Insolence

Insolence : 18 mei 2020 : Dr. Verdonck : Belgian Beauty Clinic

Recommended Posts

Dag Iedereen! 
ik heb eindelijk mijn nieuwe borsten !! ❤️ Ik ben geopereerd op 18/05 na 3 keer uitstellen ivm het coronavirus en was zo blij dat het eindelijk door kon gaan 😁 zoals veel vrouwen had ik ook enorme keuzestress over de welke protheses ik wou, want dr Verdonck raade me niet echt iets aan , aleen als het wat natuurlijker mocht zou ik best voor Motiva kiezen, maar dan moest ik daar in ook nog kiezen tussen de push up versie en de ergonomix. Echt suuuuper lang getwijfeld over alles, eerst Motiva dan mentor dan de ergonomix dan terug de progressive plus , pfff wat heb ik getwijfeld ! Ik vroeg nog een extra consultatie maar ze zeiden me dat ik voor de operatie nog even kon samenzitten met de dokter om te beslissen en zo heb ik dan net voor mijn operatie beslist om de ergonomix te nemen. De dokter zei dat er echt superweinig verschil is tussen de ergonomix en progressive  en de receptioniste zei dat ook , ik had veel mooie voorbeelden gezien van de ergonomix en dacht dan als er toch niet zoveel verschil is neem ik gewoon die . Ik vroeg de dokter nog of er iets gedaan moest worden ivm het verschil met mijn kleine en grote borst maar die vond het eigelijk niet echt nodig, dan bekeek hij ze nog eens goed en zei “anders doe ik in de kleine 315cc en in de andere 295 , wat denk je ? “ dus ik stemde toe en de operatie is allemaal goed gegaan.

Als ik wakker werd vroeg ik de meisjes of ze het resultaat gezien hadden En of het mooi was 😄 ze zeiden dat het echt bij me past en dat ik het ook heb gezien en waaaw zei, blijkbaar hebben ze me recht gezet en met een spiegel het resultaat laten zien maar was ik nog helemaal high van de verdoving en ik weet daar niets meer van 🤣

 

nu ben ik 3 dagen po en vind de pijn echt goed meevallen! Had het zoveel erger verwacht! Ben echt benieuwd naar het resultaat , heb me wel echt zorgen gemaakt over of ik nu wel de juiste keuze heb gemaakt en of ik nu geen kleine en grote borst ga hebben door de verschillende maatjes omdat er echt niet zoveel verschil was in mijn borsten en de dokter ook het niet zo nodig vond maar het dan toch gedaan heeft  , maar ik heb 20 ml Water afgemeten en dat is echt super weinig dus ik denk niet dat je dat verschil goed gaat zien, 

 

verder had ik nog gevraagd voor de operatie om niet toch een maatje groter te nemen omdat ik elke keer lees dat echt iedereen groter wilde  😃 maar hij zei dat 295/315 echt perfect ging zijn en wou niet echt groter bij mij .

 

ik zag ook dat ik Full heb maar daar heb ik eigelijk nooit over gesproken met hem , want ik zie nu dat je mini,demi , full , corsé hebt, dat vind ik wel jammer want daar ben ik niet echt over geïnformeerd geweest ( maar misschien ook maar beter anders had ik nog iets om over te twijfelen😂)  maar ik ben er wel van overtuigd dat dr Verdonck gewoon het beste voor mijn lichaam heeft uitgekozen en daarom de full heeft genomen, ik ben trouwens heel slank gebouwd 50 kg en 1m68 .

 

iemand nog ervaring met 2 verschillende implantaten ? En de full? 😃 kan niet wachten om ze eindelijk te zien , dat maakt je toch ongelooflijk gelukkig he ! Ik heb Eindelijk deftige borsten kan het nog niet geloven !😝🥳

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Insolence Ik ben 5 mei door Verdonck geopereerd. Ik herken het twijfelen, bij mij is het uiteindelijk ook zo gegaan maar heb voor de pro. plus gekozen. Ik moet zeggen ik had of heb ongelijke borsten en heb het er met Verdonck niet meer over gehad. Waar ik nu dan over twijfel of ik dat niet had moeten doen. Ik ga deze middag meer weten. Dan mag mijn verband er af...

Ik heb ze tot nu toe ook nog niet gezien. Toch niet bewust althans. 

