Jump to content

Nina Tolol : 23 juni 2020 : Dr. Koopmans : Bergman Clinics


Recommended Posts

Dinsdag 23 juni was het dan eindelijk zover. Mijn langverwachte en zo innig gewenste borstvergroting, of is het borstcorrectie, zou gaan plaatsvinden.
Dit is iets wat al jaren speelt maar na een drastisch gewichtsverlies van 52 kilo was ik vastbesloten. Ik ben superblij dat ik die kilos kwijt ben maar het heeft wel degelijk zijn sporen nagelaten. Lege slappe theezakjes, overtollige huid en haast geen  kont meer.
Nu weet ik dat er ergere dingen zijn maar het werd mijn doel om voor de 'new and improved me' te gaan. Mijn borsten vormden het hoofdproject. Nu ik zo vastbesloten was ben ik me gaan verdiepen in de klinieken, de revieuws en de prijzen. Om een lang verhaal kort te maken.  Het was of de Velthuis kliniek of Bergman. Vanwege de Corona maatregelen vond het consult bij Velthuis via televideo met dr Stevens plaats. Vooraf had ik al foto's gestuurd ivm het 3D-consult. Bij Bergman had ik een persoonlijk consult. Wat ik al verwachtte en ook uitsprak werd bevestigd tijdens beide consulten ; voor een optimaal resultaat zou een combibehandeling van een borstlift en daarna plaatsing van siliconen noodzakelijk zijn.
Het consult bij de Bergmankliniek vond plaats met dr Koopmans, een ietwat zakelijke, cynische gaylord. I love it! Hij zegt zoals het is, komt bij vlagen kortaf over maar is wel duidelijk.
Het werd dus de Bergmankliniek. De operatie kon al binnen een maand plaatsvinden, dat gaf voor mij mede de doorslag. Liever gisteren dan vandaag.

Die dag was dus dinsdag aangebroken. De dagen ervoor heb ik een beetje beleefd als een kind dat naar Kerst of een schoolreisje toeleeft. Ik zat helemaal te visualiseren hoe ik eruit  zou zien. Ik scrollde alle websites met lingerie  door en kruiste mijn favorieten alvast aan. Ik zou van een slappe of lege B cup naar een D of DDcup gaan, volgens dr Koopmans.
Over de operatie zelf kan ik natuurlijk niet veel vertellen. Wel vanaf het moment dat ik bijkwam, een raar verdoofd gevoel ter hoogte van mijn borstkas ervaarde en tot het besef kwam dat ik 'tietûh' had. Het was gedaan! De operatie was achter de rug! Ik kreeg een euforisch gevoel over me heen. Ik keek maar beneden maar de boel was verpakt in een sportbeha. Teruggekomen op de kamer kreeg ik heel even de kans om ze te zien toen ik van beha werd gewisseld en mij werd uitgelegd hoe ik de komende zes weken moest verzorgen. Het was raar. Ik heb van bovenaf heel even gekeken en ik weet niet wat ik precies dacht. Ik had het idee dat het me tegenviel qua grootte. En ze stonden ver uitelkaar en bewogen niet, merkte ik heel snel op.
Wat ik had verwacht weet ik niet. Maar ik heb ze ook niet aangeraakt omdat het niet als eigen voelde. Het voelde onnatuurlijk., strak en hard. Ik kon ze natuurlijk niet negeren want ik voelde ze met elke  beweging zitten.
Dr Koopmans kwam heel vluchtig polshoogte nemen.  Naast de sportbeha moest ik ook een borstband dragen om de boel  naar beneden te drukken. 
Alles wat dr Koopmans  zei over de operatie was:"Het is een cup D geworden, 450 cc. Meer kreeg ik er niet in!" en weg was hij.
Ja, hij had me vlak voor de operatie nog gevraagd over de grootte en het aantal cc. Ik had toen geantwoord "Zoveel mogelijk. Kijk maar."
En daar heeft ie zich  aan gehouden.  De schat 😂😂

