bent001

bent001 : 21 januari 2020 : Dr. Nio : Park Kliniek

Recommended Posts

10 jaar geleden mijn borstvergroting gehad en veel op dit forum geweest. Dus nu ik op zoek ben naar de juiste kliniek en arts weer terug op het forum.

Voel ook helemaal weer die spanning van toen Hahhaa!

Ik ben een mama van 38 jaar met twee kleine mannetjes van 2 en 4 ( bijna 3 en 5) 

ik heb 10 jaar geleden mijn borsten laten vergroten bij Mediconsult Haarlem dhr. De Boer, altijd een borst gehad die niet fijn voelde en harder was, meerdere onderzoeken gehad maar was geen kapsel vorming.  Na twee kindjes nu er toch voor gekozen om een wissel te laten doen, maar waar?

ik ben nu bij 3 klinieken geweest en krijg overal wat anders te horen...

Jan van Gooyen dhr. Van der Kar, geeft aan dat ik geen lift nodig heb, zij werken met Moriva protheses en wil tijdens de operatie kijken of dubbel plane mogelijk en mooi is. 
 

Boerenhaven - geeft aan alleen met Mentor te werken ook hij zegt dat er geen lift nodig is.  Dubbel plane kan volgens hem niet want dan zou ik een golvende borst krijgen.

 

Diana Garbiels - dhr Garbrietz geeft aan dat ik een lift nodig hebt en hij absoluut geen operatie doet zonder deze. Prothese moet achter de spier en er kan dan Max 300 a 350 cc in.

 

Wil eigelijk geen lift en mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar Jan van Gooyen. Maar tips en adviezen zijn uiteraard welkom! En ben uiteraard ook benieuwd naar jullie pad/operaties ect?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik geef je raad om bij dr hupkens bij Diana Gabriel te gaan. Een topper in chirurgen. Hij geeft meer decollette en resultaat mag erg echt zijn. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb een wissel gedaan bij Nio is vind ik echt de beste in dit vak! Hij heeft hersteld wat een andere chirurg ‘fout’ had gedaan. Hij werkt bij het parkkliniek in Rotterdam. Was voor mij 1,5 uur rijden maar was het zeer zeker waard. 
Succes met je zoektocht gaat er natuurlijk om bij wie en waar jij je het fijnste voelt?

Ohja Nio werkt naar mijn weten met eurosillicone, mentor en motiva 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank je wel, toch nagedacht en ga morgen bellen om een afspraak te maken. Lees veel goeie recensies over Nio dus ben heel benieuwd!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Dank je wel, moet je eerlijk zeggen dat ik echt schrok gister leek wel gratis zoveel mensen en artsen, geeft mij toch een minder fijn gevoel, voelt een beetje alsof je een nummer bent

Share this post


Link to post
Share on other sites

O dat is inderdaad snel! Ga morgen bellen voor een consult ben heel benieuwd wat zijn advies zou zijn!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruim 10 jaar geleden mijn eerste bv laten doen bij Mediconsult dr.de Boer, 305 cc voor de spier. Heb eigelijk altijd last gehad van een borst, deze bleef harder en zelfs het idee gehad dat deze was verschoven. In de kliniek werd continu aangegeven dat dat niet het geval was. Nu 10 jaar, twee kindjes met borstvoeding en wat kilo’s minder, zijn de randen duidelijk zichtbaar en ook pijnlijk geworden, ik ben na een lange zoek tocht terecht gekomen bij Dr. Nio. 
Mede om alle positieve verhalen maar ook zeker zijn advies tijdens het consult heb ik besloten om hier mijn operatie te laten doen. Zoals jullie zien is deze overmorgen dus naast alle nesteldrang hahaha (deze is nu nog heftiger dan tijdens mijn zwangerschappen) ben ik mega zenuwachtig. Ga van 305 cc voor de spier naar 500cc dual plane. Ben aardig bang voor de operatie zelf blijft toch wel een ding om je vrijwillig onder narcose te laten brengen daarbij hoop ik echt dat de pijn daarna ook zal mee vallen. Vond het de eerste keer super mee vallen maar nu natuurlijk dual plane maar ook twee drukke aapjes in huis van 3 en 4..