Ging de operatie zelf ook zo vlug voor jou? 

Betreffende de Full weet ik wel dat deze wat meer projectie naar voor geeft en dat Verdonck vooral met die werkt. Ik heb hem voor mijn operatie wel naar het verschil gevraagd en ook een hele uitleg gekregen. Ik denk dat hij zelf kiest wat past bij jouw lichaamsbouw en dat is mss ook wel het gemakkelijkste betreft  keuzestress. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Griet22

hey Griet! 
ik denk dat als het echt nodig was de dokter er wel zeker iets van zou zeggen over het verschil. Ben echt benieuwd voor je als het verband eraf mag altijd spannend !
 

De Operatie ging echt supervlot en ik was heel snel weer buiten , de meisjes vond ik ook allemaal heel vriendelijk en de dokter heb ik niet meer gezien maar het was wel redelijk druk die dag , hoeveel cc heb jij gekregen en wat was je voorsituatie? 
groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Insolence

Na een paar super drukke dagen toch even de tijd om nog te antwoorden. 

Ik had een heel slappe B vooraf. Ik heb op 1,5 jaar tijd twee kindjes gekregen en beiden 6 maanden borstvoeding gegeven en mijn borsten waren echt letterlijk leeg gezogen...

Ik wilde geen te grote borsten gezien ik maar 1m58 ben en 49kg weeg. En ik vooral wil dat ze gewoon weer zijn als voordien. 

Ik heb gekozen voor 257CC progresive plus Motiva. 

Dr. Verdonck vond dat ik best nog wel wat groter kon gaan maar heb na lang twijfelen daar niet voor gekozen en momenteel vind ik dat ze echt niet groter moeten zijn. Ik vraag me wel af als alles zo wat in elkaar zakt of ze dan groter gaan zijn of als ze zo gaan blijven zoals nu. 

 

Woensdag is mijn verband er af gegaan en ik had zoveel zenuwen dat ik zelf vergat te kijken. Wanneer ik dan uiteindelijk voor de spiegel ging staan was het toch wennen. 

Ik dacht wel onmiddellijk van ja ok, dit is goed. Ik was me namelijk al een hele week aan het inbeelden dat ze totaal verkeerd gingen uit komen en had al gedroomd van verschrikkelijk lelijke borsten. Dus dat was het al niet. 

 Nu drie dagen verder weet ik nog niet goed wat ik er moet van vinden. Mijn rechter staat een stuk hoger dan mijn linker wat een raar zicht geeft en ze zien er nog zo vierkantig uit. 

Het gevoel is wel super. Zalig om lekker in die sportbh te zitten en het gevoel te hebben van ronde volle borsten. 

Mijn littekens zijn wel echt  super mooi ik heb er alle vertrouwen in dat die weg gaan zijn op termijn. 

Ik mag nu mijn borsten insmeren om te hydrateren. Maar ik ben hem wel vergeten vragen met wat ik dat best doe...

 

Ik had tijdens het druk verband best nog wel wat pijn maar nu het drukverband er af is totaal niet meer. Ik deed de borstband ook veel te strak. Dr. Verdonck zei dat hij enkel dient om alles op zijn plaats te houden niet om naar beneden te drukken dus hij moet niet te strak. 

 

Hoe gaat het ondertussen met jou. Kan je de nieuwsgierigheid om onder het verband te kijken tegen houden? 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik herken de twijfel. Ga volgende week voor een prothese wissel. Ik heb nu 235 cc McGhan en krijg de Motiva demi Ergomonix 550cc. Ik wil dus geen barbielook maar wel een mooie volle boezem en decolleté. Toen ik voorstelde om voor de full te gaan gaf hij aan dat ik dan de 625 cc moest nemen en dat dit echt een behoorlijk verschil zou zijn. Ik krijg dan meteen het idee dat ze te nep worden, maar twijfel soms toch een beetje want mijn borsten staan best ver uit elkaar en ben geen kleine vrouw 1.75 cm en 78 kg.

 

Maar zo te lezen ben je ondanks je vele twijfels erg tevreden met het resultaat? Dan is het alle twijfel en stress toch waard geweest?! Ik hoop dat het bij mij ook zo zal zijn🙏🏽

Share this post


Link to post
Share on other sites