Flatmommy

Flatmommy : 16 oktober 2020 : Dr. van der Weij : Boerhaave

Recommended Posts

Ha allemaal,

Inmiddels 2 consulten gehad: bij Bergman (dr. Koopman) en Boerhaave (dr. vd Weij). Een heel verschil in arts. Ik moest af en toe inwendig wel lachen om dr. Koopman. Hij is echt heel zwart wit en recht voor z'n raap. Ik kon er het positieve wel van inzien, maar kan ook begrijpen dat mensen niet zo'n klik met hem hebben. Later een consult bij dr. Vd Weij. Dat was wel een tegenovergesteld persoon. Lijkt echt zo'n vaderfiguur en meet alles rustig op.

Ik heb ook 2 verschillende adviezen:

- Koopman: 250 of 275 rond mentor moderate plus profile onder de spier. 

- vd Weij: 265 anatomisch onder de spier. Het type prothese is mij nog niet duidelijk. Dat wil ik in een volgend pasconsult nagaan. 

Bij dr. vd Weij voelde het beter. Ik heb al een operatiedatum in oktober gepland. 

Wat is jullie ervaring met deze plastisch chirurg? En zijn er dames die ook 265 anatomisch onder de spier hebben genomen die zelf komen van een 75A? Het gekke is dat er op zijn website weinig voorbeelden staan van 265, maar wel van 250 of 270. Hij gaf ook aan dat het alleen mogelijk was om 230 of 265 te doen. Daarna zou het al naar de 300 gaan en dat is te groot. Verschil lijkt me zo groot. Op de site van mentor had ik ook een folder van alle prothesen; echt een overload aan opties! Voorkeur gaat sowieso uit naar anatomisch, maar dan heb je daarin kennelijk dus ook heel vel keuzes: https://www.jnjmedicaldevices.com/sites/default/files/user_uploaded_assets/pdf_assets/2020-06/020827-200128 Product Catalog 2020 Final_2.pdf. Gekke is dat 230 of 265 er niet in staat. Weet iemand dat als de borst een breedte heeft van 12 cm, of de prothese ook precies zo'n breedte moet hebben? En weten jullie het verschil tussen cohesieve I en II? 

Alvast bedankt voor jullie antwoorden! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! Ik heb deze brochure gevonden en veel uit kunnen halen wat voor mij onduidelijk was. Hier staat wel anatomisch 230 en 265 cc in. Weet niet welk type jouw geadviseerd wordt maar misschien kun je hier wel vinden wat je zoekt🙂 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, hier ook bij dr. Vd Weij geweest. Vond het ook een prettig chirurg. Dus wat dat betreft goede ervaring. Operatie zelf kan ik nog niks over zeggen. Lastig hè al die protheses? Mij werd 380cc anatomisch aangeraden, maar twijfel nog erg of ik t voldoende vind (ben erg lang en wat steviger) 
volgens mij is cohesive 1 en 2 verschil qua gel wat er in de prothese zit. Maar ik ben geen prothese expert. 
Morgen heb ik een consult bij een andere arts (Selms in jan van Goyen) om toch even nog second opinion te hebben, en zondag een 2e consult bij vd weij. Ben dan ook van plan om iets meer over de prothese the vragen, dus wellicht kan ik je dan ook wat meer vertellen! 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai!

 

Cohesive I en II geeft verschil in stevigheid van de protheses. I is het zachtst, maar geeft (volgens sommige pc’s) meer kans op rimpelvorming. II zijn wat steviger, maar schijnen minder kans op rimpelvorming te geven. Maar naar mijn weten zijn anatomische protheses altijd cohesive III, die zijn nog weer steviger dan de II. 
 

