bent001

Pijn 7 weken po dual plane

Recommended Posts

Hi meiden,

 

Had dit al in mijn eigen topic gezet maar om een groter bereik te hebben zet ik het even hier neer omdat ik toch benieuwd ben of iemand dit herkent.

Ik ben morgen 7 weken po en heb sinds gister veel last aan de binnenkant van mijn borsten, vermoedelijk bij de hechtingen van mijn spieren, daarbij wat branderige borsten.

Nu ben ik zo stom geweest om me over te laten halen om volwassen dingen te doen met mijn man ( akeward dit) heb wel heel voorzichtig gedaan, ook zaterdag door het vieren van een verjaardag wat drukker geweest, maar niet zwaar getild ofzo ben namelijk best wel voorzichtig. Pijn begon zaterdag nacht en is er nu echt nog steeds aanwezig. Herkent iemand dit? Woensdag gelukkig een controle afspraak staan maar dit maakt me toch wat ongerust, pijn is aan beide kanten trouwens. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bent001 gelukkig morgen heb je de afspraak ! Zo naar om na 7 weken aanwezige pijn te voelen ! Ik hoop zo dat het niks is maar puur herstel?

na alles verdien je nu om te genieten!?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lief dank je wel, heb de afgelopen gister avond een stevige sportbh aangedaan een dan en bandje naar beneden dat hielp gelukkig, pijn is wat minder. Denk echt dat het mijn eigen schuld is. Ja morgen eindelijk mijn afspraak heb veel vragen merk namelijk dat er eigelijk helemaal niet zo blij mee ben? vind het verschil vreselijk groot, is me voorheen gewoon nooit zo opgevallen en hoop dat het echt wat bijtrekt nog. Begrijp ook eigelijk niet helemaal waarom ik niet twee maten protheses heb gekregen zoals bij jou.., dan had het wat meer gelijk geworden en die rare rand. Maar goed even wat minder positief op het moment, morgen weet ik wat meer ook over deze pijntjes ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bent001 dit alles moet je morgen wel aangeven hè? Als je EN last EN niet helemaal tevreden bent moet je dit echt goed aangeven . Ik hoop dat hij je de antwoorden kan geven. Ik vraag me echt af of er echt zoveel zal veranderen nog. 
Ze zeggen dat ze nog veranderen. Maar een verschil zal niet veranderen toch?
En inderdaad met een verschil in borsten waarom geen verschillende maten ? Anders vergroot je eigenlijk al het verschil zou je zeggen?‍♀️ Belangrijkste de pijn en waarom dit nog aanwezig is. Misschien is daarvoor een herstel operatie nodig. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hè meis, wat rot om te lezen dit.

Over die pijn durf ik niks te zeggen, geen idee of dat vaker voorkomt na 7 weken, lijkt me toch wel, volgens mij heb ik het wel vaker gelezen hoor. Erg fijn dat je, nu je met dit gevoel zit, morgen al terecht kunt bij ze.

 

Ik hoop dat je wat gerust gesteld gaat kunnen worden, en ben benieuwd wat zij zeggen over het verschil in grootte. Ik ga zo weer eens even in je album gluren om te kijken naar het verschil. Ik vind het eigenlijk wel erg stom wanneer dat niet nog (voldoende) veranderd, dat ze dan niet meer cc in de 1 hebben gedaan.. Ben benieuwd wat ze zeggen morgen, koppie op ?❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Veerveertje @Lindan

dank je wel meiden, pijn word wel minder nu maar voel het nog wel. 
Ja en inderdaad snap het gewoon niet, als ik nu een foto zie vind ik ze gewoon niet mooi samen, zou serieus op dit moment niet naar een sauna of zo iets durven, schaam me hier best wel voor en baal echt vreselijk. Ben me ervan bewust dat ik al een verschil had maar naar mijn gevoel echt minder groot... maar straks gelukkig tijd om dit te bespreken 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh jeetje ik had toch echt elk gedacht dat na een dagje rustig aan doen de loon zou wegtrekken.  Gelukkig heb je straks een afspraak met Nio om dit te bespreken en om ook je zorgen over de ongelijkheid te bespreken.  Succes straks.  Hoe laat mag je? 

Share this post


Link to post
Share on other sites


ja hoopte ik ook wel, het is wel minder nu hoor dat wel maar toch gek of toch echt iets gedaan wat niet kan natuurlijk. Ja ben heel benieuwd wat ie zegt, hij blijft er ook gewoon afwijkend uitzien niet mooi, heb om 13 uur een afspraak dus stap rond 11.30 de auto in

Share this post


Link to post
Share on other sites

Succes zo... ga voor je duimen dat het niks ernstigs is en dat je nu gewoon een paar dagen rust moet nemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat vervelend dat je nu ineens pijn hebt. Dacht dat na 7 weken alles wel een beetje genezen zou zijn en geen pijn meer moeten voelen. Heeft je man ook voorzichtig met je gedaan? Niet te hard knijpen enzo ? dat is ook een ding waar ik me een beetje zorgen overmaak. Ruim 2 maanden geen liefde drijven met vriend/man...en hij mag er helemaal niet aan zitten! 
 

@bent001 zou ik ook in jouw album mogen kijken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bent001 Ik snap je ongenoegen, zeker omdat je er bij jezelf veel meer bovenop zit dan wanneer je naar een ander kijkt. Ik vind je borsten wel echt mooi, en ja ik zie wel dat de ene een stukje lager hangt. Ik snap je hoor, dat zou mij bij mijzelf ook enorm storen. Maar aangezien ze zeggen dat je pas na maanden je conclusie kan trekken, hoop/verwacht ik ergens voor jou dat die ene nog wel echt kan gaan indalen. 
Maar dat hoop je waarschijnlijk vanmiddag! ?❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @bent001 wat vervelend om te lezen! Ik hoop voor je dat je vanmiddag meer duidelijkheid krijgt. Fijn dat de pijn wat minder is maar wel maf dat dat nu ineens kwam opzetten. 
 

mag ik misschien meekijken in je album? Ik ben morgen aan de beurt en ben ook heel iets ongelijk. 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Of je moet heel stil liggen als een zeester ️ Hahahha maar heb ergens gelezen/gezien dat je niet heel wild mag doen PO tijdens sex. Sws niet hard knijpen etc ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TinyAA  nee heeft er niet in geknepen denk dat het meer komt, door ze naar beneden te laten hangen zeg maar, heb ze wel steeds vast gehouden, hij is ook wel geschrokken omdat hij echt wilde dat alles uit ging terwijl ik aangaf dit niet te willen. Maar goed hoor het straks wel al heb ik geen idee hoe ik dit moet zeggen?

Pijn is er echt nog wel helaas.

Zal je toevoegen 

Share this post


Link to post
Share on other sites