Sign in to follow this  
Nymeria1

BV - Faceland Oostveen-Bol (?) Motiva 300cc 1,64 53 kg

Recommended Posts

Hoi allemaal!

 

Al een hele tijd wil ik een bv. Ik heb op dit moment een hele kleine 70B (eerder A, maar ik ben optimistisch in lingerie winkels).

Ik ben a op consult geweest bij Boerhaave (van der Weij) maar kon me niet vinden in het advies anatomisch. Daarna ben ik bij Diana Gabriels geweest en Diana zelf raadde me Motiva Silk Round aan. Ze raadde 350cc aan minstens wat mij veel te groot leek maar verder een fijn consult.

 

Bij Faceland werd me eigenlijk hetzelfde aangeraden (350 Motiva). Ik gaf aan dat ik het echt groot vond, ik ben namelijk heel petite met smalle schouders. Bij Diana en Faceland zeiden ze dat ik de maat kon hebben omdat het in verhouding is met mijn billen. UIteindelijk met de consulente gekeken naar 300cc demi. 

 

Ik neig nu naar Lydia Oostveen-Bol en ben van plan een tweede consult in te plannen bij haar zelf.

 

Zijn er hier meer mensen met mijn lichaamsbouw die me iets over hun ervaringen kunnen vertellen? Bij 2 van de 3 consulten werd me toch wel veel cc's aangeraden vond ik zelf.

 

Ik ga in ieder geval lekker rondneuzen hier 🙂

 

Groetjes uit Rotterdam!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

 

Ik ben in november geopereerd bij Faceland (niet door Lydia maar door Gabriel Jansen) en ben hier best positief over!

Ik ben 1,63 en weeg 51 kg (redelijk petite), ook met smalle schouders maar wel met wat bil, dus denk dat wij wel redelijk overeen komen. Ik had voorheen ook een kleine B bij de meeste lingeriezaken, maar vond zelf dat dit meer aansloot bij A-cup borsten, met omvang verschillend tussen 65 en 70.

 

Ik had bij het eerste consult besloten om voor de motiva ergonomix protheses te gaan van 250 cc, echter werd bij het tweede consult opnieuw gemeten en vertelde de chirurg dat dit wel heel minimaal zou zijn voor mijn afmetingen. Ik wilde namelijk een maat die goed bij mijn lichaamsbouw zou passen. Hij zei dat 350 cc perfect zou passen, ik heb toen alleen toch nog de beslissing genomen om voor 315 cc te gaan i.p.v. 350 (ik vond het heel veel klinken en wilde absoluut niet te groot, maar het had achteraf waarschijnlijk wel gekund). De uiteindelijke implantaten zijn 315 cc full profile geworden (ergonomix).

 

Nu vijf maanden later ben ik zeer blij met hoe mijn borsten eruit zien. Ik vind ze wel aan de grote kant, maar het is niet overdreven en valt ook niet overduidelijk op. Ik ben nu ongeveer een 70E/65F, dit verschilt ook wel een beetje aan de winkel natuurlijk. Het past perfect bij mijn bouw en ik ben heel blij dat ik toch niet groter heb gekozen. 

 

Mijn advies is wel niet te veel kijken naar wat anderen qua maten hebben aangezien iedereen hier echt heel erg in verschilt.. Iemand die andere afmetingen heeft dan ik bv, die ook 315 cc heeft kan op iets heel anders uitkomen.. 350 cc klinkt inderdaad wel groot, maar dan zou die 300 cc demi een goed alternatief zijn toch? Ik hoor ook van velen die het hebben over ' boob-greed', dus dat ze eigenlijk toch nog wel groter zouden willen hebben. Houd dit ook in je achterhoofd. 

 

Ik hoop dat je hier wat aan hebt :) 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super bedankt voor je uitgebreide reactie! Hier heb ik absoluut iets aan. Ik neem het mee in m’n beslissingen. Fijn dat je zo tevreden bent :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this