Nymeria1

Nymeria1 : 20 juli 2020 : Dr. Oostveen-Bol : Kliniek ?

Recommended Posts

Hoi allemaal!

 

Al een hele tijd wil ik een bv. Ik heb op dit moment een hele kleine 70B (eerder A, maar ik ben optimistisch in lingerie winkels).

Ik ben a op consult geweest bij Boerhaave (van der Weij) maar kon me niet vinden in het advies anatomisch. Daarna ben ik bij Diana Gabriels geweest en Diana zelf raadde me Motiva Silk Round aan. Ze raadde 350cc aan minstens wat mij veel te groot leek maar verder een fijn consult.

 

Bij Faceland werd me eigenlijk hetzelfde aangeraden (350 Motiva). Ik gaf aan dat ik het echt groot vond, ik ben namelijk heel petite met smalle schouders. Bij Diana en Faceland zeiden ze dat ik de maat kon hebben omdat het in verhouding is met mijn billen. UIteindelijk met de consulente gekeken naar 300cc demi. 

 

Ik neig nu naar Lydia Oostveen-Bol en ben van plan een tweede consult in te plannen bij haar zelf.

 

Zijn er hier meer mensen met mijn lichaamsbouw die me iets over hun ervaringen kunnen vertellen? Bij 2 van de 3 consulten werd me toch wel veel cc's aangeraden vond ik zelf.

 

Ik ga in ieder geval lekker rondneuzen hier ?

 

Groetjes uit Rotterdam!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

 

Ik ben in november geopereerd bij Faceland (niet door Lydia maar door Gabriel Jansen) en ben hier best positief over!

Ik ben 1,63 en weeg 51 kg (redelijk petite), ook met smalle schouders maar wel met wat bil, dus denk dat wij wel redelijk overeen komen. Ik had voorheen ook een kleine B bij de meeste lingeriezaken, maar vond zelf dat dit meer aansloot bij A-cup borsten, met omvang verschillend tussen 65 en 70.

 

Ik had bij het eerste consult besloten om voor de motiva ergonomix protheses te gaan van 250 cc, echter werd bij het tweede consult opnieuw gemeten en vertelde de chirurg dat dit wel heel minimaal zou zijn voor mijn afmetingen. Ik wilde namelijk een maat die goed bij mijn lichaamsbouw zou passen. Hij zei dat 350 cc perfect zou passen, ik heb toen alleen toch nog de beslissing genomen om voor 315 cc te gaan i.p.v. 350 (ik vond het heel veel klinken en wilde absoluut niet te groot, maar het had achteraf waarschijnlijk wel gekund). De uiteindelijke implantaten zijn 315 cc full profile geworden (ergonomix).

 

Nu vijf maanden later ben ik zeer blij met hoe mijn borsten eruit zien. Ik vind ze wel aan de grote kant, maar het is niet overdreven en valt ook niet overduidelijk op. Ik ben nu ongeveer een 70E/65F, dit verschilt ook wel een beetje aan de winkel natuurlijk. Het past perfect bij mijn bouw en ik ben heel blij dat ik toch niet groter heb gekozen. 

 

Mijn advies is wel niet te veel kijken naar wat anderen qua maten hebben aangezien iedereen hier echt heel erg in verschilt.. Iemand die andere afmetingen heeft dan ik bv, die ook 315 cc heeft kan op iets heel anders uitkomen.. 350 cc klinkt inderdaad wel groot, maar dan zou die 300 cc demi een goed alternatief zijn toch? Ik hoor ook van velen die het hebben over ' boob-greed', dus dat ze eigenlijk toch nog wel groter zouden willen hebben. Houd dit ook in je achterhoofd. 

 

Ik hoop dat je hier wat aan hebt :) 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super bedankt voor je uitgebreide reactie! Hier heb ik absoluut iets aan. Ik neem het mee in m’n beslissingen. Fijn dat je zo tevreden bent :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben inmiddels op tweede consult geweest bij Oostveen Bol. Zij vertelde dat 300 veel te groot zou zijn en ik voor maximaal 265 zou moeten gaan en eerder nog voor 245. Dit bevestigt wel mijn gevoel dat 300 te groot is maar vindt het alsnog zo moeilijk. Ik ben er een beetje moedeloos van geworden... hoe maak ik ooit deze keuze? Wel blijf ik bij motiva demi.  
 