De pijn viel me alleszins mee. Ik was natuurlijk al wel gewaarschuwd en wist wat ik kon verwachten. Ze hadden gelijk. Het voelde als spierpijn na een zware borststraining. Het gevoel bleef aanwezig maar was dragelijk. Af en toe voelde ik wel een scherpe pijn in mijn tepel maar dat was ook niet zo raar want de lift had via dat gebied plaatsgevonden. 
Ik heb eenmaal in het ziekenhuis paracetamol ingenomen en daarna savonds thuis. Dat was de laatste keer. Het slapen ging wel, ik was moe waarschijnlijk van de narcose.  Ik ben toch al geen buikslaper dus dat ging me makkelijk af. Ik heb de eerste nacht half rechtop doorgebracht. Zittend, liggend of hangend had ik nérgens last van. Maar het moment dat ik overeind kwam of wanneer ik opstond. Soms hapte ik even naar adem en moest even bijkomen totdat dat gevoel wegebde. Ik vervloekte mijn loungebank. Heerlijk hoor zo laag. Alleen niet wanneer je omhoog moet komen vanuit je buikspieren.  De volgende ochtend besloot ik om nu maar eens goed mijn nieuwe borsten te bekijken en foto's te maken.
Ik kon nu goed de fotos bekijken. Er bekroop mij een blij gevoel. Ze zagen er natuurlijk nog strak en gespannen uit  maar ik werd hoe langer hoe blijer toen ik de bolling, de rondingen en de grootte wat beter bekeek. Eigenlijk stiekem wel blij. Ja, een prachtig kunstwerk..nu al! De hechtingen bij mijn tepels had ik niet eerder goed gezien. Alles zat onder de pleisters  natuurlijk. Ik wist wel dat het zo zou zijn. Ik had me al voorgenomen om nu eens niet eigenwijs te zijn en me strikt te houden aan de 6 weken niet sporten, niet in de zon, dag en nacht de sportbeha dragen en de operatiewonden niet nat laten worden. 

Ik zit nu dus op dag 6 en ik vraag me af of het wel normaal is dat ik, los van de pijn bij het van een zittende of liggende positie opstaan (maar sdat duurde maar twee dagen), totaal geen klachten ondervind. Ik heb teveel energie en ben geneigd om juist teveel te doen.  Ik was na een dag na de operatie ook weer aan het werk  maar dat is rapporten uittypen thuis dus geen zwaar fysiek werk. Ik heb ook geen ziekteverlof of vrije dagen opgenomen. Ik had geen zin om dat op mijn werk te vertellen. Waarschijnlijk denken ze tegen die tijd wel dat mijn grotere borsten een bijwerking van de Corona zijn of zo..hahaha. 
Anyway, ik baal wel dat ik niet kan sporten en mis het heel erg. Maar ik ga mijn herstel  niet in gevaar brengen en rem mezelf juist af omdat ik ongemerkt toch weer een wasje ophang, eruit haal, vaatwasser inruimen. 
Noodgedwongen moest ik mijn Stafford uitlaten, de hondenuitlater kon eenmalig niet, maar dat ging eigenlijk  wel goed. Ivm het trekken heb ik vier weken uitlaatservice geregeld.
En voor de rest bestook ik vriendinnen ongevraagd met foto's van mijn tietûh, die worden onderhand doodziek van mij.
Woensdag 1 juli  moet ik voor controle naar dr Koopmans.  Ik verwacht niets nieuws  of raars.
Ik heb wel af en toe jeuk rondom de hechtingen maar dat lijkt mij juist goed..toch?
Ik ben momenteel helemaal obsessed door  borstvergroting en zoek alles erover op en wil alles weten. Vandaar dat ik lid ben geworden van dit forum. 
Nou, ik plaats dit en ga me verder inlezen in jullie ervaringen.  Leuk!
Fijne avond verder!

CollageMaker_20200624_092011212.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi! Wat een leuk verslag om te lezen! Welkom op dit forum! Wat fijn dat het tot nu toe zo goed gaat! En wat een mooi resultaat is er al te zien! Vooral veel foto's maken, soms heb je de ontwikkeling zelf niet echt in de gaten maar als je dan later foto's terug ziet, denk je.., oja 😄

 

Die obsessie herken ik, bij mij is het ook boobies, boobies en boobies! Vind dit forum dus heerlijk 😄 ik ben nu zelf bijna 8 weken PO en merk wel dat ik nu wat minder actief wordt. 

