgelopen week nog een passessie gehad bij Dr. Straten, duidelijk aangegeven wat ik en wel en niet zou willen. Uiteindelijk toch uitgekomen op 440 cc anatomische implantaten. Ik twijfelde heel erg tussen 390 en 440 cc en uiteindelijk toch voor de grootste gegaan. 

Toch worden beide maten besteld en kan ik altijd op de dag van de operatie nog switchen. 

 

Operatiedatum is verzet naar 14 oktober. 

Vindt het allemaal wel heel spannend nu, ondanks dat het nog even duurt. Kan me maar moeilijk voorstellen hoe het er echt uit komt te zien en mijn grootste angst nu is dat het te groot en opvallend wordt. Ik lees bij veel meiden dat ze veel minder cc gekregen hebben dan 440. Begin dan toch echt weer te twijfelen of het niet te groot is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoihoi, heel herkenbaar je angst! Ik word 6 oktober geopereerd door F. Straten en twijfel tussen cohesive 2 HP 325 en 350cc. Kom ook van een kleine a cup/b70 en wil graag uit komen op een volle c cup. Wil ook niet dat het te groot word in verhouding met mijn lichaam. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oo spannend zeg, nog even geduld! Zijn die van jou ronde implantaten of ook anatomisch? De keuze is heel lastig. Lees hier wel veel bij twijfel kies de grootste. Ik blijf denk twijfelen tot de dag van de operatie. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rond.. anatomisch kreeg ik 345cc geadviseerd.. wel getwijfeld maar toch voor de ronde gekozen. 

Tot nu adviseerd iedereen mij ook om voor de grootste te gaan. Ik vind het vooral belangrijk dat ze in verhouding zijn met mijn lichaam. Denk dat ik ook blijf twijfelen haha en het uiteindelijk aan Frans Straten over laat.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hij heeft er uiteindelijk het meeste verstand van en weet ook wel wat mooi bij een lichaam is. Dus denk dat hij inderdaad een prima keuze kan maken. 

Share this post


Link to post
Share on other sites