zijn er hier meiden met ongeveer dezelfde maten waarbij ik mag spieken? Of gewoon ervaringen die me wellicht kunnen helpen in deze keuze... haha :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nymeria1 ik kan je niet helpen (ben stukje breder en heb 550cc gekregen) qua voorbeeld. Heb je alle maten kunnen passen. Wat ik hier wel heb meegekregen dat veel dames achteraf wel groter hadden gewild, dus ik zou dan zeker niet voor de 245cc gaan. Welk merk is er geadviseerd? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankje voor je reactie! Ik heb de maten gepast maar vond t zo lastig om voor te stellen. 245 en 265 is ook maar een klein verschil eigenlijk. Het gaat om motiva demi round. Ik denk dat je wel gelijk hebt met beter de grotere kiezen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het verschil tussen de 245 en 265 is maar 0,1cm in projectie (dus hoeveel naar voren) en 0,25cm in breedte. Dus hij zal iets voller ogen en iets meer decolleté geven. Ik weet niet wat jouw voorkeur heeft qua decolleté, maar ik zou dan wel voor de 265cc kiezen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi meis!

 

Ik weet niet hoe lang jij bent, maar ik kom ook van een (kleine) 70B af. Ik ben 173 cm en mijn omtrek onder de borst is nu 73,5 cm. (Ik ben afgelopen 5kg aangekomen thank God) 

Ik heb 300cc ronde protheses gekregen van Dr Luijendijk bij Bergman Clinics en ben er echt afschuwelijk blij mee, en had ZEKER niet kleiner gewild 🤣

Nou paste er bij mij letterlijk niet meer in dan die 300cc, maar ik vind dat ik echt nog steeds een bescheiden boezem heb met 300cc. Het is lastig om voor jou te bepalen omdat je een eigen smaak hebt qua wat je mooi vindt natuurlijk, maar je mag als je wil in mijn album kijken zodat je kan zien wat met mijn lichaamsmaten 300 cc heeft gedaan. Ook in m’n profielfoto zie je hoe het eruit ziet in een (niet voorgevormde) bh. Succes! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh ik zie dat je al toegang had tot mijn album, sorry, dus je hebt het hoogstwaarschijnlijk al gezien 😝

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

Ik heb dezelfde voorsituatie, misschien iets minder borst na zwangerschap (70A). Het maximale dat mij werd aangeraden was ook 265 cc. Ik ben pas 4 dagen po, maar ik vind ze tot nu toe perfect bij mijn lichaam passen! Het zijn wel anatomische implantaten, maar je mag een kijkje in mijn album nemen als je wilt 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even een late reactie - kapotte laptop.. Klopt ik heb die van jou vaak bekeken (klinkt creepy) en het is echt prachtig! Ik ben wel een stuk kleiner, 1,64. Ik heb veel nagedacht en ik denk dat 265 mooi gaat zijn. Ik twijfel nog wel maar dat zal wel zo blijven tot de operatietafel haha! Dankjewel voor het meedenken <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kijk heeeel graag mee! Wat zijn jouw verdere maten als ik vragen mag? Lengte enzo? ❤️ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan zal ik je even toevoegen!😊 Ik ben 1.64 met 52 kilo en ook heel smal gebouwd. Wel een zandloper figuur, dus niet zo zeer smalle schouders in verhouding.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Hahaha klinkt niet creepy hoor, vind ik alleen maar leuk om te horen 😂

En ja hoor, die twijfel had ik ook tot aan het einde aan toe. Dus dat is niet gek, heeft volgens mij iedereen. Lekker op je eigen gevoel afgaan, het gaat je vast prachtig staan! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi allemaal,

 

Weer terug van even weggeweest. Inmiddels sta ik gepland voor 20 juli bij Lydia Oostveen-Bol. (@best_boobie) Ze heeft nu Motiva Round 265 opgeschreven. Ik neig toch nog naar 245. Het is maar 20cc verschil maar ik ben gewoon best angstig dat mensen super obvious gaan zien dat ik een boob job heb gedaan. Natuurlijk doe ik het voor mezelf - maar ook voor mezelf wil ik een niet te grote verandering. 

 

Hier nog meer Petite meiden (ik ben 1,64 en ongeveer 53 kilo) die me kunnen helpen/geruststellen? 

 

Groetjes :)

Share this post


Link to post
Share on other sites