 

Weet dat je foto's nu wel openbaar staan hé? Iedereen kan dit zien via het forum. Je kunt ook een privé album aanmaken en mensen toewijzen als je dat liever hebt. 

 

Ik wens je verder een heel goed herstel toe @Nona tolol 🎉🎉

Link to comment
Share on other sites

4 minuten geleden, Es1234567 zei:

Hoi hoi! Wat een leuk verslag om te lezen! Welkom op dit forum! Wat fijn dat het tot nu toe zo goed gaat! En wat een mooi resultaat is er al te zien! Vooral veel foto's maken, soms heb je de ontwikkeling zelf niet echt in de gaten maar als je dan later foto's terug ziet, denk je.., oja 😄

 

Die obsessie herken ik, bij mij is het ook boobies, boobies en boobies! Vind dit forum dus heerlijk 😄 ik ben nu zelf bijna 8 weken PO en merk wel dat ik nu wat minder actief wordt. 

 

Weet dat je foto's nu wel openbaar staan hé? Iedereen kan dit zien via het forum. Je kunt ook een privé album aanmaken en mensen toewijzen als je dat liever hebt. 

 

Ik wens je verder een heel goed herstel toe @Nona tolol 🎉🎉

Aah wat een leuke reactie, dank je wel! Ja, ik maak tot nu toe elke dag foto's maar dat slaat eigenlijk nergens op. Voortaan maar wekelijks of zo.  Ik ben zó  superblij met mijn borsten!

En ja, ik weet  dat de foto openbaar staan maar ik vind  dat niet zo'n probleem.  Ik ben blij  met ze!😂😂😂😂

Jij ook nog een fijne avond 

Link to comment
Share on other sites

Op 28-6-2020 om 22:01, Nona tolol zei:

En ja, ik weet  dat de foto openbaar staan maar ik vind  dat niet zo'n probleem.  Ik ben blij  met ze!😂😂😂

Geweldig! 🤣🤣 Geniet ervan! 

En typ eens af en toe een verslagje.😁😉. Ben benieuwd hoe de rest van het herstel je vergaat. 

 

Doe wel rustig aan met dat uitruimen van vaatwassers enzo. 

Naar voren hangen is ook een soort van bukken. Mooi dat je je zo goed voelt maar houd er wel rekening mee. Je wilt geen complicaties of overmatig kapselvorming naderhand🍀

Link to comment
Share on other sites

Wat een leuk verslag en fijn dat je je zo goed voelt! Wel een valkuil om dan niet weer teveel te doen idd. Lastig hoor. Heel veel succes met je herstel nog en je controle vandaag!
Ben heel benieuwd over een paar weken hoe ze dan zijn, krijg zelf ook een lift. 

Link to comment
Share on other sites

Hi @Nona tolol

 

Wat een leuk verslag en wat zijn je borsten opgeknapt zeg? Kan mij voorstellen dat je niet kan stoppen om ernaar te kijken. Het resultaat mag er nu al zijn ☺️
 

Hoe is je follow up gesprek gegaan vandaag?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Wat een mooie boobies nu al! 😁

Nu ik dit lees moet ik ook maar even wat gaan regelen voor de hond. Ik heb dan misschien "maar" een border collie, maar ook die kan voor geopereerde borsten nog best hard trekken denk ik. Ben op een of andere manier bang dat ze er dan uitvallen ofzo 🤦‍♀️😂😂

 

Heel veel succes met de rest van je herstel! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 uur terug, MMelody zei:

Wat een mooie boobies nu al! 😁

Nu ik dit lees moet ik ook maar even wat gaan regelen voor de hond. Ik heb dan misschien "maar" een border collie, maar ook die kan voor geopereerde borsten nog best hard trekken denk ik. Ben op een of andere manier bang dat ze er dan uitvallen ofzo 🤦‍♀️😂😂

 

Heel veel succes met de rest van je herstel! 


Hier ook oplossing gen gezocht voor de honden. Dat lukt me nu echt niet! 🙈 (twee staffords)

De ene flipt als hij andere honden ziet, dus die blijft voorlopig alleen in de tuin. (Verschrikkelijk verleden bij de vorige eigenaar)

De andere heeft een grote muil, maar ze is een watje. 🤣

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Op 30-6-2020 om 22:01, Janou zei:

Geweldig! 🤣🤣 Geniet ervan! 

En typ eens af en toe een verslagje.😁😉. Ben benieuwd hoe de rest van het herstel je vergaat. 

 

Doe wel rustig aan met dat uitruimen van vaatwassers enzo. 

Naar voren hangen is ook een soort van bukken. Mooi dat je je zo goed voelt maar houd er wel rekening mee. Je wilt geen complicaties of overmatig kapselvorming naderhand🍀

@janou ooooooh dank je wel dat je me even attent  erop maakt van vaatwasser. Ik ga dr maar extra op letten. Ik moet dr niet aan denken aan complicaties 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

21 uur geleden, Special-Me zei:


Hier ook oplossing gen gezocht voor de honden. Dat lukt me nu echt niet! 🙈 (twee staffords)

De ene flipt als hij andere honden ziet, dus die blijft voorlopig alleen in de tuin. (Verschrikkelijk verleden bij de vorige eigenaar)

De andere heeft een grote muil, maar ze is een watje. 🤣

😂😂😂😂 mijn Stafford ziet er vervaarlijk uit, maar de grootste sukkel die er rondloopt. En ja, ook een hond  met een verleden. Ik heb m weggehaald bij de alcoholist waar hij destijds zat. Vermagerd en verwaarloosd.

Maar goed, je weet dan zelf hoe lomp ze kunnen zijn.  Plus hij is heel gefixeerd op andere honden.  Daarom heb ik deze uitlaatservice, zij is gespecialiseerd  in "probleem" honden.

Link to comment
Share on other sites

Op 30-6-2020 om 22:22, Nog even wachten zei:

Helemaal dit verslag gemist. Het was een drukke boob dag die dinsdag de 23e.

Fijn dat je je zo goed voelt,  maar idd rustig aan het herstellen hoor. Je krijgt maar 1 kans.

En het resultaat is nu al erg mooi hoor!

Dank  je wel! Wat lief 

Link to comment
Share on other sites

Op 1-7-2020 om 11:24, Fje1981 zei:

Hi @Nona tolol

 

Wat een leuk verslag en wat zijn je borsten opgeknapt zeg? Kan mij voorstellen dat je niet kan stoppen om ernaar te kijken. Het resultaat mag er nu al zijn ☺️
 

Hoe is je follow up gesprek gegaan vandaag?

 

 

Lief dat je ernaar vraagt. De pleisters, behalve die rondom mijn tepels zijn er af. Ik hoef geen borstband meer, ze zijn voldoende gezakt volgens dr Koopmans  en voor de rest rustig aan doen. Hij was van mening dat de gehechte wonden lucht moeten hebben en ze mogen wat hem betreft gewoon nat worden tijdens hey douchen. Ben me wel rotgeschrokken van de hechtingen. Rimpelig en dik.

Ik hoop dat ze voldoende bijtrekken en niet al te zichtbare littekens achterlaten.

Link to comment
Share on other sites

6 uur geleden, Nona tolol zei:

Lief dat je ernaar vraagt. De pleisters, behalve die rondom mijn tepels zijn er af. Ik hoef geen borstband meer, ze zijn voldoende gezakt volgens dr Koopmans  en voor de rest rustig aan doen. Hij was van mening dat de gehechte wonden lucht moeten hebben en ze mogen wat hem betreft gewoon nat worden tijdens hey douchen. Ben me wel rotgeschrokken van de hechtingen. Rimpelig en dik.

Ik hoop dat ze voldoende bijtrekken en niet al te zichtbare littekens achterlaten.

Fijn dat je pleisters er af zijn. Het wegtrekken van de littekens kost tijd daarvoor moet je een lange adem hebben☺️.

 

Succes!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Op 2-7-2020 om 12:47, Nona tolol zei:

Ben me wel rotgeschrokken van de hechtingen. Rimpelig en dik.

Ik hoop dat ze voldoende bijtrekken

Komt goed.. Kan inderdaad allemaal 'hobbele knobbele' aanvoelen. 

Maar ook dit heeft z'n tijd nodig. 

Hoe noemen ze dat vieze woord ook alweer....... 

 

 

 

Geduld ofzo🙄

Link to comment
Share on other sites

Op dag 2 schrok ik ook behoorlijk van mijn rechter litteken. Nogal bobbelig! 😬 Heb daarna ook een album aangemaakt specifiek voor mijn littekens om de ontwikkeling te volgen. Heb al even niets gepost maar het knapte snel op! En nu zijn het strakke lijnen geworden ☺️ (ben nu 8,5 week PO). Zoals de dames hierboven zeggen... Geduld is het schone woord! 😄

 

Ik zal je toevoegen aan mijn album zodat je kan zien hoe bobbelig het er uit zag!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

33 minuten geleden, Janou zei:

Komt goed.. Kan inderdaad allemaal 'hobbele knobbele' aanvoelen. 

Maar ook dit heeft z'n tijd nodig. 

Hoe noemen ze dat vieze woord ook alweer....... 

 

 

 

Geduld ofzo🙄

Ooh ja..! Geduld..heb er wel eens van gehoord. Lijkt me fijn om er over te beschikken 🙈🙈🙈😂😂 Nee ik weet het, ik zal geduld moeten hebben..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

23 minuten geleden, Es1234567 zei:

Op dag 2 schrok ik ook behoorlijk van mijn rechter litteken. Nogal bobbelig! 😬 Heb daarna ook een album aangemaakt specifiek voor mijn littekens om de ontwikkeling te volgen. Heb al even niets gepost maar het knapte snel op! En nu zijn het strakke lijnen geworden ☺️ (ben nu 8,5 week PO). Zoals de dames hierboven zeggen... Geduld is het schone woord! 😄

 

Ik zal je toevoegen aan mijn album zodat je kan zien hoe bobbelig het er uit zag!

Ik heb in mijn telefoon inderdaad óók een map aangemaakt waarin ik ger verloop van de littekens  kan zien.

Dank voor je 'aanbod'!❤

Link to comment
Share on other sites

Wat een leuk verslag om te lezen en wat een ontzettend mooi resultaat al!! Ik ga zelf 7 september voor een lift en vergroting en kan niet wachten tot het zo ver is.

Link to comment
Share on other sites

9 uur geleden, Nog even wachten zei:

@Nona tolol hoe gaat het nu met je? 

Lief dat je het vraagt😘 op zich wel goed alleen ben ik helemaal geobsedeerd door mijn borsten, heb het idee dat ze nog te ver uit elkaar staan, wat kleiner lijken, ongelijk zijn, nog te hard, niet zo mooi zijn als de overige die ik hier zie🙈🙈 ik weet het, allemaal ingebeeld, ze zitten er net 2 weken in. Ik word er alleen maar méér onzeker van, hahaha.

 Donderdag de hechtingen eruit en dan zien we wel. Ik weet dat het bij iedereen verschillend is, maar hoe lang ongeveer duurt het voordat ze wat zachter zijn?

Link to comment
Share on other sites

11 minuten geleden, Nona tolol zei:

Lief dat je het vraagt😘 op zich wel goed alleen ben ik helemaal geobsedeerd door mijn borsten, heb het idee dat ze nog te ver uit elkaar staan, wat kleiner lijken, ongelijk zijn, nog te hard, niet zo mooi zijn als de overige die ik hier zie🙈🙈 ik weet het, allemaal ingebeeld, ze zitten er net 2 weken in. Ik word er alleen maar méér onzeker van, hahaha.

 Donderdag de hechtingen eruit en dan zien we wel. Ik weet dat het bij iedereen verschillend is, maar hoe lang ongeveer duurt het voordat ze wat zachter zijn?

Zachter denk ik tussen week 4 en 6 ongeveer. Nu nog veel zwelling waarschijnlijk ook. Jij hebt ook motiva toch? Die zijn vrij zacht. Als je wil kan ik je een fimpje sturen van 4 maanden po waarbij ik de soepelheid 'demonstreer'. 

En als ze uitzakken lijken ze ook groter hoor. Althans dat is mijn ervaring..

Wij vrouwen hebben weinig geduld, maar komt echt goed. Na 6 weken is er pas iets zinnigs te zeggen over hoe het gaat worden

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.