Ik heb ook een consult gehad bij vd Weij, maar voelde mij niet zo prettig bij hem en vond hem erg arrogant overkomen. Ik heb me uiteindelijk laten opereren bij Bergman Clinics door dr Luijendijk. Vd Weij adviseerde mij anatomische 265 of 270 geloof ik. Luijendijk adviseerde me ronde (cohesive I) 300 cc, moderate plus. Die heb ik uiteindelijk ook gekregen en ik ben dolblij dat ik voor ronde en iets meer cc ben gegaan, ik had ze niet anders of kleiner gewild, maar ik had ze wel groter gewild achteraf 😂

 

Mocht je willen weten hoe het bij mij is geworden, geef ik je wel even toegang tot mijn album. ☺️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

 

Bedankt voor je reactie. Het advies verschilt dus nogal per plastisch chirurg begrijp ik. Als het mag zou ik graag in je album kijken. Ik ben erg benieuwd naar het verschil tussen rond en anatomisch. Een iets meer soepele prothese (cohesie I) lijkt mij ook wel mooi. 

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, 

Bedankt voor je reactie. Hoe is je consult bij Selms geweest? Soortgelijk advies?

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb mentor anatomisch 345 cc. Heb je er wat aan om in mijn album te kijken? Ik ben 176 en met 58 kilo vrij slank 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hii, ik zag je post en ik ben 2 dagen geleden bij dr van der weij geopereerd. Ik heb 2 consulten gehad en aangegeven dat ik bang was dat 300cc Voor mij te klein zou zijn. Hij garandeerde van niet, maar vind ze nu dus toch wel te klein. Dus ik zou zoiezo voor wat meer gaan. Dr van der weij is heel erg van de natuurlijke look.

 

hoop dat je wat aan de info hebt. Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Qua maat wel...bij vd Weij 380 cc en bij Selms 400 en 425 vanwege verschil in borsten. Maar wel verschil merk en plaatsing; motiva ergonomix dual plane bij selms en mentor anatomisch vd spier bij vd Weij. 
Heb morgen een 2e consult bij vd Weij dus en ga vragen waarom hij met mentor werkt en niet met motiva, ook vanwege kans op draaien enzo. En of ik toch niet maatje groter moet. Hij heeft mijn borst breedte op 14cm gemeten en prothese is 11 dus zou wel iets meer in moeten passen zou je zeggen. Wil heel graag meer in proportie met mijn heupen komen en ben bang dat 380 cc niet genoeg is daar voor. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Raven,

 

Heeft hij je niet de 331 implantaten geadviseerd? Deze zijn 13 cm breed :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Sabine- ja klopt idd, verkeerd zitten kijken zie ik nu. 
Ben gewoon beetje bang dat mijn borsten breder worden maar de projectie niet word zoals ik graag zou willen. 
 

Maar goed, ben onderweg naar vd Weij as we speak. Manlief mocht ook mee en heb mijn vragenvuur klaar staan haha. 
Ga ook vragen waarom hij geen motiva gebruikt. Want zag ergens dat ze dat hij Boerhaave wel doen, alleen heb ze nog nooit bij vd Weij gezien. Die hebben stuk meer projectie volgens mij als mentor. 
 

Ik laat het vanmiddag in mijn topic weten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Paula0307 heb het gevraagd inderdaad. Volgens mij wil hij dit wel gaan doen maar omdat ze momenteel nog geen FDA keurmerk heb doet hij dit nog niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Raven,

 

ik lees dat je voor een 2e consult bent geweest bij vd Weij. Heeft hij je ook verteld welke prothese hij bij jou gaat gebruiken? Welke breedte hanteerde hij? Ben benieuwd of hij de volledige breedte met een anatomische prothese benut. 

En heb jij dan de cohesive III? 
 

spannend hoor, bijna je operatie. Ik heb ook de indruk gekregen dat het een hele kundige ps is. Dat verlicht de spanning al iets;)

 Ik heb eind augustus ook een 2e consult waarbij een vragenlijst ga afvuren. Heb nu opeens veel meer vragen dan bij een eerste. 
 

groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites