Jump to content

Recommended Posts

Hi allemaal,

 

Graag zou ik mijn verhaal willen delen.

3 weken geleden ben ik geopereerd. Ik zou gelift worden met anker litteken en vergroting links 340cc en rechts 320cc. Bij het aftekenen besloot de arts ervoor te kiezen om mijn borsten intern te liften. Dit is een speciale techniek waarbij ze de tepel van binnenuit aanhechten.

 

Operatie ging goed na 2 weken kwam ik op nacontrole. Helaas bleek ik in mijn linker borst een bloeduitstorting te hebben waardoor ik direct weer geopereerd moest worden. 14 juli was mijn  2e operatie gelukkig ook goed verlopen. Maar nu zag ik dat mijn net geopereerde borst (links) kleiner is als mijn rechter. Terwijl links een grotere prothese heeft.

 

Ik heb de arts foto’s gestuurd omdat ik even in shock was en ik persoonlijk nu mijn linker borst te klein vind. Ohh diepe zucht! Volgende de arts is er links allemaal wondvocht verwijderd en zou rechts ook zo worden. Ik wil niet dat rechts zoals links word.  Wat vinden jullie? Misschien kan ik even niet helder zien🙈 Ps. zijn er dames die ook een interne lift hebben gehad? Wat is jullie ervaring?

 

Edited by admin
foto verwijderd op verzoek van Boobster87
Link to post
Share on other sites

Hey.. Wat vervelend voor je dat het niet in een keer goed ging! 

Geeft het (zucht... Daar gaan we weer) wat meer tijd.😉

 

20 cc verschil is overgins echt minimaal hoor.. Is een schotje tequila😉

Bij een lift gebeurt er ook heel veel in je lijf dus kub je nou eenmaal veel vocht hebben wat er niet aan alle beide kanten even snel uit hoeft te gaan. Daarbij ligt de andere borst ook voor qua herstel.. 

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.