Inne

Inne : 27 mei 2020 : Dr. Kinsbergen : AZ Monica : Antwerpen

Recommended Posts

Hallo, even voorstellen! 
Ik had op 24/03 een borstvergroting gepland. Helaas is deze uitgesteld en wacht ik nu op een nieuwe datum. Dr kinsbergen is mijn chirurg. 
Ik heb nu een 85AA en ga voor de 430cc zodat dit op een c-cup uitkomt. (Ik ben best groot en heb een brede borstkast) 
Had net voor het afbellen mijn laatste pas beurt achter de rug. Heb nadien uren met een smile rondgelopen dat ik eindelijk borsten zou hebben. 

Het bericht dat vanaf 4/05 de ziekenhuizen in België ook andere operatie’s gaan opstarten heeft weer wat hoop gegeven! Hoop toch nog in de zomer aan de beurt te komen! 
 

groetjes, 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

 

Wat vervelend dat jouw operatie net niet meer doorging zeg. Hopelijk gaan ze snel weer opstarten, ook in België. Maar de algemene gezondheidszorg zal eerst natuurlijk een beetje op orde moeten zijn. We duimen allemaal mee dat iedereen weer binnenkort geopereerd kan worden :)

 

Jouw pc ken ik verder niet, dus zou het heel fijn vinden als je je ervaring straks wilt delen hier. Doe maar gewoon in dit topic, wij passen je titel aan op het moment dat je een datum hebt (tag me dan even hier)

 

Mag ik vragen met welke merken prothesen jouw pc werkt en welke jij krijgt?

 

xxx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Inne hopelijk mag je binnenkort langs! Het kan snel gaan hoor, maar als je geen datum hebt dan voelt het wachten idd eindeloos. Ik ga voor je duimen dat je snel nieuwe borsten krijgt :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Inne

 

Hoi hoi,

 

Ik zag dat je een nw datum hebt, daarom heb ik gelijk even de titel aangepast en het topic verplaatst naar operatieverslagen, hier in dit topic kun je nu alle verdere updates en dadelijk ook je verslag neer gaan zetten, zo heb je dan alles netjes op 1 plek bij elkaar staan.

 

Veel plezier met aftellen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wauw super! 

Nog even wachten en je hebt eindelijk de borsten die je al lang wil hebben. 
Ik volg je verhaal even, en veel succes! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

Een kleine update. 
Gisteren had ik nog eens een consult om zeker te zijn dat de juiste prothese werden besteld. 
Het zal de Motiva mini worden 400cc en 430cc dualplane. 27/05 om 8u ga ik onder het mes. Om 17u30 ga ik weer naar huis. Heb nu een kleine 80AA en hoop op een C uit te komen. 
 

Mijn ervaringen met dokter Kinsbergen zijn goed! Is niet de dokter die heel veel uitleg geeft maar wel voldoende. Zeker ook niet betutteld enzo wat ik wel belangrijk vind! Was na 20min alweer buiten. Heb resultaten van haar gezien die heel mooi zijn. Ben de eerste die ze terug zal opereren na de Corona crisis. (Het regelmatig bellen voor een update heeft geholpen 😉)

 

Advies voor na de operatie was 2 weken dag en nacht sportbh, nadien nog een weekje overdag en dan mag ik gaan shoppen! 
 

voor na de operatie krijg ik advies om alles te doen wat mijn lichaam aankan. Luisteren naar mijn lichaam. Wel is ze heel streng om 2weken niet de douchen! Na week 1 en week 2 moet ik op controle. 
 

Na twee weken mag ik weer fietsen en lopen en zwemmen mag weer na een maand ( Ik doe aan triatlon) . Maar zal we zien wat haalbaar is. 

 

Ben heel benieuwd en zwaar aan het aftellen!! Ooh wat ben ik benieuwd! 
 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Ohhhhhh je kan gaan aftellen! 
Ik had normaal mijn operatie ook gepland staat op 24-3, ik mag maandag 18-5 al gaan. (Ik ga van België naar Rotterdam) 

 

En zoals je zelf al zei, luisteren naar je lichaam en niet te veel te snel willen doen.
 

Ik volg je topic graag! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oooh @Special-Me dat is maandag al! Ik duim alvast dat alles goed gaat! Geniet nog van het weekend!  Ik zoek even jou topic op om ook te volgen! Benieuwd naar jou ervaringen volgende week! 

Share this post


Link to post
Share on other sites