AnneBalou

BV. 3 geplande consulten bij Veldhoven, Velthuis & Bloomings

Recommended Posts

Hoi Hoi,

 

Even voorstellen. Ik wil graag een BV doen. 

Dit wil ik al enige tijd sinds ik 15 kilo ben afgevallen. Ik had voorheen altijd een 80E en heb momenteel 75C/80B. En ze zijn vooral aan de bovenkant slap. Echt heel erg hangen ze niet. (tepels wijzen nog naar voren). 

Nu ben ik zoveel aan het lezen dat ik ook aan het twijfelen ben of ik misschien een borstlift nodig heb. Ik hoop dit niet omdat 2 operaties mij nogal heftig lijken en het kost natuurlijk dan nog duurder. 

Hier misschien meer vrouwen die hier ervaring mee hebben?

Maar goed daar zullen de consulten mij meer informatie over kunnen geven :). 

 

De eerste consult is al volgende week vrijdag 8 mei bij Velthuis Eindhoven. Super nieuwsgierig naar wat ze gaan zeggen. 

 

Groetjes,

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AnneBalou 

Wat leuk dat je een borstvergroting wilt doen😁
Ik herken het wel hoor, ik had ook slappe borsten En ook wel lichte hang. Echter op consult was Gelukkig een lift niet nodig . Kennelijk niet hang genoeg 🤷‍♀️
Nu inmiddels 3 mnd PO nog steeds heel erg tevreden.

En ja Het is inderdaad een heel andere herstel een borst lift. Ik heb in 2002 z’n operatie gehad en vergeleken met alleen borstvergroting , is een borstvergroting minder zwaar.

Wat hoop je te bereiken qua zicht? 
Als ik je een advies mag geven , neem foto/ plaatje mee van wat je wilt bereiken . 
Dan weet de arts ook precies wat je wilt. 
 

Liefs Linda

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Lindan 

Thanks voor je reactie!

 

Ik hoop ook dat het bij mij niet nodig is! Ik lees echter wel reacties hier dat een PC het aanraad maar een ander dan weer niet dus ik ga er sowieso een paar bezoeken.

 

Fijn dat je zo tevreden bent! Hoe ging je herstel? en waar heb je het laten doen?

 

Ik wil graag maximizer borsten. 🤣 of te wel ik hoop dat mijn borsten eruit kunnen gaan zien wanneer ik een maximizer BH draag. Goed idee om idd foto's mee te nemen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AnneBalou

En wat voor maat is dan de maximizer qua maat? Met protheses is het zicht vaak verschillend dan de bh maat. Op 1 of andere manier is een maat bh groter dan het zicht. 
Ja Inderdaad foto’s Of plaatjes van je droomborsten helpen heel erg

zodat ze ook beter kunnen inschatten of het haalbaar is. 
Het zou toch jammer zijn als je achteraf niet tevreden bent. En ook dat lees je hier veel helaas.. 

 

Ik ben geopereerd bij park kliniek in Rotterdam. Ik heb de motiva ergonomix Demi 475Cc / 425 Cc( ongelijke borsten)

Ik zie dat jij ook een consult heb bij Bloomings. Veel mooie resultaten daar gezien . Mijn herstel ging eigenlijk super goed.

Ik ben benieuwd naar je keuze. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, idd lekker kijken welke kliniek goed voelt en welke arts en advies bij je past.  Foto's verzamelen is een goed idee inderdaad. Ga je naar Blooming of is het echt Bloomings? En welke arts? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Lindan Draag van die maximizer 80C maar die is meer gevuld met lucht dan met borst haha. Maar het gaat me meer om volume krijgen aan de bovenkant. Heb inderdaad al door dat je je niet dood moet gaan staren op een bepaalde BH maat omdat elke borst en omvang weer anders is. Werk zelf ook bij de Hunkemuller dus weet uit ervaring dat bij de ene een 75E er anders uit kan zien dan bij een ander. 

 

Wel fijn dat ze dan ook ongelijke borsten kunnen 'rechttrekken'. Dat zal bij mij ook wel het geval zijn. CC's zeggen mij op dit moment nog niet zoveel. Laatste dagen zoveel gelezen dat ik door het bos de bomen niet meer zie 🤣.

 

@Nog even wachten Naar Bloomings. Dr van der Pot, die zullen de meeste wel kennen van zijn Instagram account. Nadeel wel die heeft pas eind juni plek voor een consult maar goed dat heeft ook wel een reden zal ik maar denken!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja dacht ik al 😊. Vd Pot was ook mijn arts en de nazorg bij Blooming (die je natuurlijk hoopt niet nodig te hebben) is ook fantastisch goed

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nog even wachten Ja verwacht ook echt wonderen van hem haha. Nee maar hele mooie resultaten op zijn insta. En een voordeel hij doet een eventuele borstlift plus vergroting in een operatie. Maar ik hoop nog steeds dat een BL niet nodig is. 

 

Wanneer heb je je BV gehad? en hoelang moest je wachten tussen je consult en operatie? 

 

En uit jouw reactie neem ik aan dat je nazorg nodig hebt gehad? Hoop dat nu alles goed is?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja hij heeft al wel wat wonderen verricht ja. En daarnaast is het een fijne arts met een eerlijk advies. 

 

Ik ben in september op consult geweest. Ik zou toen in januari geopereerd kunnen worden, maar wilde ik niet ivm wintersport. Ik ben 2 maart geopereerd (550cc ergonomix voor de spier) en na 4 weken is mijn linkerprothese tijdelijk verwijderd ivm bacteriële infectie.

Ik weet dat hij een flinke wachtlijst heeft en 3 maanden sabbatical zou nemen. Er stonden al meiden voor oktober op de planning. Geen idee of zijn sabatical nog doorgaat, ik vermoed van niet 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nog even wachten zo dat is idd een flinke wachtlijst! Zal door de corona nog wel langer worden. 
 

oef das minder zeg! Weetje al wanneer de linker terug geplaatst kan worden? Graag wil ik een kijkje in je album nemen. Zeer benieuwd. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mag pas na begin juli, moet 3 maanden tussen zitten. Dus nu afwachten wanneer ze weer gaan opereren en dan bekijken of ik voor mijn vakantie geopereerd wil worden. Nadeel nu voor blooming is dat ze in ziekenhuizen opereren en dus voorlopig nog niet kunnen, dit in tegenstelling tot andere klinieken met eigen operatie faciliteit.

Ik ga je toevoegen 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nog even wachten Mooi resultaat! Ook mooi om te zien hoe dat per week verschilt dat ze dan meer hun eigen vorm gaan aannemen. Ik hoop voor je dat je snel kan genieten van beide kanten en dat het helemaal goed komt!

Share this post


Link to post
Share on other sites