Nou het is een lang verhaal maar zal zeker volgende week mijn ervaring hier delen. 
Ben trouwens wel benieuwd hoe lang jullie die dag moesten blijven, ik mag gelukkig als eerste dus zal om 8.00 de OK ingaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toch wel jammer dat het hier een stuk rustiger is dan bij de verslagen van een normale bv. Toch plaats ik even een up-date en verslag al is het alleen maar omdat ik het ook fijn vond om er een aantal te lezen.

 

Wij zijn gisteren vroeg gaan rijden richting Rotterdam, was mega nerveus. We waren ruim op tijd en mochten al snel naar boven, alles ging vrij snel en voor ik het wist liepen wij al richting de verkoeverkamer. Daar slapen en werd alles aangesloten, Infuus, bloeddruk saturatie meter. Toen kwam dr Nio even de boel aftekenen en alles nog kort doornemen. Even over 8 uur ging ik de ok in, ook daar waren ze heel aardig en lief en ging heel fijn rustig onder narcose. Dr. Nio had al aangeven dat als ik wakker zou worden het zou voelen alsof er een tram over me heen was gereden, dat was niet overdreven trouwens. Wat een verschil met voor de spier!! Had deze keer geen bh aan deze zou na de operatie op de verkoever aangetrokken worden maar dr. Nio gaf aan dat ik enkel een band om moet en geen bh mag dragen de eerste week. Dit voelde zeker gister heel onprettig. Gelukkig heb ik snel wat extra pijnstilling gekregen en een hele lijst recepten om de eerste dagen door te komen. Vannacht wel veel pijn gehad kon ook niet zelf uit bed komen en nu ook nog veel pijn probeer ik er iets te bewegen want te lang stil zitten is ook echt niet fijn. En kan ook echt niet zonder de medicatie maar nu ik geen bh aan heb heb ik ze natuurlijk ook wel goed kunnen zien. En wat zijn ze mooi!! Vind ze veel mooier dan 10 jaar geleden dus het is het allemaal weer waard!! Over twee weken terug naar Dr nio ben erg benieuwd hoe het is wat hij nu precies gedaan heeft en wat de staat was van mijn oude protheses. Wel jammer dat je de arts niet meer even spreekt na de OK

Share this post


Link to post
Share on other sites

*let niet op de spel fouten en autocorrecties mijn beeldscherm is stuk dus het werkt allemaal even niet naar behoren ?*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat fijn dat het zo goed is gegaan. En dat je nu al een heel verschil ziet met je vorige operatie! Hoop dat je een voorspoedig herstel hebt. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi! Het klopt wel dat de meeste mensen op dit forum geen wissel maar een eerste borstvergroting laten doen. Ik vind het wel interessant om te lezen hoe deze eerste oriëntering en gesprekken gaan. Ikzelf heb na 6 jaar een wissel met lift laten doen. Ook ik heb jarenlang pijn gehad aan 1 borst en dacht (stom genoeg) al die tijd dat het erbij hoorde! Bij mij bleek tijdens de operatie dat dat implantaat gescheurd was. Wat voor mij een hele hoop verklaarde. Jij bent wel een stuk groter gegaan las ik! Ik ben van 250 naar 300 gegaan. Niet zoveel verschil dus. Ik ben ook al wat ouder, als alles strak is en niet gaat hangen ben ik al heel erg blij :) Hopelijk lukt het je met je kindjes de komende weken. Ik lees veel over dat dat best moeilijk is. En dat kan ik me ook wel voorstellen. Je wil ze toch knuffelen en troosten. Sterkte meid! En super dat je ze nu al prachtig vindt! Daar doe je het voor! Groetjes

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi..... wat fijn dat alles goed is gegaan! Ik heb mijn wissel als het goed is begin juni bij Dr Nio.... superspannend..... 

 

hopelijk voel je je na een paar dagen al wat beter! 

Share this post


Link to post
Share on other sites