Joycee

295 cc 315 cc of 335 cc motiva progressive plus

Recommended Posts

Hallo iedereen hier ben ik weer :) 

 

Na heel wat opzoek werk geraak ik er maar niet aan uit. 

 

Even een korte herhaling. Ik ben 20 jaar weeg 55 kg en ben 1,70 m groot. Mijn operatie staat gepland op 21 september en nog een pasmoment op 18 september bij dr Verdonck. Ik heb momenteel een kleine 70 B en heb reeds gekozen voor de implantaten motiva Progressive +.

 

Wanneer ik op de pagina van motiva kijk kan ik dit implantaat nergens anders aan toepassen. 

Het enige wat ik hier rond kan terug vinden is mini, demi, full of corsé en ergonomix, silksurface plus, silksurface plus Q en velvet surface plus Q. Ik heb dus geen idee wat de progressive + is. Iemand van jullie toevallig wel? 

 

Ik twijfel zoals je ziet tussen 3 verschillende soorten CC. Ik heb door hier al veel te lezen heel wat schrik dat ik ze achteraf te klein zal vinden. Dit maakt de keuze dan ook heel wat moeilijker. 

 

Ik vroeg me af of er anderen zijn met hetzelfde soorten implantaat en hun bevindingen hierover. Ik ben ook benieuwd naar wat jullie van de lichte push up vinden in het implantaat. 

 

Alvast bedankt iedereen! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Joycee welkom op het forum!

Ik dacht eigenlijk dat ik ook de Progressive Plus heb 😶😶, maar op mn implantaten pasje staat: type: Round Silksurface Plus (RSF).

Wat het verschil is? Ik weet het niet; ik zou de kliniek bellen en het vragen; ben nu eigenlijk ook wel nieuwsgierig..🤔

Wat ik wel weet:

Verdonck heeft het over 3 types bij Motiva, heb ik een tijd geleden wel eens in een topic hier op het forum gelezen:

Appel-vorm 

Appel-peer vorm 

Peer-vorm (=de Ergonomix;, dat weet ik zeker; dit is een rond implantaat maar valt als een druppel).

 

Ik denk nu dus, aangezien Verdonck meer van het natuurlijke is, dat de Progressive Plus de appel-peer vorm is...?

En wat ik heb, de Round Silksurface Plus, de appel-vorm...?

Ha ha, ik denk dat ik zelf ook BBC ga bellen a.s. maandag, want ik ben nu ook wel heel nieuwsgierig geworden...

Dacht altijd dat er maar 2 types waren, de Round en de Ergonomics, maar dat is dus niet zo.. En dan heb je dus ook nog de Silksurface Plus Q, en de Velvet...

Dat wist ik ook niet... 

 

Mini, demi, full en Corsé zijn de verschillende projecties (, mini: minste bolling, corsé: meeste bolling.

 

Omdat je nu al bang bent dat t te klein gaat uitvallen, zou ik als ik jou was zeker kiezen voor 335 cc.  

 

Ik heb 255 cc Motiva Round, Full, voor de spier, en nu maat 70F, maar het ziet eruit als een klein70D cup, want nepborsten ogen altijd zo'n 2 maten veel kleiner dan natuurlijke borsten.

 

De Motiva Round geven idd een push-up effect / vulling in de bovenpool. 

Als je houdt van zo natuurlijk mogelijk, kun je beter voor de Ergonomix kiezen; die geeft meer een druppelvorm van de zijkant. 

 

Ik heb destijds ook een consult gehad bij Verdonck, en hij raadde mij toen ook de Motiva Progressive Plus aan, 255 cc, full, dual plane. Hij zei dat de Ergonomix als nadeel hebben dat ze na verloop van tijd gaan hangen. Of dit zo is, weet ik niet, maar dat is zijn mening.. Wouter van der Pot werkt daarentegen wel heel graag met de Ergonomix, en op zijn Instagram zie ik toch hele mooie resultaten, vaak met de Demi .. 

Verdonck adviseert vaak (mss zelfs altijd?) de Full. Hij vindt de Demi meer geschikt voor bredere lichamen. 

Maar ik vind eerlijk gezegd de Demi bij slankere dames ook heel mooi, dus snap zijn redenatie niet zo goed...

Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor een andere arts, dr Nio, omdat ik graag voor de spier wilde hebben. 

Verdonck plaatst altijd via de dual plane methode.

Elke arts heeft gewoon zn eigen visie en eigen ideeën over wat hij het beste/ mooiste vindt, daarom is het goed dat je, net als jij doet, zelf ook nadenkt over wat jezelf mooi vindt, en niet alleen wat de arts mooi vindt bij jou, want jij moet ze ten slotte 'dragen',  je nieuwe borsten!

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is er misschien al iemand hier op het forum die weet wat het verschil is tussen de Motiva Progressive Plus en de Motiva Round Silksurface Plus (RSF)?

@Ld1234?

@best_boobie?

Weten jullie dat misschien?

Of iemand anders?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Joycee, ik denk dat Motiva Ergonomix implantaten gevuld zijn met Progressive Gel Ultima,

En de Motiva Round implantaten met de Progressive Gel Plus.

Als bovenstaande bewering klopt (?), dan heb ik wel de Progressive Plus (gel).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo 

Bedankt voor de uitgebreide reactie @Robijntje02. Sorry voor het late antwoord, maar ben momenteel aan het studeren voor mijn allerlaatste examen in mijn hogeschool carrière. Ik probeer het forum een beetje te beperken, want anders blijf ik er maar mee bezig :) .

 

Ja over de verschillende projecties heb ik ook nooit uitleg gekregen. Ik weet tot op heden dus niet welke ik zal krijgen. 

 

Ja inderdaad hij sprak ook met heel veel lof over de push up vorm. Aangezien mij later nog een zwangerschap te wachten staat neem ik dan liever iets voller voor als ze alsnog zouden zakken. 

 

Als ik me niet vergis zei dr Verdonck dat hij bij mij achter de spier zou plaatsen. Ik heb hem zelf nooit iets horen zeggen over dual plane tegen mij. Wanneer ik op mijn borst zou duwen zou ik ook eerst mijn eigen borst voelen. Wanneer ik echt van onderaan naar boven zou duwen zou ik pas het implantaat voelen zitten. 

 

Ja inderdaad ik denk zelf ook dat je dan de push op vorm hebt of de progressive plus. Dus dan is dit hetzelfde als de Round Silk surface plus wat ik ook zou krijgen vermoed ik? 

 

Amaai zeer ingewikkeld allemaal 😅 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Robijntje02 zou ik mogen meekijken in je album? Ik ben nu 14 dagen PO ook bij dr Verdonck, ik kreeg Motiva silksurface round progressive plus 285 cc demi dual plane (hele mond vol 😃) dan kan ik de evolutie wat meevolgen in het indaalproces want daar kijk ik zo naar uit 😅

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oké eindelijk definitief duidelijkheid. Ik heb mijn vragenlijst voor de anesthesie doorgestuurd en even gevraagd of de progressive plus de Silk surface plus is. Hierop was het antwoord dat de motiva's de Silk surface hebben. 

 

Ik stelde ook nog de vraag of er toevallig in staat welke projectie ik zal krijgen, maar blijkbaar niet. Vreemd dan zal dr Verdonck dit alleen beslist hebben misschien? 

Share this post


Link to post
Share on other sites