Jump to content

Marie35 : 22 juli 2020 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael


Recommended Posts

Goedemorgen, ik zou me even voorstellen. 
moeder van twee kids. Ben al bij Frans geweest toen mijn eerste zoon 2 jaar was. Ik wilde nog een tweede dus dat eerst. Nu is de jongste 2 is en veel vriendinnen en mijn zusje een borstvergroting hebben wil ik het ook graag. ( heb mooie voorbeelden) Ik heb een e cup maar niet meer zo stevig als vroeger. Kan er zeg maar een hand onder leggen. Ik hou meer van staan en een mooie bolling aan de bovenkant. 
de vorige keer was 475 cc geadviseerd ben benieuwd wat hij nu zegt. Ben 160 en 63 kilo. Nu dat ik weet dat ik twee nieuwe zussen krijg wil ik voor de 59/60 kilo gaan.

 

Link to post
Share on other sites

Ooh vandaag contact gehad met de kliniek  maandag 22-6 het consult gepland en nu hebben we als optie 22-7 operatie🎉🎉 want ik heb dan mooi 4 weken vakantie, mijn man 3 weken ( kan hij mooi helpen) 

Ooh nu is het echt! 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

22-6 bij kliniek heyendael geweest en uitgelegd dat mijn cup E er niet meer is hoe ik zou willen. Ik hou van grote borsten dus ook aangeven dat er best wat in mag. 
Begonnen met 450 cc en met 500 dacht ik ja dit is het! Vooral fijn om te horen dat Frans zei doordat ik zelf veel borst heb het natuurlijk blijft. Nu hadden ze nog plek op 22 julli en heb vanaf 21-7 vakantie en mijn man ook. Dus heb net gewoon gemaild dat ik akkoord ga🙈😱 best spannend nu! 
Zijn er nog meer die in deze week geopereerd worden. 

Link to post
Share on other sites

22-6 op consult geweest en wordt 22-7 al geholpen. Heb nu een cup E maar niet meer zo vol als voor de twee zwangerschappen, wil dat echt weer terug. 
krijg 500 cc ben 160m en weeg 62 kilo
zoo zin in. 

Link to post
Share on other sites

Welkom op t forum Marie! 22 juli is al snel. Het is echt een fijne kliniek. Ik ben 10 juni door dr. Straten geopereerd en ik was best angstig ‭voor de narcose etc maar het is me allemaal meegevallen, mede door de lieve zusters. Echt super kliniek! Heel veel succes alvast 🍀

Link to post
Share on other sites

Hi @Marie35

Spannend zeg en inderdaad snel! 
Heel herkenbaar hoor , na 2 zwangerschappen . 
Droeg zelf een 70 E maar met een slappe hap maar het liefst Droeg ik een  push up om volume te creëren 🤣😂 En ik ben ook vrij klein qua lengte . 
Ik denk dat het een hele mooie maat is . Heel veel succes alvast 🍀

Link to post
Share on other sites

@Marie35

 

Hoi meis.

 

Ik heb eventjes je topics samengevoegd, de titel aangepast en tevens topic verplaatst naar operatieverslagen.

Dit topic kun je nu blijven gebruiken voor verdere updates en natuurlijk ook voor je verslag.

 

Maar spannend hoor, tijd gaat zo snel, voor je het weet is het zover.

 

Heel veel plezier met aftellen.

 

x

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Goedemorgen, nou gister was het zover. Kwam binnen en werd erg gerustgesteld, wat een lieve mensen. Ik keek tegen de operatie op maar wat is mij dat 100% meegevallen. Die narcose heerlijk! Kwam er ook super uit. Kreeg een ijsje en wat te eten en te drinken. Gister avond prima avond gehad. Ja je houd ze vast omdat je denkt dat ze eraf vallen. Ook heb ik ze echt in de nek nog zitten. Heb gekozen voor moderate plus coh 1 en heb 500 cc van mentor. Had van mezelf een cup e maar was niet meer zo vol. Nacht 1 nu redelijk gegaan. Mijn man moest me even recht zetten en heb pcm genomen maar met de pijn gaat het redelijk. Het is even onhandig allemaal. 
durf de bh nog niet uit😂 

593F82C7-EEA1-420F-81F3-6E5B3EB31EFB.jpeg

Link to post
Share on other sites

@Marie35

 

Gefeliciteerd met je nw boobs.

 

Ik heb je verslag even hier in dit topic gezet, zo heb je alles netjes op 1 plek bij elkaar staan, en blijft het overzichtelijk, verdere updates kun je ook hier neer blijven zetten.

 

Ik wens je een goed herstel.

 

x

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.