Rorox

Rorox : 12 september 2019 : Dr. Parys : Wellnesskliniek

Recommended Posts

Hoi hoi iedereen, 

 

Mijn situatie nu is en kleine 70C, op 12 september sta ik al vast voor een next day surgery bij Wellness kliniek in Genk bij dokter Parys. En op 11 september heb ik de consultatie. Ben super zenuwachtig, ik hoop dat er iets rond 500cc zou mogelijk zijn, maar ik ben erg smal en ik weeg rond 50 kg, dus ik vrees dat misschien een beetje te groot zou zijn. Maar ik wil zelf niet een natuurlijke look, hoe ronder, hoe beter . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Hm... maar stel nou dat hij dat niet kan realiseren, en een andere pc misschien wel (want niet elke pc werkt volgens hetzelfde principe en volgens dezelfde visie...) laat je de operatie dan toch doorgaan de volgende dag? Met als mogelijk gevolg dat je niet tevreden gaat zijn?
Heb je voorbeeldplaatjes bij je op de dat van je consultatie, om aan te geven hoe het moet worden?

Er zijn een paar pc's die iets meer kunnen dan de rest, en ook niet elk merk geeft hetzelfde resultaat... Ik hoop dat er mogelijk is wat je wenst, maar ik kan het je echt niet beloven.... 

Succes!

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

 

Ik ben zelf realistisch. En ik heb al paar foto's voorbereid om te tonen op de consultatie. Nu, kan ik nog maar hopen dat wat ik wil haalbaar is. Ik heb nu een kleine C dus qua genoeg weefsel wat maakt mij denken dat haalbaar is. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Hello,

 

 

Ik heb vandaag mijn consult gehad bij dokter Parys. En het blijft 440cc XXP voor de spier. Ik ben heel blij ermee want ik zal juist de resultaat krijgen dat ik over droomde. 

Zeer toffe man, eerlijk en soms kon ik zweren dat hij mijn gedachten kon lezen. 

Morgen moet ik mij om 10u aanmelden voor de operatie. Gelukkig na de consult ben ik wat gerustgesteld en nu kijk ik gewoon vooruit. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ,voor de spier. En ibuprofen, paracetamol en een mix van paracetamol met Tramadol. Maar nu gelukkig begint et beetje te verbeteren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar waar heb je pijn? Steken of druk of iets anders? Ik ben zelf 10 dagen geleden geopereerd ook voor de spier maar moet afkloppen, heb eigenlijk bijna nergens last van gehad. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steken maar enkel in de bovenste deel en druk ook, maar dat begin ik al te wennen.  En probleem is dat ik ben toch iets te groot gegaan, groter dan wat aangeraden was. Daarom ook de grote pijn 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dus mijn operatieverslag: om 10u moest ik mij aanmelden aan de onthaal. Helaas moest ik wel nog 3u tot ik naar de ok mocht gaan. De ok personeel was super super vriendelijk, voor dat ik wist was ik al in de uitslaapkamer, helaas qua duizelig en had wat moeite om mijn ogen open te houden , en was al van begin in veel pijn, heb direct paar dingen voor de pijn gekregen dus het was al beetje beter, heb nog beetje geslapen in de kamer , heel beetje gegeten en mocht direct vertrekken. De eerste nacht is super goed gegaan, maar met pijnstillers nemen om de 3 uur en dat doet ik ook nog . 

Het ergste begon onderweg naar huis, ik heb alles overgegeven van binnen, dat heeft ook niet veel geholpen met de pijn. Maar toch thuis geraakt, gegeten, nog wat pilletjes genomen en nu voel ik mij veel beter.  Nu wachten, wachten en nog een beetje wachten. Fingers crossed dat alles geneest zoals het moet en hoe sneller hoe beter.??

Share this post


Link to post
Share on other sites